Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOG Yeni Bir Oyunu Daha Ücretsiz Veriyor

 
 
Oyun platformu GOG, "Sonbahar İndirimi" kapsamında bir başka oyunu daha ücretsiz dağıtıyor. Geçtiğimiz gün King's Bounty: The Legend oyununu ücretsiz veren platformda artık Ghost Master oyunu ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu 7 Eylül tarihine kadar GOG kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Ghost Master
 
 
 
Gravenville kasabasında yer aldığımız oyunda korkunç ruhlarla beraber ilerliyoruz. Oyunda vatandaşların aklını başından alan ruhlar, kötü hayaletler, ölüm perilerini ve sinsi gremlinler yer alıyor. Bunları komuta etmek ve insanları korkutmak bizim elimizde.
 
Ghost Master dünyasında, strateji, macera ve kaynak yönetimi unsurları yer alıyor. Birçok türün harmanlandığı yapımda aynı zamanda bulmaca çözebiliyor ve gizemli olayları keşfedebiliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle GOG dijital platform gog haberleri gog.com
Starfield için İlk Yapay Zeka Destekli 4K Doku Paketi Yayınlandı Nintendo ve Niantic Tarayıcı Tabanlı Yeni Pikmin AR Oyunu Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GOG
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız