Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2 için Yeni Bilgiler Paylaşıldı

 
   IGN, Red Dead Redemption 2 hakkında birçok yeni detayın yer aldığı bir röportaj paylaştı ve bir ResetEra forum kullanıcısı da bu detayları maddeler halinde sıraladı.
 
   İşte Red Dead Redemption 2 ile ilgili yeni bilgiler:
 
   Genel: 
 
- Oyunun dünyasında dolaşırken NPC'ler (oyunda kontrol etmediğiniz karakterler) sizin hal ve hareketlerinize göre farklı tepkiler verecek. Örneğin silahınızı kılıfın dışında taşıyorsanız size karşı mesafeli, gergin ve düşmanca olacaklar, ancak silah kılıfın içindiyse normal davranacaklar.

- NPC'lere bir şey söylemek ya da belirli bir şekilde tehdit etmek için kontrolcüde bulunan üç tuşa basabilirsiniz. Üçgen samimi bir şekilde selam vermek için, yuvarlar kışkırtmak için ve kare tuşu ise soymak için kullanılabilir.

- Silahınızı çekmeden, kabadayılık taslayarak NPC'lerin paralarını alıp onları soyabilirsiniz.

- NPC'lerin bunlara vereceği tepkiler oyunu oynadıkça ve karakterden karaktere değişecek. Örneğin bir balıkçı ile barda sarhoş takılan bir adamın tepkileri ve hareketleri aynı olmayacak.
 
- NPC'ler de sizin yaptığınız hareketlere, itibarınıza, giyiminize ve bunun gibi şeylere göre sizi tehdit edebilir.
 
   Çete ve Kamp:
 
- Çetenizin yaşamını sürdürdüğü bir çete kampı var.

- Çete size görevler ve challenge'lar verebilecek. Örneğin kampta dolaşırken çete üyelerinden birisi sizden avlanma istediğinde bulunabilecek. Eğer yerine getirmezseniz karakterlerin size olan tavırları değişecek.

- Kampın yemek ve para gibi ihtiyaçları var, eğer fazlasıyla katkıda bulunursanız bunun için ödül var, eğer bulunmazsanız yukarıdaki maddede olduğu gibi diyaloglarda tavır değişikliği oluyor ancak ana hikayeyi etkilemiyor. 
 
- Ana karakter Arthur çete üyeleri arasında bir arabulucu olarak hareket edebilir.

- Demoda yeni çete üyeleri göründü: Sean McGuire, Pearson (kampın aşçısı), Lenny, Karen. Her çete üyesinin kıyafetleri yıkama, odun toplama gibi görevleri var.
 
- Çeşitli kamp aktiviteleri olacak. 
 
   Dünya:

- "New Hanover" adı verilen bölge demonun çoğunluğunun geçtiği yer."New Hanover" dağlık, ormanlık bir yer ve "Valentine" adlı bir kasaba da var. Ayrıca birçok çeşitli bölge, bataklık, karlı bölgeler ve sanayileşen kasabalar var.

- "Canlı, nefes alan bir dünya." diyor IGN editörü.

- "PlayStation 4 üzerinde en iyi görünen açık dünya oyunu." diyor IGN editörü.

- "Oyun standart PlayStation 4'te inanılmaz derecede etkileyici görünüyordu." diyor IGN editörü.
 
   Avcılık:

- Avcılık büyük ölçüde genişledi.

- Yakaladığınız hayvanların derisini soymak için farklı efektlerle birden fazla yol var.

- Öldürdüğünüz hayvanları atınıza yerleştirebilirsiniz ya da sadece postunu alabilirsiniz.

- Avlanma ile ilgili çok sayıda hayvan animasyonu var ve hayvanlar çok detaylı sesler çıkarıyor.

- Hayvanın değeri onu ne kadar iyi öldürdüğünüze göre değişir. Saçma, yay, mermi ile gibi.

- Yakaladığınız hayvanlar zamanla görsel olarak çürür ve aynı zamanda değeri de azalır.

- NPC'ler atınızda çürümüş, ölmüş bir geyik gördüğünde size garip tepkiler verecektir.
 
   At:

- Atınızla kuracağınız bağ çok daha büyük, duygusal ve oynanış ile bağlantılı.

- İlk oyunda at tek kullanımlık bir araçtı ancak ikinci oyunda at ilişkisi çok daha güçlü olacak ve bu güçlü ilişki atınız için daha fazla performans ve daha fazla özellik anlamına geliyor.

- En iyi ekipmanlarınızı atınızda tutabilir ve böylelikle atınız yakında olduğu için hızlı bir şekilde bu ekipmanları kuşanabilirsiniz.

- Atlar yaralanabilir ve bandaj yaparak atı kurtarmak için tıbbi araçları kullanabilirsiniz. Atınız ölürse bağlanma süreci yeniden başlar.
 
   Soygun:

- Görev başlarken GTA V'te olduğu gibi ortama uygun müzikler çalar.

- Soygunlar ve görevler yaklaşırken, karakterler GTA V'te olduğu gibi seçiminize ve duruma göre hazırlık yapalar. Örneğin bir görevde çete üyelerinden biri bankada dikkat dağıtmaya neden olacak bir karakteri canlandırıyor ve bu da size personeli şaşırtmak için imkan sunuyor.

- Soygunların bazı sahnelerinde sürekli devam eden, kesilmeyen kamera. True Detective dizisinin birinci sezon dördüncü bölüm son sekansı buna güzel bir örnek.

- Kasayı havaya uçurarak açmak farklı ödüller sunarken ve çeşitli riskler ortaya çıkarır.

- Tüm bunlar için inanılmaz detaylı animasyonlar.

- Silahlı çatışma bankayı soyduktan sonra başlar, ki bu da daha fazla aksiyon sunar.

- Dead eye bu oyunda da mevcut.

- Bazı ölümler sinematik kamera açısı sunar.

- Kasabadan kaçtığınızda çatışma bitmez, çatışma at sırtında da devam eder.

- Bir sahnede karakter vurulur ve şapkasını düşürür, kaçtığı için şapka da orada kalır. Eğer geri almak istiyorsanız daha sonra o mekana dönüp alabilirsin.
 
   Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.
 

Amerika, 1899. Vahşi batı dönemi artık sona eriyor, son kalan kanunsuz çeteler de kanun adamlarının nefesini enselerinde hissediyor. Teslim olmayan ve boyun eğmeyenler öldürülüyor.
 
Batıda, Blackwater kasabasındaki soygun girişimlerinde işleri ters giden Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya başlıyor. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının amansız takibi altında çete üyeleri hayatta kalabilmek için soyguna, yağmaya ve dövüşmeye devam ederek Amerikanın kalbindeki çetin toprakları geçmek zorunda. Bu süreçte iç çatışmaları da iyice derinleşen çete artık dağılmanın eşiğine gelirken Artur da zor bir seçimle karşı karşıya: onu yetiştiren çeteye sadık mı kalacak yoksa kendi ideallerinin peşinden mi gidecek?
 
Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption'ın yaratıcılarının elinden çıkma Red Dead Redemption 2'de modern çağın şafağındaki Amerika'dan destansı bir hayat hikayesi anlatılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Middle-earth: Shadow of War The Desolation of Mordor Hikaye Genişlemesi Açılış Sinematiği Activision Call of Duty: Black Ops 4 Tanıtım Etkinliği Davetiyelerini Göndermeye Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thanatos13

7.5.2018 12:46:51

0
of of of ulan bu ne ya, heyecanlandırdı valla

:::LOSTPLANET:::

6.5.2018 19:24:24

0
Örneğin silahınızı kılıfın dışında taşıyorsanız size karşı mesafeli, gergin ve düşmanca olacaklar, ancak silah kılıfın içindiyse normal davranacaklar. İşte böyle detaylarla gelin.Kingdome Come Deliverance'ta kılıcınızda veya üzerinizde kan varsa Npc'ler farklı karşılıyorlardı. RDR 2 anlaşılan bir rpg oyunundan daha fazla detay vermeyi amaçlamış. Müthiş bir oyun geliyor.

BSC Misafiri

6.5.2018 19:01:23

0
Bundan sonra Türkçe oyun çıkarmamak için bahane sunan firmalar madem biz korsan kullanıyoruz bundan sonra orjinal oyun almamızı beklemeyin 4.55 ile yola devam yakında zaten tümüyle kırılır ps4 tıpkı vita gibi.Bize değer vermeyeceniz yıllardır orjinal alcazki dilimizde oyunu çıkartın diye siz bize oyunu satmak için hiçbi öaba göstermeyeceksiniz madem öyle işte böyle daha ağırını konuşurdumda neyse.Korsanı işte bu yüzden destekliyorum paramızla aldığımız oyuna bizim için gereken değeri vermeyenlere en güzel cevap oluyor. Geçmişte korsan oynadığım oyunların remake leri olsun veya remasteredları olaun çıkınca aldımki geçmişte oynadım korsan olarak destek olayım diye ama adamlar habire bize şart koşuyor yok 10 bin satın öyle yerelleştirme bi japona fransıza diyin bakalım alıyolarmı. Bu saatten sonra korsana devam yeter artık buneya. Gelsin korsan oyunlar horizon 4.55 üzerinde çalışan bi oyundu ama 4.05 de bile çalıltırsılar yakındor tüm oyunların kırılması.

BSC Misafiri

6.5.2018 19:00:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitmez Her yeni oyununda ayni seyler oyun soylr mukemmel boyle detay, hep oyunun demosundaki seyler oyun yapimi bitince kaldiriliyor gta v buna ornektir. Ana gorev bittikten sonra bombos aval aval at kosturmaktan baska bir is yapilamayacak oyundur. Red dead Redemption Gta V ve 4 te de boyledir durum.
Neler kaldırılmış GTA V demosunda gösterilip sonra olmayan bi göstersene lütfen? Boş oynarsan boş gelir tabi oyun.

Angel of the Lord

6.5.2018 13:26:15

0
Şu şapka detayı mükemmel. Ve at ile olan ilişki. At yeni, toy bir atsa üzerinde silah sıkıldığında korkuyor ve size olan tepkisi farklı oluyormuş. Ayrıca at öldüğünde tamamen gidiyor sanırım. Yeni bir at alıp yeniden duygusal bağ kurmak gerekiyor diye duydum. God of War rahat goty olur diyordum ama bu ince detaylardan sonra güzel bir kapışma olacak gibi geliyor.

hasretbitmez

5.5.2018 14:14:53

0
Her yeni oyununda ayni seyler oyun soylr mukemmel boyle detay, hep oyunun demosundaki seyler oyun yapimi bitince kaldiriliyor gta v buna ornektir. Ana gorev bittikten sonra bombos aval aval at kosturmaktan baska bir is yapilamayacak oyundur. Red dead Redemption Gta V ve 4 te de boyledir durum.

Lord Melkor

5.5.2018 13:50:16

0
Rockstar çok az yerelleştirme çok az dil seçeneğiyle oyun çıkaran bir firma. Orjinalliğini bozmak istemiyorlar. Tepki verilecekse insomniacın örümcek adamına verilebilir

BSC Misafiri

5.5.2018 12:00:54

0
Oyunlar Türkçe çıkmıyor diye sürekli şikayet etmek yerine zamanla İngilizcemi geliştirdim. Ne kadar donanımlı olursanız başkalarına o kadar daha az muhtaç olursunuz. RDR2, Horizon gibi muhteşem oyunlardan sırf Sony Türkiye Türkçe yapmayı beceremediği için mahrum kalmamak lazım.

rambocuk

4.5.2018 23:33:32

0
Çok güzel olacak be

--CarpeDiem--

4.5.2018 23:17:55

+1
Sanki önceki oyun tr çıktı da burada yakiniyorsunuz. Böyle bir soz verdiğini de hatırlamıyorum. Bu arada sizin yaptiginizin hırsızlık olduğunun farkindasinizdir herhalde. Bunu tepki koymak için yapıyorsanız da firma bu yaptıklarınızı çok s*kleyecek merak etmeyin.

BSC Misafiri

4.5.2018 23:12:17

+4
Ubisoft gibi her sene oyun cikarsalar bu detaylarin hicbiri olmazdi. Open world oyun yapmak oyle bir yila sigacak birsey degil. Rockstar farki iste kazandiklari her kurusu sonuna kadar hakeden bir firma.

BSC Misafiri

4.5.2018 21:27:02

0
Türkçe olmadıktan sonra ne yapayım ben seni 4.55 sürümlü ps4 ile çıktığında hakkettigin değeri verip internetten hemen indireceğim 300 tl bayilamam Türkçe olmayan bir oyuna destekte olmam Türkçe yoksa parada yok çok beklersiniz enayi degilim ben internetten paşalar gibi ücretsiz olanı vardır elbet

Rapsody_izmir

4.5.2018 20:16:55

0
Turkce alt yazi olmadiktan sonra neyleyim Red dead redemptionu. Horizonu almadigimiz gibi bunu da almayiz olur biter. Aslanlar gibi gider aliriz Detroit become humani. Gider aliriz God of war i. Sonraki sene de cyberpunk cikar bitti gitti.

Uncy

4.5.2018 19:42:23

+5
Rockstar ın farkı zaten detaylarda çıkıyor hep diğer firmaların yapamadığı düşünemediği çoğu şeyi hayata geçirmesi muazzam ğ

BSC Misafiri

4.5.2018 19:27:13

0
Normal ps4 üzerinde ki en iyi gözüken açık dünya oyunu derken horizon zero dawn dan bile güzel demektir nasıl olcak çok merak ediyorum

BSC Misafiri

4.5.2018 19:27:11

0
Millet grafiklere laf atıyordu oyunun en çok grafikleri övülmüş :D Silahı saklamayınca Npclerin korkması gibi şeyler birçok oyunda var.

CheKD

4.5.2018 18:45:32

+2
Rockstar her zaman olduğu gibi yine muazzam detaylarla süslemiş oyunu.Şirket her oyun çıkardığında oyun dünyasındaki kalite standardı bir çıta yükseliyor,umarım GTA V sonrası yaşanan yavaşlama dönemine girmezler de daha fazla Rockstar oyunu görürüz.

BSC Misafiri

4.5.2018 18:40:20

0
4 sene sonrada bi max payne 4 patlarsa off :).
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız