Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, World of Warcraft'ı Konsollara Getirmeyi Düşünüyor

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulan ve hala oynanmaya devam eden World of Warcraft için yeni bir sunum geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Sunum içerisinde oyuna 3 farklı hikaye genişlemesinin dahil olacağı aktarıldı. Ancak öne çıkan diğer bir gelişme ise oyunun konsollara getirmeyi düşündükleriydi.
 
WoW'un konsollara çıkış yapması isteniyor
 
 
 
BlizzCon2023 etkinliğinde GamesRadar'a konuşan World of Warcraft'ın başkan yardımcısı ve baş yapımcısı Holly Longdale oyunu konsollara getirme isteklerinden bahsetti. Ayrıca bu olasılığı "her zaman" konuştuklarını da aktardı. 
 
Geçmişe bakacak olursak World of Warcraft büyüklüğündeki MMO'lar sistem kapasitesi ve gücü nedeniyle PC'de daha rahat oynanırken, günümüzde Final Fantasy 14 gibi büyük MMO'lardan bazıları ise konsolda son derece popüler hale geliyor. 
 
WoW da bu kapsamda konsol tarafından değerlendiriliyor ve konsola gelip gelmeyeceği konusunda ekip şunları aktarıyor: "Şu anda Worldsoul Saga'ya odaklanmış durumdayız. Ancak bu konu gündeme gelirse yeniden gözden geçiririz ama şu anda uğraşacak fazlasıyla işimiz var."
 
World of Warcraft, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve 2004'te piyasaya sürülen devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma deneyimini bizlere sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
PS5 Slim Modeli Parçalara Ayrıldı: O Kadar da Küçük Olmadığı Keşfedildi Orijinal Haritanın Dönüşüyle Fortnite Oyuncu Rekoru Kırdı: 44 Milyon!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Question-X

8.11.2023 09:43:46

0
Xbox exclusive olması söz konusu, gamepad sınırlaması olucağı için kontrollerde skill sayısının 4-5 i geçmemesi gerekiyor ve combat karmaşıklığının aynı oranda azaltılması gerekiyor.Bu değişiklikler oyuna konsol uyumluluğu yanı sıra çok ciddi kullanıcıda çekicektir zira kimse uğraşmak istemiyor 10 bin farklı skille. Yakında steam/steam deck ede gelir.🗽

arnavut_efe

8.11.2023 09:14:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri konsollarda aylık ödeme olayı tutmaz... oyuna para ver. oyunun aylık ödemesine para ver. konsol online oynamak için para ver... daha ne kaldı para para para....
game pass e dahil ederler zaten ekstradan ödeme almazlar... gamepass satışlarını arttırması onlar için daha değerli

BSC Misafiri

7.11.2023 21:19:41

0
FF14den başka aylık ödeme oyun yok konsolda.ve eskiden dolar euro ülkemizde düşüktü.. hadi şimdi al bakalım her ay euro,dolar ödeyerek FF14 oyna....???? HE OYNARSIN EMİNİM...:)))

Curtius

7.11.2023 11:14:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri konsollarda aylık ödeme olayı tutmaz...
FF14 has entered the chat

BSC Misafiri

6.11.2023 20:08:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri blizzard demeyelim, microsoft istedi diyelim.
alakası yok. Blizzard 4-5 yıl öncesinde nereden bakarsanız bu konuyla ilgilenmeye başladı. Hatta o zamanlarda haberleri vardı. Fakat o zamanın teknolojisi imkan vermedi herhalde. Bugün için ise isterlerse çok rahat getirebilirler. Sonuçta FF14 konsollarda. Ama geç kaldılar biraz.

BSC Misafiri

6.11.2023 20:08:33

0
konsollarda aylık ödeme olayı tutmaz... oyuna para ver. oyunun aylık ödemesine para ver. konsol online oynamak için para ver... daha ne kaldı para para para....

BSC Misafiri

6.11.2023 14:12:44

0
blizzard demeyelim, microsoft istedi diyelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız