Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MicroVolts Oyuncuları 19.Yüzyıla Götürüyor


     Rock Hippo Productions hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un bir sonraki güncellemesinin birtakım tarihi güzelliklerle dolu olduğunu duyurmaktan memnuniyet duyar.

     Bugün yayınlanacak oyun güncellemesi, yepyeni harita “Vahşi Batı” ile oyuncuları 19. yüzyılın Batı Amerikası'na götürüyor. Oyuncular bu kez en az at üstündeki kovboylar konusunda endişelenecek, çünkü oyuncakları yepyeni bir cephede, Micro World'ün egemenliğini kazanmak için kozlarını paylaşacak. Atlarınızı eyerleyin ve dörtnala ilerleyin!

     Rock Hippo, en iyi MicroVolts’çu olmak için pratik yapmak gerektiğini biliyor. Yepyeni “Çatışma” (Scrimmage) modunda, oyuncular yeni stratejileri deneyebilir ve öldürme/ölme oranlarını etkilemeden silah kullanma becerilerini geliştirebilir. Micro World’de öğle vakti yaklaşıp zaman dolarken, bu beceriler çok işe yarayacak!

     Kapsül Makinesi de popüler karakter C.H.I.P. için yeni bir kostüm setiyle güncellendi. Oyuncular, Pandora için yeni aksesuarlar ve yeni bir silah setiyle tamamlanmış, diğer oyunculara Micro World’ün Vahşi Batısında patronun kim olduğunu gösterecek yeni bir takımı da sabırsızlıkla beklemeli.

     MicroVolts Ekibi, Nisan ayı için oyuncuların hoşuna gidecek bir dizi etkinlik hazırladı. www.MicroVolts.com sitesini her gün kontrol eden oyuncular, eğlenceye katılma ve en sevdikleri etkinlikler için kayıt olma fırsatını yakalayacak. MicroVolts’çular, Duble Micro Puan ya da Duble Deneyim günlerinden yararlanabilir, bir sonraki Oyun Ustası (Game Master/GM)-Dünya turnuvasında dünyadaki diğer oyun ustalarına meydan okuyabilir ya da Yalnızca-Sniper ve Yalnızca-MicroGun turnuvalarında uzmanlıklarını konuşturabilir. Her etkinliğin sonunda, yeni güncellemenin bir parçası olan yeni eşyaların bazılarını elde etme fırsatı dahil, inanılmaz ödüller MicroVoltsçuları bekliyor.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Age of Empires Online, Steam'de Alan Wake PS3 İçin Gelmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız