Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord 25 Ekim'de PC ve Konsollara Geliyor

 
 
TaleWorlds Entertainment bugün Gamescom 2022'de, tüm dünyada takdir toplayan aksiyon RYO'ları Mount & Blade II: Bannerlord'un 25 Ekim'de PlayStation (PS4 ve PS5) ve Xbox konsollarında (Xbox One ve Series S&X) piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
İlk günden itibaren tüm platformlar için geliştirilen Mount & Blade II: Bannerlord'un konsol versiyonu, PC versiyonu ile aynı oynanış özelliklerine sahip olacak. Oyun bugün (23 Ağustos, 16:00 UTC) Playstation ve Xbox Mağazalarında ve büyük perakendecilerde Ön Siparişe açılacak.
 
Steam sayfası
 
 
Şu anda mevcut olan masaüstü Erken Erişim versiyonu da konsollarla aynı tarihte tam sürüme geçecek. Ama merak etmeyin - Bu, önemli bir dönüm noktası olsa da, önümüzdeki aylarda güncelleme almaya devam edecek olan Mount & Blade II: Bannerlord için yolun sonu değil.
 
TaleWorlds Entertainment’ın CEO'su Armağan Yavuz bugün yaptığı açıklamada duygularını şu sözlerle ifade etti, "Bu iki yıl uzun ve zorlu bir yol oldu. Bannerlord gibi devasa ve karmaşık bir oyunu pandeminin ortasında ve birden fazla platform için geliştirmek kolay bir iş değil – aralıksız ve özverili çalışmaları için ekibimizle inanılmaz gurur duyuyorum. Zorluklara rağmen, geliştirme süreci aynı zamanda ödüllendirici de bir süreç oldu: Konsollar ve PC arasında başlangıçta beklemediğimiz sinerjiler, Bannerlord’un büyümesini ve diğer koşullarda olabileceğinden daha iyi olmasını sağladı. Oyunu, Warband'den beri konsollarda bizi destekleyen muhteşem topluluğumuzun beğenisine sunmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Mount & Blade II: Bannerlord an itibarıyla Gamescom’da ziyaretçilere açık alandaki (Hall 9, Stand 22) ve B2B alanındaki TaleWorlds Entertainment standlarında deneyimlenebiliyor.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
S2G Esports, PMWI 2022 Afterparty Showdown Turnuvasını 4. Olarak Tamamladı! Monster Hunter Rise: Sunbreak Satışları 4 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.8.2022 10:07:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: Anvil_4 Oyun steamde bildigin les.Pc de umutluyum
Ne?

BSC Misafiri

23.8.2022 23:56:50

0
İlk oyun gibi bunuda gamepass e eklerler umarım.

Anvil_4

23.8.2022 14:42:27

0
Oyun steamde bildigin les.Pc de umutluyum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız