Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MicroVolts'te Yeni Harita ve Eşyalar

Microvolts OctoberFest'i kutluyor.

     Yalnız MicroVoltsçular hünerlerini hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un yepyeni Tek Oyuncu Modu Invasion’da (Akın) kanıtlayabilirler. Oyuncular dört bir yandan gelecek bir sürü robotla savaşacak… Ama ateş güçlerini korumak için çok dikkatli olmalılar, çünkü cephane sınırlı ve sinir bozucu robotlar asla vazgeçmiyor!

     Oktoberfest’i Almanlar gibi, hem Knox hem de Naomi için yeni Bavyera giysileriyle kutlayın! Biranızı kaldırın, Pretzel krakerlerinden alın ve yeni bir arbede silahı “Feast on a Fork” (Çatalda Şölen) ile düşmanlarınızı perişan edin!

     Yeni mekan Hobi Dükkanı’nı altüst edin! Elbette oyuncaklar bu büyük ve ayrıntılı haritada, şüphelenmeyen düşmanları şaşırtmanız için gizli geçitlerle mesaiden sonra toplanacak. Dükkan sahibi sabah işyerine geldiğinde neler olduğunu merak edecek tabii!

     Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye ve aksiyona katılın: http://www.MicroVolts.com/. Düzenli olarak güncellenen web sitesi, oyunculara oyuna dair açıklamalar ve gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ve forum etkinliklerine dair bilgiler sunuyor. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Rage'den Konsol Grafik Karşılaştırması NBA Jam: On Fire Edition'da Isaac de Yer Alacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız