Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-earth: Shadow of War'un Yeni Güncellemesi Mikro Ödemeleri Kaldırıyor

 
   Monolith Productions, Middle-earth: Shadow of War için bugün büyük bir güncelleme yayınlandı.

   Bu güncelleme ile birlikte mikro ödemeler ve market oyundan tamamen kaldırılıyor. Bunun yanı sıra güncelleme Shadow Wars sistemi değişiklikleri, karakterinizi özelleştirme ve oluşturmanın daha fazla yolu, Nemesis sistemi iyileştirmeleri ve yeni oyuncu skin'leri içeriyor.

   Güncelleme notları şu şekilde:
 

– Marketin Kaldırılması: Market ve mikro ödemeler Middle-earth: Shadow of War'dan tamamen kaldırıldı. Online Vendetta ve Ranked Conquest'ler aracılığıyla ele geçirilen Orklar artık menüdeki Garrison kısmında depolanacak ve oyun içi Mirian Ork ordusunu eğitmek, yükseltmek ve özelleştirmek için kullanılabilecek.
 
– Shadow Wars Değişiklikleri: Oyunun tamamladıktan sonra gerçekleşen Shadow Wars artık Epilogue olarak adlandırılıyor ve Shelob, Witch-king ve Dark Talion'dan yeni hikayeler içeriyor. Epilogue'da zafer oyuncuları Nazgûl maskesi ile ödüllendiriyor ve güçlü yeni yeteneklerin kilidini açıyor. Ve oyuncular son credits ekranı bittikten sonra Mordor'daki kalelerini ve ordusunu yükseltmeye ve savunmaya devam etme seçeneğine de sahipler. 
 
– Karakterinizi Özelleştirme ve Oluşturmanın Daha Fazla Yolu: Seviye sınırı 80'e, düşman kaptan seviye sınırı 85'e yükseltildi. Ayrıca oyuncular Nemesis görevleri, Online Conquest'ler yaparak ve kaptanları mağlup ederek kazanacağı daha fazla deneyim puanı ödülü ile daha hızlı seviye atlayabilir. Yeni prestij yetenekleri de mevcut. Oyuncular ayrıca 'upgrade challenge'ları tamamladıktan sonra teçhizatını geliştirmek için Mirian harcayabilir ve bu teçhizat geliştirmeleri yetenekleri yeniden kullanma ve mükemmel kombo yapma imkanı sunar.
 
– Nemesis İyileştirmeleri: Karşılaşacağınız daha fazla efsanevi Ork ve eğitim emirleri almanın daha fazla yolu eklendi (efsanevi Orklar dahil) ve yandaş orklar ara sıra size hediyeler ile sürpriz yapabilir. Ayrıca yandaş Orkların düşmanı öldürmesini engellemek için Kurtarıcı özelliğini artık menüden kapatabilirsiniz. 

– Yeni Oyuncu Skin'leri: Celebrimbor, Dark Eltariel ve Baranor.

   
   Güncelleme PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde indirilebilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Middle-earth: Shadow of War Monolith Productions Warner Bros.
N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure Switch için 26 Ekim'de Çıkacak No Man’s Sky NEXT Güncellemesi Third-Person ve Multiplayer Modu Ekleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.11.2018 15:11:28

0
Arkadaşlar merhaba öğrenmek istediğim herhangi bir hikaye uzaması ve edition gibi paketler almaya gerek yok sanırım aldığımız CD de güncelleme geldi ve hepsi içinde, doğrumu anlamışım? Beni aydınlatırsanız sevirim teşekkür ederim.

broodofqueen

19.7.2018 15:13:08

0
Bende yeni almıştım, iyi oldu.

Wayward Son

18.7.2018 00:01:55

+1
Yaz indirimlerinde Gold Edition'ı çok iyi fiyata almıştım Steam'de. Şimdi gönül rahatlığıyla oynayabilirim.

ReflexAction

17.7.2018 21:31:33

0
oyun çıkalı 1 sene olacak yeni akıllarına gelmiş bu saatten sonra kaldırsanız ne olur

BSC Misafiri

17.7.2018 19:38:10

0
Şöyle adam olun. Şimdi alınır işte oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle-earth: Shadow of War
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız