Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-earth: Shadow of War'daki Mikro Ödemeler Kaldırılıyor

 
   Monolith Productions, Middle-earth: Shadow of War için yakında yayınlanacak bir güncellemenin gerçek para ile satın alım imkanı sunan Altın, Savaş Sandıkları ve Marketi oyundan kaldıracağını duyurdu.
 
   Altın paketleri şu anda 500 ($5), 1,050 ($10), 2,200 ($20) fiyata sahip ve 8 Mayıs'ta bu paketler satın alınamayacak ve 17 Temmuz'da ise tamamen oyundan kaldırılacak.  
 
   Monolith Productions: 
 
   "Nemesis Sisteminin temel vaadi dinamik bir açık dünyada kişisel müttefikleriniz ve düşmanlarınızla ilişkiler kurabilme yeteneğidir. Market üzerinden Ork'ları satın almak daha hızlı ve ilave oyuncu seçenekleri sunuyor. Bu seçimin oyunumuzun kalbi olan Nemesis Sistemini baltaladığının farkına vardık. Bu durum harika hikayelerini kaçırmanıza sebep oluyor ve satın alma seçeneğinin olduğunu bilmek oyunun dünyasına dalmanızı azaltıyor ve sizi kişisel ordunuz ile kalenizi inşa etme zorluğundan uzaklaştırıyor. Nemesis Sisteminin temel vaadini tam olarak yenilemek için Altın, Savaş Sandıkları ve Marketi Shadow of War'dan kalıcı olarak kaldıracağız."
 
   Mikro ödemelerin kaldırılacak olmasının yanı sıra yayınlanacak güncellemeler kalenizi Sauron'un güçlerine karşı koruduğunuz Shadow Wars görevlerini güncelleyecek ve oyuna yeni geliştirilmiş Nemesis ile ilerleme sistemi, yetenek ağacına eklentiler, yeni skinler ve çok daha fazlasını ekleyecek.
 
   Middle-earth: Shadow of War Ekim 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Middle-earth: Shadow of War Monolith Productions Warner Bros.
Spyro the Dragon Trilogy Remaster Yakında Duyurulacak Gibi Görünüyor Darksiders 3'ün Çıkış Tarihi 8 Ağustos Olarak Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DiyarDilimPırasa

3.4.2018 18:03:05

+2
Oyun dünyasının mikro kanseri. Kapitalist düzenin en uç noktası. Zorladılar zorladılar şimdi kendi elleri ile kaldırıyorlar. Battlefront 2'de de durum aynı. Satış rakamı imiş yok şu kadar para kaldırmıslarmış mikro ödemelerden, hiçbirine inanmıyorum. Eger denilenler dogru olsa kaldırmaya hiç ugraşmazlar.

Thejoker58906

3.4.2018 17:14:14

0
güzel oynamama sebebim kalktıgına göre indirimlerde kapar oynarım

CheKD

3.4.2018 16:12:11

0
Bu oyuna konulan mikro ödemeler çok gereksizdi,oyunu güzel kılan tüm aşamaları direk geçmek üzerine kuruluydu.Kutularda bulunan ve oyuna etki eden tek şey boost'du ve onu da çok rahat alabiliyordunuz kaldı ki doğru zamanda kullanıldığında 3 tane boost bile yeterliydi.Kutulardan çıkan orklar ise felaketti,oyun içinde altın kazandıran birkaç görev yaparak bir tane açayım dedim,açmaz olaydım.Kutudan çıkan Legendary ork,Pit'de benim düz bir elemana yenildi,benim "oyunu oynayarak" ele geçirdiğim orklar kutulardan çıkan orklardan çok daha iyiydi.

kataaay

3.4.2018 13:29:11

+4
Artık oyuncuların cebini yeteri kadar hortumladıklarını düşünmüşler demek ki. Bundan sonraki amaç oyunu bu nedenle almamış kişilerin de oyunu almasını sağlayıp oradan parayı götürmek herhalde.

rambocuk

3.4.2018 12:26:46

0
Sona doğru oyunu para harcasınlar diye zorlaştırdıkları için oyunu almamıştım güncellemeden sonra alırım

Wayward Son

3.4.2018 11:23:12

0
Güzel. Sırf bu yüzden satın almamıştım, Temmuz'da oynarım.

CaLx

3.4.2018 10:42:48

+3
Aldıkları kadar aldılar parayı şimdi şirinlik yapıyorlar.

deadlight54

3.4.2018 10:05:18

+2
Şimdi mi akıllarına gelmiş?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle-earth: Shadow of War
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız