Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Tales from the Borderlands'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Amazon'daki yeni listelemelere göre yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, New Tales from the Borderlands'i 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürecek. Ön sipariş bonusları arasında Anu, Octavio ve Fran karakterleri için kozmetik ürünlerin yanı sıra 10.000 oyun içi para birimi ve Adventure Capital Pack yer alıyor.
 
Bu hikaye odaklı macerada acımasız şirket yöneticilerine karşı duracaksınız. Sürekli olarak savaşın harap ettiği Promethea metropolünde ve hayatlarının en kötü gününde Anu, Octavio ve Fran'i kontrol edeceksiniz. Bu üç sevimli karaktere dünyayı değiştirme mücadelesinde ortak olacaksınız.
 
Artık ileride neler olacağı size bağlı. Bu sinematik yolculukta kötü kalpli kapitalistle yüzleşin. Zirveye giden bu mücadele uyumsuzlar, suikastçı robotlar ve konuşan silahlarla dolu rengarenk bir kadroyla tanışın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu telltale telltale games tales from the borderlands borderlands
Rol Yapma Oyunu ANNO: Mutationem, 1 Eylül'de Switch'e Geliyor Dead Island 2'nin Çıkış Tarihi Amazon Aracılığıyla Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales From the Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız