Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

New Tales from the Borderlands'in Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, New Tales from the Borderlands'in 21 Ekim'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Ön siparişler arasında Anu, Octavio ve Fran karakterleri için kozmetik ürünlerin yanı sıra 10.000 oyun içi para birimi ve oyun içi FL4K Vaultlander koleksiyonundan oluşan "Adventure Capital Pack" yer alıyor. 
 
Hikâye ağırlıklı bu macerada acımasız kurumsal derebeylerine karşı durun! Savaşın sürekli mağlup ettiği metropol Promethea'nın içinde, hayatlarının en kötü gününde Anu, Octavio ve Fran'i kontrol edeceksiniz. Dünyayı değiştirmeye (hatta belki de kurtarmaya) çalışan bu üç sevimli zavallıya yardım edin!
 
Sonraki adımda ne olacağının size bağlı olduğu bu heyecanlı sinematik yolculukta, istila altına bir gezegen, gaddar bir kasa canavarı ve merhametsiz bir kapitalistle yüzleşin! Liderliğe oynadığınız bu yarışta uyumsuzlar, suikastçı robotlar ve konuşan silahlarla dolu rengarenk bir kadroyla tanışın! 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu telltale telltale games tales from the borderlands borderlands
Moving Out 2 Konsollar ve PC için Duyuruldu Goat Simulator 3 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

24.8.2022 15:16:51

0
Yıllar sonra devamını getirip ana karakteri değiştirmeleri hiç iyi olmamış...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales From the Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız