Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-earth: Shadow of War The Desolation of Mordor Hikaye Genişlemesi Açılış Sinematiği

 
   Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Monolith Productions, Middle-earth: Shadow of War'un ikinci hikaye genişlemesi The Desolation of Mordor'un açılış sinematiğini paylaştı.
 
  The Desolation of Mordor hikaye genişlemesinde oyuncular Minas Ithil'in Kule Kaptanı Baranor karakterini yönetecek. Oyuncular Mordor'un Doğu Çöllerinde düşman hatlarının ötesinde epey ilerleyip bir Easterling Ordusu kurarak Gölge Savaşında yeni bir cephe açmaya çalışacak ve efsanevi Ejderha adamları bulmak için Desolation of Mordor'un derinliklerine seyahat eden destansı Cüce Avcı Torvin ile buluşacak.
 
   The Desolation of Mordor 8 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. The Desolation of Mordor Expansion Pass ile Story Expansion Pass'e dahil olacak. Oyuncular isterse tek olarak da satın alabilecek.
 
   Açılış sinematiğini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 Middle-earth: Shadow of War Monolith Productions Warner Bros.
Xbox Game Pass Abonelik Fiyatı 1 Haziran'da Artacak Red Dead Redemption 2 için Yeni Bilgiler Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Samil12

29.12.2019 11:37:39

0
Seneryodan oyun çıkmıyo napsın adamlar😂

Babblebabble

12.12.2019 03:57:28

+1
Kitaptaki olayları, kitaptaki karakterlerle yapsalar yine herkes bir şey bulacaktı.Witcher 3 netflix eleştirileri örneği gibi.En güldüğüm de, geliştirici Monolith’i herkesin dünkü *** sanması.Forumun çoğu ***lu beziyle gezerken Monolith oyun yapıyordu .Babamın firması falan değil, ama bu 26 yıllık bir firma.Elinden geçen oyunların arasında öyle yerin dibine sokulacak bir oyun yok. Benim de sevmeme rağmen eleştirdiğim yerler var, objektif olarak hem de.Mesela SoW, SoM’a göre benim için daha kısa sürdü.Oynanış ve hikaye olarak daha derin olmasına rağmen kısa sürdü.Şikayetçi de değilim çok aslında ama yine de biraz batmadı değil. Bir de DLC’ler biraz tuhaf geldi.Konuda geçeni oynayamadım bile mesela, gereksiz geldi çok.Bir bağ kuramadım. Eltariel’li olan hoştu.Ama kesinlikle SoM’un DLC’leri daha iyiydi gözümde, özellikle Celebrimbor’u konu almasından dolayı da olabilir.

-OdATA-

11.12.2019 20:14:34

0
bu nasıl orta dünya? isim hakkını aldım istediğimi yaparım olur mu? orta doğu değildi yanlış duymuşlar galiba.

Samil12

11.12.2019 19:39:44

0
Oyunu çok gömmüşler dayanamadım, kitaplar ile alakası yok ama oyun baya iyi hakkını yemeyin

Funder

7.5.2018 11:20:24

0
The most overrated videogame anyone ever saw.

Thejoker58906

4.5.2018 17:17:38

+3
çöpe hikaye genişlemesi gelse ne olacak çöp bir oyun aşırı sıkıcı o mekanikler ile böylesine çok sıkıcı bir oyun yapmayı başaran firmayada tebrik edip plaket vermke lazım hak ediyor çünkü.

CaLx

4.5.2018 15:55:23

+2
Boş yapmayın oyun gayet güzel, akıcı ve eğlenceli. Orta dünya atmosferini ve adını kullanarak alternatif bir hikaye sunmuşlar. Kitaptaki gibi olmak zorunda değil. Oyun iyimi iyi ona bakın siz.

TheStarBox

4.5.2018 13:30:27

+2
Birde bu oyunları ovenlere bakıyorum. Hayatında Tolkien kitabının sayfasını açmamış. Bırak kitapları filmlerini bile izlememis insanlar hep. Adamların evrenle işi yok ki. Önüne geleni kessin bicsin derdi o insanların. Cidden ben Tolkien in mirasçısı olsam dava açarım bu WB a. Aklıma geldikçe çıldırıyorum.

1ht1baron

4.5.2018 12:33:13

+5
Aynen öyle. LOTR ile alakası yok. Eğlenceli de değil. Resmen çöp bir oyun. Bu kadar kötü olup da bu kadar abartılan bir oyun da görmedim. EA'nın yaptığı LOTR oyunları bile WB'nin yaptıklarından kat kat iyiydi (Lego LOTR hariç).

TheStarBox

4.5.2018 11:54:09

+7
Ya yeter artık yeter vallaha küfür edecek artık!!! Şu oyunun Tolkien evreni ile isminden başka ne alakası var ya!? Hayatımda bu seri kadar orta Dünya evrenine zarar veren başka oyun görmedim. Tamamen uydurma karakterler, uydurma hikaye . Saçma sapan diyaloglar. Allah belanızı versin. Daha ne diyeyim.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle-earth: Shadow of War
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız