Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite için 3 Yeni Canlı Servis Oyunu Duyuruldu

 
 
Epic Games, battle royale oyunu Fortnite'a üç yeni canlı servis oyununun geleceğini duyurdu. Bu oyunlar arasında LEGO Fortnite (7 Aralık'ta), Rocket Racing (8 Aralık'ta) ve Fortnite Festival (9 Aralık'ta) yer alıyor. Rocket Racing'in fragmanı 7 Aralık'ta The Game Awards 2023'te gösterilecek.
 
Üç yeni Fortnite oyunu oyunculara yeni deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
 
LEGO Fortnite, hayatta kalmaya yönelik LEGO macerasını bizlere sunuyor. LEGO yapımının ve Fortnite'ın büyüsünün çarpıştığı geniş ve açık dünyalar burada yer alıyor. Bu proje her yaştan insanın birlikte eğlenmesi için tasarlandı.
 
Rocket Racing, oyuncuların sürekli büyüyen pistlerde arkadaşlarıyla beraber drift yaptığı, uçtuğu ve hızlandığı bir arcade yarış deneyimi sunuyor. Rocket Racing, Rocket League'in arkasındaki ekip Psyonix tarafından geliştirildi ve 8 Aralık 2023'te Fortnite'a geliyor.
 
Son olarak Fortnite Festival ise oyuncuların arkadaşlarıyla bir grupta çalabileceği veya en sevdikleri sanatçıların hit müzikleri eşliğinde sahnede solo performans sergileyebileceği yeni bir müzik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İkonik müzik oyunu Rock Band'in arkasındaki stüdyo Harmonix tarafından geliştirilen Festival, Fortnite'ta müzik oyunlarının başlangıcını temsil ediyor.
 
Fortnite şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store üzerinden PC ve Android için mevcut. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Path of Exile 2 için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı GTA 6 için Sızdırılan Bu Fragman Sahte!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız