Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Tales from the Borderlands için Fran'e Odaklanan Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, New Tales from the Borderlands için Fran karakterine odaklanılan yeni bir fragman yayınladı.
 
New Tales from the Borderlands'te seçimleriniz hikayenizin nasıl biteceğini belirleyecek. Anu'nun silahlardan fazlasını pazarlayan evren vizyonu, Octavio'nun şöhret ve servet hayalleri ve Fran'in soğuk intikam planı da dahil, hepsinin başarısı ya da başarısızlığı size bağlı. Bu oyunda oyuncular fedakar bilim adamı Anu, onun hırslı, "şehirli" kardeşi Octavio ve donmuş yoğurt satıcısı acımasız Fran'in kaderlerini belirleyecek.

New Tales from the Borderlands, 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube telltale telltale games tales from the borderlands borderlands
Ark II'nin Çıkışından Sonra 3 Yıl boyunca Game Pass'te Kalacağı Bildirildi Gotham Knights için Sinematik Çıkış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales From the Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız