Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount&Blade 2: Bannerlord'un İlk Oynanış Videosu Yayınlandı!


     Türk oyun sektörünün gözbebeği konumunda yer alan TaleWorlds uzun süredir Mount & Blade 2 üzerinde çalışmasına rağmen oyun hakkında teknoloji demosu dışında pek detay paylaşmamıştı. Oyuna ait ilk oynanış videosu ise söz verildiği gibi Gamescom fuarında geldi.
 
      Mount& Blade 2'nin bu ilk oynanış videosuna baktığımızda oyunun ana dinamikleri üzerine yoğunlaşıldığını görüyoruz. Henüz yapım aşamasında olan oyunun videosu değişen hava şartları özelliği ile açılışını yapıyor. Daha sonra ise oyunda yer alacak olan bir masa üstü oyununa yer verilmiş. 
 
      Oynanış kısımları ise açılışını kuşatma anlarıyla gerçekleştiriyor. Burada mancınık, koçbaşı gibi özellikle kuşatma anlarında sık sık kullanacağımız silahların tanıtımı yapılmış. Silahlar üzerinde yapacağımız craft sistemi ve oynadığımız oyunu tekrar izleyebileceğimiz replay özelliği de bu videonun dikkat çeken noktaları arasında yer alıyor.
 
     Serinin izinden giden oynanışıyla gene keyifli anlar yaşatacağa benzeyen Mount & Blade 2: Bannerlord'un oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
Bungie'nin PC İle İlgili Bir Projesi Var Gibi Görünüyor Attack on Titan PlayStation 4'de Boy Gösterecek!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MiyopBey

7.8.2015 13:13:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: HoLyZz!
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
Arkadaş Warband'i hiç oynamamış olduğun belli oluyor. Oyunun Steam sayfasında Türkçe destek yazmıyor ancak oyunu kurunca Türkçe seçenek var. Oradaki sıkıntı Türkçe desteğin Steam sürümlerine sonradan güncelleme ile gelmesinden kaynaklanıyor sanırım. Steam sonradan güncelleme ile gelen özellikle oyunun sayfasına aktarmıyor. Aslına bakarsan bu konuda TaleWorlds'ten de bir istek gelmemiş olabilir Steam tarafına.
Warband in demosunu oynamıştım ilk çıktığı zaman ilk oyunu satın alıp oynadım Warband in demosunda ilk oyundaki hataların devam ettiğini gördüğüm için almadım Not:Ayrıca ben demoyu oynarken demo inglizceydi
Söylediklerini neresinden tutsak elimizde kalıyor. İlk oyunun demosunu oynadım Türkçe'ydi, Warband'i çıktığında satın aldım Türkçe'ydi, hala oynuyorum hala Türkçe.Türkçe konusundaki ısrarına bir son ver yani çok anlamsız :D Oyun oynamanın çocuk işi olarak görüldüğü, yazılıma,müziğe,filme para vermenin enayilik olarak görüldüğü bir ülkede, sanırım ilk kez, Dünya çapında başarılı bir oyun yapılıyor, ama sen "Animasyonları kötü" diye yakınıyorsun. Bir oyunun eğlenceli olması için animasyonlarının ve grafiklerinin mükemmel olması gerekmediğini 100'lerce oyunda gördük. Misal; Minecraft. Yada Assasin's Creed'in çok iyi animasyonları var ama oyun neye yarıyor? Yada Crysis 3'ün muhteşem grafikleri var, neye yaradı? M&B kendine has bir dövüş mekaniği olan, verdiği hisle eğlendiren bir oyun. Oyunda seslendirme bile yok, ama oynatıyor. Anladığım kadarıyla sen, insanların sanatsal bir üründe, oyunun kendisine bakmadan, "Türk oyunu destek olalım" demesinden sıkılmışsın. Haklısında bende hiç sevmiyorum bu tavırları. Ama M&B sadece Türkiye'de değil, genelde başarılı olmuş bir oyun. Yabancılarda oynuyor yani. Onlarda Türk oyunu diye destek olmak istiyorlar değil ya :D İlk Türkçe seslendirmeli AAA oyun Crysis 1, ucuz fiyatına rağmen, seslendirme maliyetini bile karşılayamamışken, oyunu 1 TL'den bile satsalar yine çoğunluk korsan oynayacakken, Türkçe çıkarmayı geç, oyunu Türkiye'de satmasalar bile yeridir. Ticari bir firma sonuçta, kazanacağı paraya bakar. Sence Türkiye'de M&B'yi oynayanların yüzde kaçı korsandır? Satın alanlardan fazla olduğuna adım gibi eminim. Daha oyun konsolları Türkiye'ye gümrükten, kumar makinesi diye giriyorken, emin ol, animasyonlardan, Türkçe desteğinden önce çözmemiz gereken çok daha önemli sorunlar var :D

oveo531

7.8.2015 11:59:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Uzatmiyorum ben bir mesajı okuyorsan kalanında oku bahsettigin mesajn bi altinda turkce yaziyor. her konunun altında 100 kisi " ama oyun turkce degil " lan bu turkce işte.

Al1mert

6.8.2015 21:47:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: oveo531 Ya saçma sapan yerlere çekmeyin konuyu, ben orda eğer "Türkiyenin göz bebeği bir firma" yaptığı oyuna türkçe dil eklemezse.. ben bir türk olarak oyunu satın almam diyorum.. Kaç mesajdır yok torrenttir yok insanlar otomatikleşmişmiş.. Yorum yapmayı bilin, fikirlere saygı duyun.. Hala da diyorum, eğer türk firması türkçe oyun çıkartmayacaksa, yabancı firmalardan da neden türkçe oyun yok diye beklemeyin.. Ayrıca zaten oyun türkçe olacakmış anladığım kadarıyla, daha bu muhabbeti uzatmanın alemi yok.
Uzatmiyorum ben bir mesajı okuyorsan kalanında oku bahsettigin mesajn bi altinda turkce yaziyor. her konunun altında 100 kisi " ama oyun turkce degil " lan bu turkce işte.

oveo531

6.8.2015 20:04:49

0
Ya saçma sapan yerlere çekmeyin konuyu, ben orda eğer "Türkiyenin göz bebeği bir firma" yaptığı oyuna türkçe dil eklemezse.. ben bir türk olarak oyunu satın almam diyorum.. Kaç mesajdır yok torrenttir yok insanlar otomatikleşmişmiş.. Yorum yapmayı bilin, fikirlere saygı duyun.. Hala da diyorum, eğer türk firması türkçe oyun çıkartmayacaksa, yabancı firmalardan da neden türkçe oyun yok diye beklemeyin.. Ayrıca zaten oyun türkçe olacakmış anladığım kadarıyla, daha bu muhabbeti uzatmanın alemi yok.

syesil

6.8.2015 19:04:08

0
Umarım 2015 içerisinde satışa çıkar. Steam'den ön sipariş gözü kapalı alacağım gururumuz at-avrat-silah deyimini doruklarında yaşatan oyundur kendisi..

cemecem21

6.8.2015 15:03:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Mount&Blade serisine hayranlığımız baki, neticede sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada saygı duyulan, takip edilen, büyük firmalarla rekabet edip, onlar kadar kaliteli duran bir oyun.
Ben oyunu daha çok Total War'dan esinlendiğini gördüm. Mancınık(ki önceki oyunlarda adece modellemeydi), koçbaşı veya merdiveni kaleye sürebilme imkanı(önceki oyunlarda kendisi gidiyordu) gibi unsurlar hoş olmuş. Ticaret sisteminde memnuniyet(ki Medieval Total War'da diplomasi ilişkilerine benzer memnuniyet tablosu var) tablosu aslında diplomasi kısmına aktarılırsa güzel olabilir. Total War, Total war diyorum ama en sonunda Total War gibi kuşbakışı stilde taktik yapabilme imkanı da verirlerse hayalimdeki oyunu yapmış olurlar.

Al1mert

6.8.2015 14:30:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: by_monster23

9 tl ye satılan çıkışında ise 20 tl satılan bir oyundan bahsediyoruz 180 tl verip de çıktığı hafta 10 milyon satan bir oyun değil dostum ne sanıyordun ki ? Merak ediyorum oyun resmi satışları açıklandı adamların eline geçen para belli oyun geliştirmenin maliyetleri orta da sen para veriyoruz diyorsun haklısın da ama verdiğin para 9 lira ya da 25 lira ise warband gibi bir oyun seversen 150 saatten fazla zaman vaat ediyor. 25 lira ya 150 saat eylence bence böyle düşünürsen sen büyük bir yanılgı içindesin. 8 yıl da 6 milyon satmışlar hatırladığım kadarıyla güzel bir satış ama merak ediyorum 25 lira dan çıkış fiyatı olan bir oyun 6 milyonu 8 yılda satsa ne olur yayıncı payını aldı steam payını aldı kutulu içerik zaten ayrı bir doluydu adamlara ne kadar kar gitti sanıyorsunuz ticari bir firma olabilir ama sonuçta bu firma aldı paranın üstünde bir hizmet veriyor hiç kusura bakma oyun çok eksiği var oyun kusursuz dersem zaten çok büyük bir yalancı olurum ama emin olun bu adamlar ne bir ea ne bir ubisof bu adamlar 2 kişi ile başlayıp 30 kişi den az ekiple yıllardır çabalayan bir firma. Bak dediklerinde haklısın ama çok da değil bu dediklerimi lütfen anlayarak cevap ver bana.
En son 3-4 TL idi oyun.

Al1mert

6.8.2015 14:17:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

Torrent muhabbetine nerden geldin bilmiyorum ama ben burda gördüğüm bir kaç yorum üzerine "Türkçe dil desteği yok mu ?! Yoksa bu oyuna para verip almam.." diye lafa girdim. Senin* söylediğin gibi Türkçe destek varsa ne ala.. Olmasaydı lafım yine geçerli, biz dilimize sahip çıkmazsak kimsenin umrunda olmaz !
Dilimize sahip çıkmak oyunları turkce çıkarmak mi oluyor? Ayrıca otomatiklesmissiniz her oyunun altında madem gibi turk yapımı turkce dil desteği niye Yok diye yazmaya Edit-: üstteki yorumlar oyunun ismi İngilizce almam ayarında gidiyor allah bu insanlara akıl fikir versun

oveo531

6.8.2015 14:11:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Oyun turk yapımı ama en az satış Turkiyeye yapılıyor.Türkçe destek değil babayı vermeleri lazım aslinda. Türkçe destekte var ama siz korsan oynadığınız için konuda bilemezsiniz. Git torrent sitelerine ağla oyun turk yapımı korsanini niye turkce paylaylasmiyorsunuz falan de.
Torrent muhabbetine nerden geldin bilmiyorum ama ben burda gördüğüm bir kaç yorum üzerine "Türkçe dil desteği yok mu ?! Yoksa bu oyuna para verip almam.." diye lafa girdim. Senin* söylediğin gibi Türkçe destek varsa ne ala.. Olmasaydı lafım yine geçerli, biz dilimize sahip çıkmazsak kimsenin umrunda olmaz !

Al1mert

6.8.2015 13:50:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: oveo531 1. Şu video oynatıcınız, bildiğin en kötüsü ! 2. Türkçe dil desteği yok mu ?! Yoksa bu oyuna para verip almam, ingilizce bildiğim halde, Türkiye den oyun çıkıyorsa, türkçe kesinlikle barındırmalı.. Biz dilimize sahip çıkmazsak kimsenin umrunda olmaz !
Oyun turk yapımı ama en az satış Turkiyeye yapılıyor.Türkçe destek değil babayı vermeleri lazım aslinda. Türkçe destekte var ama siz korsan oynadığınız için bilmezsiniz. Git torrent sitelerine ağla oyun turk yapımı korsanini niye turkce paylaylasmiyorsunuz falan de o zaman. Kimse orjinal oynamıyor oyunu.turkceyede torrent sitesi çevirmeli türkçeye o zaman. Oyun yapımcısına destek vermiyordu o mu sana destek verecek?

Al1mert

6.8.2015 13:46:14

0
Yapımcı notlarında inv sistemi skyrime benziyordu. Skyrim gibi olursa efsane olur.

BSC Misafiri

6.8.2015 12:42:34

0
Mount&Blade serisine hayranlığımız baki, neticede sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada saygı duyulan, takip edilen, büyük firmalarla rekabet edip, onlar kadar kaliteli duran bir oyun. Fakat açıkçası Bannerlord tanıtımından şu an için istediğimi alamadım. Tamam, gece gündüz, savaş silahları, crafting, grafik geliştirmesi falan harika yenilikler ama bunların hiçbiri Mount&Blade serisinin sorunu olmadı zaten. Elbette hepsi yapılmalı, edilmeli fakat esas nokta gözden kaçırılmamalı. Saatlerce Mount&Blade serisi oynayan, hepsini de çok seven biri olarak söyleyebilirim ki; bu serinin sorunu oyun içi görev/amaç çeşitliliğinin az olması ve bir süre sonra feci halde kendini tekrar etmesidir. Kısacası sıkıcı bir hala alıyor. Yani bizim beklentimiz, oyuna siyasetin daha çok sokulması, diğer yandan da savaş mekaniğinin aynen -gelişmesi bile gerekmiyor- korunmasıydı. İsteyen savaşla ilerlesin, isteyen demokrasi ile. Sürekli savaş ya da sürekli diplomasi/görev -adına ne derseniz- oyuncu için berbat bir deneyime dönüşüyor. Bu videoda dediklerimi göremedim, umarım sürpriz olarak saklıyorlardır. Ben bunu es geçeceklerine inanmıyorum, muhakkak geliştirmişlerdir. Yeni diyaloglar, yeni görev ve amaçlar ile üstüne de bu yenilikleri yaptıysalar, yeni bir klasik doğacak demektir. Eğer yok sadece bunlardan ibaretse yine alacağız, oynayacağız, seveceğiz ama bir süre sonra sıkılacağız. Bize vermeleri gereken belli, belki de haddimize olmadan çok şey istiyoruz ama mevsim geçişinden daha hayati şeyler olduklarına inanıyorum. Bakalım, kısmet.

BSC Misafiri

6.8.2015 12:41:43

0
bu eklentileri dlc ilede oyuna getirebilirlermiş gerçi adamların tarafından bakıncada para lazım boşa para savuran çok nede olsa yeni oyun olarak sunmaları daha mantıklı

Adittorie

6.8.2015 11:16:11

-1
quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
Kergit Hanlığı Aborjin çünkü değil mi?

Unknowngamer1990

6.8.2015 11:03:02

0
Şu ana kadar hangi oyununda türkçe destek olmadığı gördün.Kesinlikle olacaktır türkçe destek.Teknoseyir'in incelemesini izleyin youtube'dan.

oveo531

6.8.2015 10:16:27

0
1. Şu video oynatıcınız, bildiğin en kötüsü ! 2. Türkçe dil desteği yok mu ?! Yoksa bu oyuna para verip almam, ingilizce bildiğim halde, Türkiye den oyun çıkıyorsa, türkçe kesinlikle barındırmalı.. Biz dilimize sahip çıkmazsak kimsenin umrunda olmaz !

bayramherdem

6.8.2015 00:51:30

0
Müthiş olacak; yine çok bağlılık yapacak gibi :) <3

BSC Misafiri

6.8.2015 00:50:44

0
çıkış tarihi plsssssssss bak yeni bırakmışken korsanı söyleyin ona göre para ayıram oyuna taleworlds duymaz ama ya tutarsa mantığı

Steelo

6.8.2015 00:23:16

0
Oyun beni gayet tatmin etti ve heyecanlandırdı.Özellikle de şu alttaki videodan sonra. https://www.youtube.com/watch?v=ZpkrdMAyCmo Grafikler yeterli sayılabilir en azından warband ile kıyaslarsak.Önceki tüm oyunlarında türkçe dil desteği olduğu gibi bunda da olacağına eminim.Tek beklentim Türkçe ses desteği gelip gelmeyeceği.Gelmez ise üzülürüm/üz çünkü bu oyunu alırken ihtiyacım olmadığı halde 2 adet almıştım ilk çıktığında gurur duyduğum için şayet Türkiye de de bu sebeble Warbanda karşı büyük bir ilgi oluştu ve oyun dünyasına en duyarsız adam bile bunun için Warband'ı satın almıştır.Türkiye den büyük desteğini alan Taleworlds bakalım hakkını verecek mi?Şayet warband da steamdan bakıldığında şu alttaki dillere anladığım kadarıyla ses desteğiyle birlikte dil desteği sunulmuştu, bu sebeble Türkçe dil desteğini tam anlamıyla bekliyoruz. İngilizce Çekçe Fransızca Almanca Macarca Lehçe Basitleştirilmiş Çince Geleneksel Çince

xlym

6.8.2015 00:11:51

+1
bayrağı balkona astım beyler

Psychotechnic

5.8.2015 22:35:57

0
Arkadaşlar yeni videolar. GAMEPLAY İÇERİR! https://www.youtube.com/watch?v=w66nHR7GTF4 https://www.youtube.com/watch?v=ZpkrdMAyCmo

AlpKhanate

5.8.2015 22:27:16

0
1000 saat warbanda verdim. 10000 saat de bu oyuna veririm. Yürü be talesworld. Çok beklettin ama adam gibi geldin.

Wayward Son

5.8.2015 22:07:23

0
Harika geliyor. Acin on siparisleri, senlendirelim Steam'i.

Emirhano99

5.8.2015 21:40:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: As0nka
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
Bak kardeşim oyunu oynamadığın her halinden belli gelip burda ahkam kesmeye hakkın yok öncelikle onu söyleyeyim. Türkçe dil desteği yok demişsin. Ben zamanında sürümünü de orjinalinide kullanmış biri olarak ikisinde de bir yamaya gerek kalmadan Türkçe desteği vardı. Steam'den bahsediyorum. Başka birşey de Türk olduğunu belli etme konusunda demişssin ama mesela bak God OF War gibi Yunan Mitolojisini konu alan bir yapımın yapımcısıda Japon ona bakarsan. Zaten de Türkçe dil desteğini koymakta da zorunlu değiller her ne kadar Türk firması olsalarda yabancılar bizden daha çok sahip çıkıyorlar. Oyun hakkında diyeceklerim ise İNANILMAZ SÜPER!!!
Sentinelin bir şey bilmediği veya oyunu oynamadığı o akdar bariz ki türkçe dil desteğini bilmez oyundan şikayet eder cs projekt in witcherıyla karşılaştırır ikisinin bütçesine bak baklalıma rada ne akdar büyük bir uçurum var bu oyun warbandın özerine çok fazla yenilik getirmiş ve bence witcherıda oynamış biri olarak bu oyundan aldığım zevki hiçbir oyundan almadım mount blade warband ve fire and swordda toplam 750 saatlik tecrübem var onlinenında klanlara katılmak ve 200 kişilik serverları olan bir oyunu bu akdar cahilce eleştirmen hiçbirşey anlamadığın anlamına gelir sen git witcherına oyna adamların bu kadar geliştirmesini görmeyecek akdar körsen şişiriliş balonlarınla mutluluklar

Emirhano99

5.8.2015 21:38:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: As0nka
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
Bak kardeşim oyunu oynamadığın her halinden belli gelip burda ahkam kesmeye hakkın yok öncelikle onu söyleyeyim. Türkçe dil desteği yok demişsin. Ben zamanında sürümünü de orjinalinide kullanmış biri olarak ikisinde de bir yamaya gerek kalmadan Türkçe desteği vardı. Steam'den bahsediyorum. Başka birşey de Türk olduğunu belli etme konusunda demişssin ama mesela bak God OF War gibi Yunan Mitolojisini konu alan bir yapımın yapımcısıda Japon ona bakarsan. Zaten de Türkçe dil desteğini koymakta da zorunlu değiller her ne kadar Türk firması olsalarda yabancılar bizden daha çok sahip çıkıyorlar. Oyun hakkında diyeceklerim ise İNANILMAZ SÜPER!!!
Sentinelin bir şey bilmediği veya oyunu oynamadığı o akdar bariz ki türkçe dil desteğini bilmez oyundan şikayet eder cs projekt in witcherıyla karşılaştırır ikisinin bütçesine bak baklalıma rada ne akdar büyük bir uçurum var bu oyun warbandın özerine çok fazla yenilik getirmiş ve bence witcherıda oynamış biri olarak bu oyundan aldığım zevki hiçbir oyundan almadım mount blade warband ve fire and swordda toplam 750 saatlik tecrübem var onlinenında klanlara katılmak ve 200 kişilik serverları olan bir oyunu bu akdar cahilce eleştirmen hiçbirşey anlamadığın anlamına gelir sen git witcherına oyna adamların bu kadar geliştirmesini görmeyecek akdar körsen şişiriliş balonlarınla mutluluklar

As0nka

5.8.2015 21:21:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
Bak kardeşim oyunu oynamadığın her halinden belli gelip burda ahkam kesmeye hakkın yok öncelikle onu söyleyeyim. Türkçe dil desteği yok demişsin. Ben zamanında sürümünü de orjinalinide kullanmış biri olarak ikisinde de bir yamaya gerek kalmadan Türkçe desteği vardı. Steam'den bahsediyorum. Başka birşey de Türk olduğunu belli etme konusunda demişssin ama mesela bak God OF War gibi Yunan Mitolojisini konu alan bir yapımın yapımcısıda Japon ona bakarsan. Zaten de Türkçe dil desteğini koymakta da zorunlu değiller her ne kadar Türk firması olsalarda yabancılar bizden daha çok sahip çıkıyorlar. Oyun hakkında diyeceklerim ise İNANILMAZ SÜPER!!!

WHITE_Wolf

5.8.2015 21:14:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: HoLyZz!
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
Arkadaş Warband'i hiç oynamamış olduğun belli oluyor. Oyunun Steam sayfasında Türkçe destek yazmıyor ancak oyunu kurunca Türkçe seçenek var. Oradaki sıkıntı Türkçe desteğin Steam sürümlerine sonradan güncelleme ile gelmesinden kaynaklanıyor sanırım. Steam sonradan güncelleme ile gelen özellikle oyunun sayfasına aktarmıyor. Aslına bakarsan bu konuda TaleWorlds'ten de bir istek gelmemiş olabilir Steam tarafına.
Warband in demosunu oynamıştım ilk çıktığı zaman ilk oyunu satın alıp oynadım Warband in demosunda ilk oyundaki hataların devam ettiğini gördüğüm için almadım Not:Ayrıca ben demoyu oynarken demo inglizceydi

WHITE_Wolf

5.8.2015 21:12:50

-2
quote:

Orjinalden alıntı: PSBoy
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: Reul
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: emaltindal
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL </blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.
Hangi oyununda Türkçe destek var steam üzerinden bak bakalım warband yok ilk mount and blade de zaten yok bir tek napoleic wars ve fire and sword dlc sinde destek var ? .Ana oyunlarda destek varmı yok
Kardeş yapma kaç sene Warband'ı Türkçe oynadım ben. Steam'de teknik sebeplerden beri koymamış olabilirler bir ihtimal ama arasan illa ki bulursun Türkçe sürümünü.
Diğer firmalar rahatlıkla steamde Türkçe destek verebilirken nasıl bir teknik sebeb varda Talewords koyamıyor?
oyun steam hesabımda var yüklediğinizde otomatik olarak türkçeye çevrilip çevrilmemesini size soruyor
Mağaza sayfasında destek görünmüyor o nasıl saçma iş ilk çıktığı zaman demosunda da yoktu
bi sus la bi sus
Ne yazacağım ne kadar yazacağım seni ilgilendirmez Eğer forum kurallarına uymuyorsa şikayet edersin adminler karar verir Yok mesajlarımı görmek istemiyorsan blok atarsın görmezsin

Mütercim Bey

5.8.2015 21:07:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
Arkadaş Warband'i hiç oynamamış olduğun belli oluyor. Oyunun Steam sayfasında Türkçe destek yazmıyor ancak oyunu kurunca Türkçe seçenek var. Oradaki sıkıntı Türkçe desteğin Steam sürümlerine sonradan güncelleme ile gelmesinden kaynaklanıyor sanırım. Steam sonradan güncelleme ile gelen özellikle oyunun sayfasına aktarmıyor. Aslına bakarsan bu konuda TaleWorlds'ten de bir istek gelmemiş olabilir Steam tarafına.

Uchigatana

5.8.2015 20:00:57

0
warbandda harcadığım saatlerin daha fazlasını vermek nasip olur inş

PSBoy

5.8.2015 19:58:46

+4
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: Reul
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: emaltindal
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL </blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.
Hangi oyununda Türkçe destek var steam üzerinden bak bakalım warband yok ilk mount and blade de zaten yok bir tek napoleic wars ve fire and sword dlc sinde destek var ? .Ana oyunlarda destek varmı yok
Kardeş yapma kaç sene Warband'ı Türkçe oynadım ben. Steam'de teknik sebeplerden beri koymamış olabilirler bir ihtimal ama arasan illa ki bulursun Türkçe sürümünü.
Diğer firmalar rahatlıkla steamde Türkçe destek verebilirken nasıl bir teknik sebeb varda Talewords koyamıyor?
oyun steam hesabımda var yüklediğinizde otomatik olarak türkçeye çevrilip çevrilmemesini size soruyor
Mağaza sayfasında destek görünmüyor o nasıl saçma iş ilk çıktığı zaman demosunda da yoktu
bi sus la bi sus

cemecem21

5.8.2015 19:09:26

0
Türkçe dil desteği için şunu söyleyeyim, geçenlerde oyunun komple paketini aldım ve hepsinde dil desteği vardı RESMİ olarak(ne kadar Viking Conquest'te sıkıntılar olsa da). Steam veya listeleme ile ilgili sıkıntı vardır muhtemelen.

BSC Misafiri

5.8.2015 19:08:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: White Death
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
Bende bu "türk oyunu" lafına hastayım ya. Milletçe birşey öğrenmişiz "türk oyunu olduğunu belli etmiyor" diye. Ya arkadaş türk oyunu olması için içinde türk milletine benzer bir toplum olması mı gerekiyor?(kergitler ingiltereden geliyor zaten) Orada karşılaştırdığın The Witcher 3'de adamlar polonya dan kaç tane şey koymuş? Dünya genelinde bir başarı için oyunun tüm dünya ya hitap etmesi gerekir. Yani şu an zaten başarılı türk oyunlarının sayısı bi elin parmaklarını geçmezken kalkıp şikayet etme hakkımız yok bence. Eleştirmeye birşey demiyorum ama bu eleştiri değil daha başka birşey.
Witcher ın hikayesini bilmiyorsunuz galiba çünki Witcher Polanyalı yazar Andrzej Sapkowski nin romanından uyarlanmıştır bütün efsanler ve karakterler polanyanın kendi efsanlerinden türetilmiştir
Valla tartışmaya denk geldim galiba şu diyeceğim ufak atalım biraz millete cevap yazarken, polonya efsanesi olduğunu idda ettiğin oyunda ki çoğu efsane ve yaratığın diğer kültürlerde birebir yer aldığını hatta polonya diye bir yer yokken bile olduğunu yazayım. milleti ordan buradan duyduklarınız ile cevap verip uyutmaya çalışmayalım, hoşçakal.

BSC Misafiri

5.8.2015 19:08:30

0
Abi çok güzel değilmi ya :D gurur

Al Swearengen

5.8.2015 19:01:47

+2
Sadece yapay zekayı,oyunda yapılabilecekleri çeşitlendirilip diplomasiyi geliştirseler bile yeterliydi çoğu kişi için.En zorda bile meydan savaşlarında her zaman bizim ezici farkla kazanmamız sıkıyordu.Multiplayerda warband ruhu geri gelecek.Herkes bu oyunu bekliyor.

by_monster23

5.8.2015 18:53:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: by_monster23 Son zamanlar da her haberin altında herkes eleştiri yazar oldu. Mount and blade için demiyorum bunu her haberin altında minnetsiz abi ve kardeşlerim eleştiri yağmuruna dizer oldu ben anlamıyorum cidden neden bu kadar hiç bir şey den memnun kalmıyorsunuz. Bakın yıl olmuş 2015 gelmişsiniz hala Türkçe değil ya da Türkçe tartışmasına giriyorsunuz. Crytek her oyunu Türkçe yapar laf yer Türk değil dersiniz eleştiriler eleştiriler. Minnetsiz insanlarsınız diye bilirsiniz ki sen kimsin bizi eleştiriyorsunuz haklısınız da ama insaf ya bazen eleştirmek oyunlara çamur atacak şeyler arayacağınıza eldeki imkanla yapılan güzel şeylere bakın derim. Ben bu site de witcher 3 haberlerinin altına oyun çöp dedikten sonra çıkışından sonraki haberlerde ölüyorum bitiyorum diyenleri de gördüm ön yargılı olmayın. Mount and blade 2 ye gelirsek ise oyun kusursuz değil ama eldeki imkan dahilin de harika gözüküyor grafikler önceki oyundan çok ama çok iyi duruyor oyunun dövüş animasyonlarına ise laf edenleriniz hem haklı hem haksız olay şu ki oyunda animasyon şeklinde giden bir dövüş sistemi yok yani nasıl desem eğer düzgün vurursanız adamı vuramazsanız havayı döversiniz bu dövüş sisteminin parçasıdır ilk sürümde de böyleydi warband da böyleydi 2 de böyle olacak. Oyunun sevilme nedeni bu şuan mount and blade nin yeni oyunculara ihtiyacı yok var olan oyuncuları yeter ve yaptıkları tüm yenilikle mevcut oyuncuları ki 6 milyon dan fazla mutlu edecektir. Bazen sadece yerli bir firmadan böyle oyun gördüğünüz için gururlansanız benim oyunlarla ilgisi olmayan 50 yaşında babam bile bu oyunun başarılarına gururlanırken sizin gibi oyunlar ile iç içe olan insanların bu eleştirileri saçma geliyor.
Yazının içinde tekrar tekrar eldeki imkanlar demişsinizde bu arkadaşlar hayır kurumu değil ticari firma ben oyunu oynamak için para veriyorum diğer oyun firmalarından ayrıca gine belirteyim ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş halamı eldeki imkanlar yetersiz ?
9 tl ye satılan çıkışında ise 20 tl satılan bir oyundan bahsediyoruz 180 tl verip de çıktığı hafta 10 milyon satan bir oyun değil dostum ne sanıyordun ki ? Merak ediyorum oyun resmi satışları açıklandı adamların eline geçen para belli oyun geliştirmenin maliyetleri orta da sen para veriyoruz diyorsun haklısın da ama verdiğin para 9 lira ya da 25 lira ise warband gibi bir oyun seversen 150 saatten fazla zaman vaat ediyor. 25 lira ya 150 saat eylence bence böyle düşünürsen sen büyük bir yanılgı içindesin. 8 yıl da 6 milyon satmışlar hatırladığım kadarıyla güzel bir satış ama merak ediyorum 25 lira dan çıkış fiyatı olan bir oyun 6 milyonu 8 yılda satsa ne olur yayıncı payını aldı steam payını aldı kutulu içerik zaten ayrı bir doluydu adamlara ne kadar kar gitti sanıyorsunuz ticari bir firma olabilir ama sonuçta bu firma aldı paranın üstünde bir hizmet veriyor hiç kusura bakma oyun çok eksiği var oyun kusursuz dersem zaten çok büyük bir yalancı olurum ama emin olun bu adamlar ne bir ea ne bir ubisof bu adamlar 2 kişi ile başlayıp 30 kişi den az ekiple yıllardır çabalayan bir firma. Bak dediklerinde haklısın ama çok da değil bu dediklerimi lütfen anlayarak cevap ver bana.

WHITE_Wolf

5.8.2015 18:47:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: StrangerLovely Hocam bırak Allah aşkına daha dilini kullanmayı bilmiyorsun adamlar Türkçe destek eklemedi diye adamları eleştiriyorsun ki Türkçe yaması zaten var her oyun için. Bir de Türk olduğunu bana hissettirsinler diye bir şey uydurmuşsun. İşte bizim gibi ülkelerin dünya çapında en ezik ülkelerden biri olmamızın sebebi sensin kardeşim, uluslararası kalitede dizi yapıyor yönetmenin biri, RTÜK çıkıp ''Türk ailesine uygun bir dizi değil'' diyor ceza veriyor adamların önünü kesiyor burada da aynı mantık, neymiş Türk oyunu olduğunu belli etmiyormuş. Nasıl olmasını beklerdiniz siz efendim söyleyin de sizin isteklerinize göre yapsınlar yani nasıl olur oyun yaparlar da Türk Milletini koymazlar yani insan bir gelir SenTnieL'e sorar, gerçekten ayıp etmişler. Sonra yok efendim neymiş kılıç sallayacaklarına havayı dövüyorlarmış, bu atıp tuttuğunuz dövüş sistemi şu an kaç oyunda var sorarım size? Witcher, Dark Souls falan demeyin o oyunlarda dövüş animasyonları belli bir sırayla devam eder sürekli, Mount and Blade'de kılıcını, baltanı, mızrağını istediğin şekilde istediğin yönden vurabilirsin, ha peki kabul her vurduğunda, rakip gerçekçi tepkiler vermiyor, gerçekçi yırtılma falan olmuyor olabilir ama gidin de bir Witcherın falan ilk oyunlarına bakın animasyon kaç tane varmış görün lütfen, yani yapıyor işte adamlar çabalıyorlar, her geçen gün kendilerine bir şey katıyorlar, gelişiyorlar, ve umarım sizin gibi insanları da takmadan yollarına devam ediyorlardır ki yıllar içinde güzel ülkemin sonunda dünya çapında bir oyun şirketi olur, çocuklar bir gün orada çalışma hayaliyle büyür.
Ben Türkçe olmasını istemedim destekleyen arkadaşlar Türk firması olarak desteklediği için bunu belirttim ayrıca burda nick(rumuz) olarak geçen adlarımız istediğim gibi koyabilirim ayrıca sizin isminiz direk ingilizce oysaki benim ismim bazı kelimlerin kısaltmasıdır ingilizce değil Son olarak ben eleştiririm burası donanımhaber forumunun alt sitesi forumlarda tartışma ve eleştirme bilgi edinme gibi amaçları vard Bu Talewords batmasını istediğimi yada onlar hakkında kötü fikirlerim olduğu anlamına gelmez eleştirmek böyle birşey değil .

WHITE_Wolf

5.8.2015 18:44:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: by_monster23 Son zamanlar da her haberin altında herkes eleştiri yazar oldu. Mount and blade için demiyorum bunu her haberin altında minnetsiz abi ve kardeşlerim eleştiri yağmuruna dizer oldu ben anlamıyorum cidden neden bu kadar hiç bir şey den memnun kalmıyorsunuz. Bakın yıl olmuş 2015 gelmişsiniz hala Türkçe değil ya da Türkçe tartışmasına giriyorsunuz. Crytek her oyunu Türkçe yapar laf yer Türk değil dersiniz eleştiriler eleştiriler. Minnetsiz insanlarsınız diye bilirsiniz ki sen kimsin bizi eleştiriyorsunuz haklısınız da ama insaf ya bazen eleştirmek oyunlara çamur atacak şeyler arayacağınıza eldeki imkanla yapılan güzel şeylere bakın derim. Ben bu site de witcher 3 haberlerinin altına oyun çöp dedikten sonra çıkışından sonraki haberlerde ölüyorum bitiyorum diyenleri de gördüm ön yargılı olmayın. Mount and blade 2 ye gelirsek ise oyun kusursuz değil ama eldeki imkan dahilin de harika gözüküyor grafikler önceki oyundan çok ama çok iyi duruyor oyunun dövüş animasyonlarına ise laf edenleriniz hem haklı hem haksız olay şu ki oyunda animasyon şeklinde giden bir dövüş sistemi yok yani nasıl desem eğer düzgün vurursanız adamı vuramazsanız havayı döversiniz bu dövüş sisteminin parçasıdır ilk sürümde de böyleydi warband da böyleydi 2 de böyle olacak. Oyunun sevilme nedeni bu şuan mount and blade nin yeni oyunculara ihtiyacı yok var olan oyuncuları yeter ve yaptıkları tüm yenilikle mevcut oyuncuları ki 6 milyon dan fazla mutlu edecektir. Bazen sadece yerli bir firmadan böyle oyun gördüğünüz için gururlansanız benim oyunlarla ilgisi olmayan 50 yaşında babam bile bu oyunun başarılarına gururlanırken sizin gibi oyunlar ile iç içe olan insanların bu eleştirileri saçma geliyor.
Yazının içinde tekrar tekrar eldeki imkanlar demişsinizde bu arkadaşlar hayır kurumu değil ticari firma ben oyunu oynamak için para veriyorum diğer oyun firmalarındanne farkı var? Ayrıca gine belirteyim ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş halamı eldeki imkanlar yetersiz ?

umut512

5.8.2015 18:43:17

+1
https://www.youtube.com/watch?v=ZpkrdMAyCmo&feature=youtu.be yeni video bi bakın derim.

WHITE_Wolf

5.8.2015 18:39:01

-1
quote:

Orjinalden alıntı: Reul
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: emaltindal
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL </blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.
Hangi oyununda Türkçe destek var steam üzerinden bak bakalım warband yok ilk mount and blade de zaten yok bir tek napoleic wars ve fire and sword dlc sinde destek var ? .Ana oyunlarda destek varmı yok
Kardeş yapma kaç sene Warband'ı Türkçe oynadım ben. Steam'de teknik sebeplerden beri koymamış olabilirler bir ihtimal ama arasan illa ki bulursun Türkçe sürümünü.
Diğer firmalar rahatlıkla steamde Türkçe destek verebilirken nasıl bir teknik sebeb varda Talewords koyamıyor?
oyun steam hesabımda var yüklediğinizde otomatik olarak türkçeye çevrilip çevrilmemesini size soruyor
Mağaza sayfasında destek görünmüyor o nasıl saçma iş ilk çıktığı zaman demosunda da yoktu

by_monster23

5.8.2015 18:38:29

+1
Son zamanlar da her haberin altında herkes eleştiri yazar oldu. Mount and blade için demiyorum bunu her haberin altında minnetsiz abi ve kardeşlerim eleştiri yağmuruna dizer oldu ben anlamıyorum cidden neden bu kadar hiç bir şey den memnun kalmıyorsunuz. Bakın yıl olmuş 2015 gelmişsiniz hala Türkçe değil ya da Türkçe tartışmasına giriyorsunuz. Crytek her oyunu Türkçe yapar laf yer Türk değil dersiniz eleştiriler eleştiriler. Minnetsiz insanlarsınız diye bilirsiniz ki sen kimsin bizi eleştiriyorsunuz haklısınız da ama insaf ya bazen eleştirmek oyunlara çamur atacak şeyler arayacağınıza eldeki imkanla yapılan güzel şeylere bakın derim. Ben bu site de witcher 3 haberlerinin altına oyun çöp dedikten sonra çıkışından sonraki haberlerde ölüyorum bitiyorum diyenleri de gördüm ön yargılı olmayın. Mount and blade 2 ye gelirsek ise oyun kusursuz değil ama eldeki imkan dahilin de harika gözüküyor grafikler önceki oyundan çok ama çok iyi duruyor oyunun dövüş animasyonlarına ise laf edenleriniz hem haklı hem haksız olay şu ki oyunda animasyon şeklinde giden bir dövüş sistemi yok yani nasıl desem eğer düzgün vurursanız adamı vuramazsanız havayı döversiniz bu dövüş sisteminin parçasıdır ilk sürümde de böyleydi warband da böyleydi 2 de böyle olacak. Oyunun sevilme nedeni bu şuan mount and blade nin yeni oyunculara ihtiyacı yok var olan oyuncuları yeter ve yaptıkları tüm yenilikle mevcut oyuncuları ki 6 milyon dan fazla mutlu edecektir. Bazen sadece yerli bir firmadan böyle oyun gördüğünüz için gururlansanız benim oyunlarla ilgisi olmayan 50 yaşında babam bile bu oyunun başarılarına gururlanırken sizin gibi oyunlar ile iç içe olan insanların bu eleştirileri saçma geliyor.

StrangerLovely

5.8.2015 18:35:40

+1
Hocam bırak Allah aşkına daha dilini kullanmayı bilmiyorsun adamlar Türkçe destek eklemedi diye adamları eleştiriyorsun ki Türkçe yaması zaten var her oyun için. Bir de Türk olduğunu bana hissettirsinler diye bir şey uydurmuşsun. İşte bizim gibi ülkelerin dünya çapında en ezik ülkelerden biri olmamızın sebebi sensin kardeşim, uluslararası kalitede dizi yapıyor yönetmenin biri, RTÜK çıkıp ''Türk ailesine uygun bir dizi değil'' diyor ceza veriyor adamların önünü kesiyor burada da aynı mantık, neymiş Türk oyunu olduğunu belli etmiyormuş. Nasıl olmasını beklerdiniz siz efendim söyleyin de sizin isteklerinize göre yapsınlar yani nasıl olur oyun yaparlar da Türk Milletini koymazlar yani insan bir gelir SenTnieL'e sorar, gerçekten ayıp etmişler. Sonra yok efendim neymiş kılıç sallayacaklarına havayı dövüyorlarmış, bu atıp tuttuğunuz dövüş sistemi şu an kaç oyunda var sorarım size? Witcher, Dark Souls falan demeyin o oyunlarda dövüş animasyonları belli bir sırayla devam eder sürekli, Mount and Blade'de kılıcını, baltanı, mızrağını istediğin şekilde istediğin yönden vurabilirsin, ha peki kabul her vurduğunda, rakip gerçekçi tepkiler vermiyor, gerçekçi yırtılma falan olmuyor olabilir ama gidin de bir Witcherın falan ilk oyunlarına bakın animasyon kaç tane varmış görün lütfen, yani yapıyor işte adamlar çabalıyorlar, her geçen gün kendilerine bir şey katıyorlar, gelişiyorlar, ve umarım sizin gibi insanları da takmadan yollarına devam ediyorlardır ki yıllar içinde güzel ülkemin sonunda dünya çapında bir oyun şirketi olur, çocuklar bir gün orada çalışma hayaliyle büyür.

mehmet4428

5.8.2015 18:27:40

+1
Süper duruyor, içine Tarkan, Battal Gazi v.s koy hikaye yaptınmı al sana Türk oyunu. :D Modlarla yapılır aslında.

cemecem21

5.8.2015 18:22:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar
Warband'da Kergitlerle oynamadıysan ve onların Türklerle ilişkili olduğunu anlamadıysan bu senin sorunun. Sadece Moğol kültürü demeyin. Moğol kültüründe Türk kültürünün izleri büyüktür. Hiç değilse Memlüklüler de Türk olduğunu düşündüğümüzde Sarranid olarak onlar da yer alıyorlar oluyor. Türkçe dil desteği konusunda serinin ilk oyununda her yükleyen kişide oyunun Türkçe dili desteği bulunması zorunlu kılındı. Warband'da da vardı. With Fire&Sword'da da vardı ki o yabancılar tarafından geliştirildi. Napoleonic Wars ve Viking Conquest'te geç de olsa Türkçe sürüm de geldi(Onları da yabancılar ouynun motorunu -ki onu Taleworlds geliştirdi- kullanarak yaptılar). Napoleonic Wars'da Osmanlı'nın olmaması üzücü(ki Napolyon döneminde çok aktif olarak yoktu) ama dediğim gibi yabancıların hazırladığı bir mod bu. Oyunun da belli bir moduyla Osmanlı eklenebiliyormuş(Rusları kaldırarak tabi ki). Animasyonlar konusunda oyunu oynamadan bir şey diyemeyecek olsak da o oyunda hiçbir zaman havayı dövme gibi bir his yaşamadım. Düşman yapay zekası ayarlandığında hiç de fena olmayan bir performans vermiyor. Oyunu Witcher ile karşılarştırmak yanlış olmuş. Skyrim ile karşılaştırmak gibi bir şey bu. İkisi bayağı farklı tür oyunlar ve Cd Project Wİtcher 2'deki durumu çok çok daha iyiydi. Ayrıca onlar hikaye tabanlı bir oyun sunuyor burada sen kendi hikayeni yazıyorsun. Yine dediğim gibi birbirlerinden farklı. Bazen çok sert çıkışmadan önce biraz daha düşünmek ve araştırmak lazım.

WHITE_Wolf

5.8.2015 18:21:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: White Death
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
Bende bu "türk oyunu" lafına hastayım ya. Milletçe birşey öğrenmişiz "türk oyunu olduğunu belli etmiyor" diye. Ya arkadaş türk oyunu olması için içinde türk milletine benzer bir toplum olması mı gerekiyor?(kergitler ingiltereden geliyor zaten) Orada karşılaştırdığın The Witcher 3'de adamlar polonya dan kaç tane şey koymuş? Dünya genelinde bir başarı için oyunun tüm dünya ya hitap etmesi gerekir. Yani şu an zaten başarılı türk oyunlarının sayısı bi elin parmaklarını geçmezken kalkıp şikayet etme hakkımız yok bence. Eleştirmeye birşey demiyorum ama bu eleştiri değil daha başka birşey.
Witcher ın hikayesini bilmiyorsunuz galiba çünki Witcher Polanyalı yazar Andrzej Sapkowski nin romanından uyarlanmıştır bütün efsanler ve karakterler polanyanın kendi efsanlerinden türetilmiştir

Reul

5.8.2015 18:20:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: emaltindal
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL </blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.
Hangi oyununda Türkçe destek var steam üzerinden bak bakalım warband yok ilk mount and blade de zaten yok bir tek napoleic wars ve fire and sword dlc sinde destek var ? .Ana oyunlarda destek varmı yok
Kardeş yapma kaç sene Warband'ı Türkçe oynadım ben. Steam'de teknik sebeplerden beri koymamış olabilirler bir ihtimal ama arasan illa ki bulursun Türkçe sürümünü.
Diğer firmalar rahatlıkla steamde Türkçe destek verebilirken nasıl bir teknik sebeb varda Talewords koyamıyor?
oyun steam hesabımda var yüklediğinizde otomatik olarak türkçeye çevrilip çevrilmemesini size soruyor

fuatX

5.8.2015 18:17:54

0
çıkış tarihi ne zaman acep

WHITE_Wolf

5.8.2015 18:17:30

-1
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: emaltindal
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL </blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.
Hangi oyununda Türkçe destek var steam üzerinden bak bakalım warband yok ilk mount and blade de zaten yok bir tek napoleic wars ve fire and sword dlc sinde destek var ? .Ana oyunlarda destek varmı yok
Kardeş yapma kaç sene Warband'ı Türkçe oynadım ben. Steam'de teknik sebeplerden beri koymamış olabilirler bir ihtimal ama arasan illa ki bulursun Türkçe sürümünü.
Diğer firmalar rahatlıkla steamde Türkçe destek verebilirken nasıl bir teknik sebeb varda Talewords koyamıyor?

aliemci

5.8.2015 18:16:10

0
Mount blade kendi bölümünde tek oyun galiba. Buna rağmen adamlar kendilerini bozmadılar helal olsun

WHITE_Wolf

5.8.2015 18:14:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca diğer değindiğim nokta hala geçerli bu firma bir Türkçe dil desteği bile eklemiyor oyununa niye destek olayım ?
E ben de onu diyorum işte. CD Project da EA Ubisoft kadar olmasa da çok büyük bir firma. Indie yapımcı kesinlikle değil. Bu adamlar GOG.com gibi Steam'dan sonra en çok kullanılan online oyun marketini işletiyorlar, daha ne? Eğer sen Witcher 3 gibi bir oyunun bütçesini sadece önceki oyunlardan ettikleri kârla edindiklerini sanıyorsan yanılıyorsun. Sonra şu videoları atmışsın ya, bu benim dediğimle ne alaka şimdi? Dedim ki Warband boktan gözükmesine rağmen dövüş sistemi göründüğünden çok daha iyidir, bir o kadar da zevklidir. Sen bana daha güzel gözüken daha iyidir diyorsun. Elbette animasyonları güzelleştirebilirler, motion capture bile kullanmıyorlar ama eğer güzelleştirmek için oynayıştan kısacaklarsa, kalsın. İngilizceyi de merak etme, Taleworlds her zaman kendi yaptıkları oyunlara(Vikings, Napoleon bu ek paketler başka firmaların) Türkçe yama çıkartmıştır. Gamescom'da Türkçe video yayınlasalar komik olurdu zaten.
Ben grafik karşılaştırmasmı yaptım dövüş dinamikleri için attım videoları Bu dövüş dinamikleri iyi görünüyorsa ben daha birşey diyemem zevkler ve renkler tartışılmaza gelir Ayrıca steam üzerinde kontrol ettim sadece 2 dlc paketi Türkçe destekli ana oyunlarda destek görünmüyor

kiralik kettle

5.8.2015 18:14:19

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: emaltindal
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor Burdaki ayrım ne çok basit biri para kazanmayı 1.planda tutarak yapıyor oyunu diğeri ilk önceliği kendininde oynamak isteyeceği bir oyun yapmak çünki kendide oyuncu</blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.
Hangi oyununda Türkçe destek var steam üzerinden bak bakalım warband yok ilk mount and blade de zaten yok bir tek napoleic wars ve fire and sword dlc sinde destek var ? .Ana oyunlarda destek varmı yok
Kardeş yapma kaç sene Warband'ı Türkçe oynadım ben. Steam'de teknik sebeplerden beri koymamış olabilirler bir ihtimal ama arasan illa ki bulursun Türkçe sürümünü.

WHITE_Wolf

5.8.2015 18:09:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: emaltindal
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor Burdaki ayrım ne çok basit biri para kazanmayı 1.planda tutarak yapıyor oyunu diğeri ilk önceliği kendininde oynamak isteyeceği bir oyun yapmak çünki kendide oyuncu</blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.
Hangi oyununda Türkçe destek var steam üzerinden bak bakalım warband yok ilk mount and blade de zaten yok bir tek napoleic wars ve fire and sword dlc sinde destek var ? .Ana oyunlarda destek varmı yok

kiralik kettle

5.8.2015 18:09:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor Burdaki ayrım ne çok basit biri para kazanmayı 1.planda tutarak yapıyor oyunu diğeri ilk önceliği kendininde oynamak isteyeceği bir oyun yapmak çünki kendide oyuncu
Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca diğer değindiğim nokta hala geçerli bu firma bir Türkçe dil desteği bile eklemiyor oyununa niye destek olayım ?
E ben de onu diyorum işte. CD Project da EA Ubisoft kadar olmasa da çok büyük bir firma. Indie yapımcı kesinlikle değil. Bu adamlar GOG.com gibi Steam'dan sonra en çok kullanılan online oyun marketini işletiyorlar, daha ne? Eğer sen Witcher 3 gibi bir oyunun bütçesini sadece önceki oyunlardan ettikleri kârla edindiklerini sanıyorsan yanılıyorsun. Sonra şu videoları atmışsın ya, bu benim dediğimle ne alaka şimdi? Dedim ki Warband boktan gözükmesine rağmen dövüş sistemi göründüğünden çok daha iyidir, bir o kadar da zevklidir. Sen bana daha güzel gözüken daha iyidir diyorsun. Elbette animasyonları güzelleştirebilirler, motion capture bile kullanmıyorlar ama eğer güzelleştirmek için oynayıştan kısacaklarsa, kalsın. İngilizceyi de merak etme, Taleworlds her zaman kendi yaptıkları oyunlara(Vikings, Napoleon bu ek paketler başka firmaların) Türkçe yama çıkartmıştır. Gamescom'da Türkçe video yayınlasalar komik olurdu zaten.

White Death

5.8.2015 18:08:26

+2
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
Bende bu "türk oyunu" lafına hastayım ya. Milletçe birşey öğrenmişiz "türk oyunu olduğunu belli etmiyor" diye. Ya arkadaş türk oyunu olması için içinde türk milletine benzer bir toplum olması mı gerekiyor?(kergitler ingiltereden geliyor zaten) Orada karşılaştırdığın The Witcher 3'de adamlar polonya dan kaç tane şey koymuş? Dünya genelinde bir başarı için oyunun tüm dünya ya hitap etmesi gerekir. Yani şu an zaten başarılı türk oyunlarının sayısı bi elin parmaklarını geçmezken kalkıp şikayet etme hakkımız yok bence. Eleştirmeye birşey demiyorum ama bu eleştiri değil daha başka birşey.

BSC Misafiri

5.8.2015 18:07:23

+2
sayın sentinel ilk oyununda zaten türkçe dil desteği ve türklere benzeyen kergit krallığı mevcut. Bannerlord içinde olmayacağınıda şimdiden söyleyemeyiz

emaltindal

5.8.2015 18:02:55

+1
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor Burdaki ayrım ne çok basit biri para kazanmayı 1.planda tutarak yapıyor oyunu diğeri ilk önceliği kendininde oynamak isteyeceği bir oyun yapmak çünki kendide oyuncu</blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış
Oyun bir Türk firmasının oyunu olduğunu belli bile etmiyor beni desteklemeyen firmayı desteklemem diyorsun da adamlar türkçe desteği koydu zaten bundan haberin yok sanırım. türkiyeye özel fiyatla satılıyor oyun. oyunu oynamadığın belli, türkleri andıran bi devlet falan yok demişsin. Kergitler sana amerikalıları mı andırıyor? Bence de oyun çoğu yönüyle harika. Fakat şu animasyonlar konusunda haklısın, zamanla gelişeceğini düşünüyorum, yalnız bir tek o yüzden de bu kadar yerden yere vurman saçma.

MytHnfr

5.8.2015 18:01:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım
TaleWorlds şu anda CDProjekt'in ilk oyunu ve ikinci oyunu arasında sahip olduğu deneyime ve ekipmana sahip o yüzden The Witcher 3 gibi oyun beklemek haksızlık olur yapımcıya. Ayrıca sen ilk The Witcher oyununun savaş sistemini bilir misin? Fazlasını demiyorum anlayan anlamıştır demek istediğimi. Animasyonlar konusunda tamam nesle göre biraz zayıf olabilir fakat savaş dinamiklerinin bu açığı kapattığını düşünüyorum ki bana kalırsa gayet oturaklı bir savaş sistemi var oyunda. Ayrıca oyun Aksiyon-RPG Hack'n Slash olmasını gerektiren bir dinamik yok.

WHITE_Wolf

5.8.2015 17:53:01

-2
quote:

Orjinalden alıntı: kiralik kettle <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor Burdaki ayrım ne çok basit biri para kazanmayı 1.planda tutarak yapıyor oyunu diğeri ilk önceliği kendininde oynamak isteyeceği bir oyun yapmak çünki kendide oyuncu</blockquote> Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.
Bağımsız demek ne demek oyun dünyasında büyük dağıtımcıların olmaması demek arkanda ea ubisoft activision gibi Birde hala dövüş sistemini savunuyorsunuz o zaman örnek videolar atalım herkes karar versin Bu warband combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=L9jHcZjWw9U Bu witcher 2 combat videosu https://www.youtube.com/watch?v=NWIYZ2RAPmw witcher 2 deki sistemin yarısı kadar akıcı ve düzgün olsa gine laf etmeyeceğim ama o bile yok oyunda Ayrıca kütük gibi animasyonlar var dark soulstakilerle karşılaştırmak bile yanlış

encuni

5.8.2015 17:51:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gerçekten kendini çok geliştirmiş bir oyun ama diğer rakipleride güzel geliyor umarım ykaın zamanda çıkar...
rakibi yokki bu oyunun o yüzden hala mount and blade warband da 200kişilik serverler var

Fuusrodah

5.8.2015 17:49:21

-2
Aaah ah.. 3-5 baş sığırımız olaydı

Vrataski

5.8.2015 17:47:53

0
Zırhlar da çok iyi duruyor.2016'da çıksa bari

Vl.Murad

5.8.2015 17:44:36

+2
Mükemmel!!! Pre-order simulator diyebiliriz herhalde??

BSC Misafiri

5.8.2015 17:42:57

0
Gerçekten kendini çok geliştirmiş bir oyun ama diğer rakipleride güzel geliyor umarım ykaın zamanda çıkar...

BSC Misafiri

5.8.2015 17:42:52

+1
işte bu mancınıkkkk !!!!!!!!!!!!!

kiralik kettle

5.8.2015 17:41:52

+7
quote:

Orjinalden alıntı: SentnieL Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor Burdaki ayrım ne çok basit biri para kazanmayı 1.planda tutarak yapıyor oyunu diğeri ilk önceliği kendininde oynamak isteyeceği bir oyun yapmak çünki kendide oyuncu
Warband'ı adam gibi oynamadığın çok belli. Combat konusunda Mount & Blade kadar yetenek ve deneyim gerektiren, vuruş hissi bir o kadar iyi ve tatmin edici olan başka bir oyun yoktur. Belki Souls serileri, ki onların da animasyonları kalastır. Daha güzel gözüksün diye oynayışı değiştirip büyük risk alacaklarına zaten iyi olanı muhafaza etmeleri isabet olmuş. CD Project'e bağımsız demen de komik olmuş ayrıca. Stüdyo açmadan önce Polonya'nın en büyük dağıtımcı firmasıydılar. Adamları Türkiye'deki bir firmayla karşılaştıracak olsan bu Taleworlds değil olsa olsa Aral olur.

Willian Borges da Silva

5.8.2015 17:37:49

0
İnşallah PS4 e de gelir

WHITE_Wolf

5.8.2015 17:31:50

-12
Her gördüğümde bu oyuna gülüyorum arkadaş sen hack n slash oyunu yapıyorum diye çıkıyorsun kaçıncı oyun bu hala dövüş animasyonları oturmadı Birbirlerine kılıç sallıyacaklarına havayı dövüyorlar gine birde kötü animasyonlar belli olmasın diye tanıtım videosunun nerdeyse 1 dk sında masa oyunun gösterdi adamlar ya en çok ona güldüm Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp ama bu firma Türk destek vermeliyiz diyecek niye destek vereyim o Türk olduğunu belli ediyormu oyunu orta çağda geçiyor bir tane hadi Türk krallığını geçtim Türk'e benzer bir topluluk varmı?Hadi onu yapmadın bari Türkçe dil desteği koy bu kadar mı zor sonra birde biz Türk firması destekleyelim he olur sen bizi yoksay biz seni destekleyelim Şimdi tabi karşılaştırılmaz ama bir cd projekt e bakın adamların yaptığı 3 oyunda bu mount and blade ile karşılaştırılmayacak kadar güzel ve şimdiden efsane olmuş oyunlar birde sözde aynı oyun türündeler Cd projektte bağımsız bir firma ilk oyunlarını yaptıklarında hiç kimse onlarıda bilmiyordu ama şimdi adı dev oyun firmaları ile birlikte anılıyor ilk oyun çıkalı 8 yıl olmuş 8 hala düzeltilemedi Bu oyunun satmasının tek sebebi karşısında ona benzer oyun olmamasıydı şimdi gine bağımsız bir firmanın oyunu geliyor ondan umudum var bakalım

inciteen

5.8.2015 17:26:52

0
Ps4 için gelir umarım.

MytHnfr

5.8.2015 17:24:50

0
İlk oyunun üstüne yeni içerikler ekleyerek devam etme girişimleri çok hoşuma gitti. Çıkışını dört gözle bekliyorum.

cemecem21

5.8.2015 17:24:49

+2
Öteki videoya yazdığımı aynen yazıyorum. Önceki oyunun üstüne katmak dedikleri bu olsa gerek. Gerçekten muhteşem görünüyor. Total War misali kapıyı kırma olayı ve de mancınığın gelmesi, grafikler ve atmosfer harika. Animasyonlar hakkında pek bir şey diyemesem de tekrar sistemi de güzel olmuş. Witcher misali ek oyun koyulması da ayrı bir şey tabi. Gerçekten beklediğimize değecek bir oyun geliyor. Şimdiden heyecanlandım.

SerhatSPY

5.8.2015 17:23:27

+2
İşte oyun budur

StrangerLovely

5.8.2015 17:23:18

+3
Tek kelime ile harika olmuş. TaleWorlds'den zaten bir şüphem yoktu umarım bu cevherlerini Mount and Blade serisinin dışına da taşırlar bir gün.

Deadpool1239

5.8.2015 17:17:30

0
Muazzam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız