Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights için Sinematik Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal, önümüzdeki hafta çıkış yapacak olan Gotham Knights'ın sinematik çıkış fragmanını yayınladı.
 
Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen açık dünyalı bir aksiyon RPG oyunudur. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham'ın beş eşsiz ilçesinde devriye atın ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edin. 
 
Gotham Knights, 21 Ekim'de Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Gotham Knights Warner Bros. Games Montreal Batman Batgirl Nightwing Red Hood Robin
New Tales from the Borderlands için Fran'e Odaklanan Yeni Fragman Yayınlandı The Valiant için Last Man Standing Adlı Fragman Yayınlandı

BSC Misafiri

12.10.2022 10:28:59

0
NCK: Bu oyundan sonra şöyle güzel bir açık dünya Superman oyunu gelmeli. Metropolis'te geçmeli, uzaya çıkabilmeliyiz, diğer kahramanların şehirlerine... o kadar da değil yani... oyuncu istiyor. Belki de hem Clark Kent olup gazetecilik yapabiliriz bazı bölümlerde, güçlerimizi gizlice kullanıp insanlara yardım ederiz. Superman'in insani durumlarla mücadelesi olur, Clark Kent olarak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gotham Knights ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız