Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orijinal Haritanın Dönüşüyle Fortnite Oyuncu Rekoru Kırdı: 44 Milyon!

 
 
Epic Games tarafından oyunculara sunulan battle royale oyunu Fortnite, Fortnite OG etkinliği sayesinde hafta sonu tarihinin en büyük 24 saatlik dönemini yaşadı. Resmi Twitter hesabında yayınlanan bir gönderiye göre oyun 4 Kasım Cumartesi günü rekor oyuncu sayısına ulaştı.
 
Oyunu bir günde 44 milyondan fazla oyuncu oynadı
 
 
 
3 Kasım tarihinde başlayan ve 2 Aralık'a kadar devam edecek olan Fortnite OG sezonu bir alık bir süreyi kapsıyor. Bu sezon dahilinde oyuna dahil edilen ikonik harita ise oyuncuları ilk günlere götürüyor.
 
Pazar günü atılan gönderide ekip bu sezonla beraber yükselişe geçen oyuncu sayısı hakkında şunları aktarıyor: "Fortnite OG'ye gelen bu etkileşim bizleri oldukça şaşırttı. Oyun Cumartesi günü 44,7 milyondan fazla oyuncunun katılımına şahit oldu ve 102 milyon saat oynandı. Bugün Fortnite tarihinin en büyük günüydü. Tüm Fortnite oyuncularına teşekkür ederiz.”
 
Fortnite'ın orijinal haritası bu sezonla beraber geri döndü. Bu da oyuncuların Tilted Towers, Risky Reels, Greasy Grove ve Loot Lake gibi geri dönen ilgi çekici bölgelerde savaşabileceği anlamına geliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Blizzard, World of Warcraft'ı Konsollara Getirmeyi Düşünüyor BioShock: The Collection Steam'de İnanılmaz Fiyatta: Cipsten Ucuz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.11.2023 20:08:27

0
dünyada oyun oynama imkanına kaç çocuk sahipse, zaten o kadar işte...

BSC Misafiri

6.11.2023 20:08:20

+1
yillardir yaziyorum, oyunlarin vanilla versiyonu olsun, icinde season, pass ve cosmetic olmasin, sadece bugfix updateleri gelsin. ekstra para verip almaya raziyim diye ama dinleyen yok. dota 2, cs:go, pubg hepsini bu sezon, degisen haritalar ve kozmetik sacmaliklari yuzunden biraktim. yeni oyunlarda da bunlar varsa oynamiyorum bile artik. biktim surekli istemedim harita degisikligi icin, istemedim sacma sapan kozmetikler icin, gigabytelarca download yapmaya, ssd alani ve indirmeye vakit harcamaya...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız