Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo ve Niantic Tarayıcı Tabanlı Yeni Pikmin AR Oyunu Yayınladı

 
 
Nintendo ve Niantic ekipleri hayranların ilgisini çekeceği Pikmin Finder adında basit bir tarayıcı tabanlı AR (arttırılmış gerçekçik) oyunu yayınladı. Kamera donanımlı cep telefonları ve tabletler için mevcut olan ücretsiz oyun, oyunculara Pikmin'leri sunuyor. Pikmin'leri bu kapsamda evinizde veya çevrenizde bulabiliyorsunuz. 
 
Oyuncular gün içerisinde farklı pikminler bulabiliyor
 
 
 
Pikmin Finder oyununda günün saatine bağlı olarak oyuncular farklı Pikmin türlerini bulabiliyor. Bitki benzeri bu canlılar bir kez bulunduklarında parmağınızla yaptığınız hamle ile toplanabiliyor. Ayrıca yakınlarda bulunan farklı 'hazineleri' keşfedebiliyor ve elde edebiliyorsunuz.
 
Nintendo Life tarafından belirtilene göre Pikmin Finder, Seattle'daki Nintendo Live ile aynı zamana denk gelecek şekilde piyasaya sürüldü ve bu oyun etkinliğe katılanlara yönelikti. Ancak şu anda herkes erişebiliyor.
 
Oyuna kamera destekli bir cihazdan aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 
Diğer taraftan Pikmin 4, Temmuz ayında Switch için piyasaya sürüldü ve oyunun şu anda Nintendo eShop'ta bir demosu mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle pikmin 4 pikmin nintendo wii u nx shigeru miayamotu strateji rts
GOG Yeni Bir Oyunu Daha Ücretsiz Veriyor The International 2023 Batı Avrupa Elemeleri Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pikmin 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız