Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-earth: Shadow of War The Desolation of Mordor Hikaye Genişlemesi 8 Mayıs'ta Çıkacak

 
   Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Monolith Productions, Middle-earth: Shadow of War'un ikinci hikaye genişlemesi The Desolation of Mordor'un 8 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu.

   The Desolation of Mordor Hikaye Genişlemesinde oyuncular Minas Ithil'in Kule Kaptanı Baranor karakterini yönetecek. Oyuncular Mordor'un Doğu Çöllerinde düşman hatlarının ötesinde epey ilerleyip bir Easterling Ordusu kurarak Gölge Savaşında yeni bir cephe açmaya çalışacak ve efsanevi Ejderha adamları bulmak için Desolation of Mordor'un derinliklerine seyahat eden destansı Cüce Avcı Torvin ile buluşacak.
 
   Ayrıca Middle-earth: Shadow of War ile ilişkili bir başka haber ise Monolith Productions yakında yayınlanacak bir güncelleme ile oyundaki mikro ödemeleri kaldıracağını duyurdu. Detaylarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

   Middle-earth: Shadow of War PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Middle-earth: Shadow of War Monolith Productions Warner Bros.
PlayStation Plus Nisan 2018 Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı Chrono Trigger PC Versiyonuna Orijinal Grafik Seçeneği Eklenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle-earth: Shadow of War
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız