Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Pikmin 4'ü Duyurdu! + Tamamlanmasına Çok Az Kalmış


     2016 yılı içerisinde yeni konsolu NX'i tanıtması beklenen Nintendo, Pikmin 4'ün duyurusunu yaptı. Shigeru Miyamoto'nun dediklerine göre oyun şimdiden geliştirme aşamasının sonlarına gelmiş durumda.
 
     Pikmin takımının üçüncü oyunun ardından hiç durmayıp yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladığını dile getiren Miyamoto, "Pikmin 4'ün şu an geliştirme aşamasında olduğunu onaylayabiliriz, ancak şu an onaylayabileceğim tek şey bu." sözlerini söyledi.
 
     Hakkında neredeyse hiç detay verilmeyen Pikmin 4'ün hangi platformlara geleceği de net değil. Oyun, Wii U'yu es geçerek direkt olarak NX'e de gelebilir, hatta çıkış oyunlarından bir tanesi olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer pikmin 4 pikmin nintendo wii u nx shigeru miayamotu strateji rts
Football Manager 2016'nın Çıkış Tarihi ve Yeni Özellikleri Paylaşıldı Söylenti: Dark Souls 3, 8 Şubat'tan Önce Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

1094ali1094

7.9.2015 23:43:25

-2
Ulan şu adamlar bir kere de adam gibi bi oyun yapsın şu konsola bea! Tabi bu benim şahsi fikrim basın eksiyi :)

Bowser Zeki

7.9.2015 21:23:14

0
Pikmin 3 harikaydı. Umarım wii u ya yaparlar.

skulz

7.9.2015 19:13:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: fazliboz Bence wii u ya gelecek çünkü 3üncü oyunun hemen ardından başladık demiş ozamanlar daha wii u nun ilk senesine denk geliyor ve başarısız olacağını ozamandan tahmin edemezler ayrıca pikmin 3 te belli bir oyun mekaniği,grafik oturtunca direk yeni nesil bir işe geçmezler bence şimdi bunu wii u ya çıkartıp ardından nx için 3 ve 4 ün olduğu bir paket yapacaklar
Nintendo'nun her zaman geriye uyumluluğu olmuştur ve benimde firmanın en beğendiğim yönüdür. Yani yeni konsola yapmasına gerek yok yeni konsolda zaten Wii U oyunları muhtemelen çalışacaktır.

fazliboz

7.9.2015 19:07:49

0
Bence wii u ya gelecek çünkü 3üncü oyunun hemen ardından başladık demiş ozamanlar daha wii u nun ilk senesine denk geliyor ve başarısız olacağını ozamandan tahmin edemezler ayrıca pikmin 3 te belli bir oyun mekaniği,grafik oturtunca direk yeni nesil bir işe geçmezler bence şimdi bunu wii u ya çıkartıp ardından nx için 3 ve 4 ün olduğu bir paket yapacaklar

aterikasedi

7.9.2015 18:52:33

0
Muhtemelen oyun Nintendo'nun yeni konsoluna çıkacaktır.Ama aynı anda Wii-U'ya da çıkıp çoğu oyuncuyu mutlu etmeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pikmin 4
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız