Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microvolts'ta Knox Pow Wow’a Hazır Olun!


     Rock Hippo Productions, yeni yılın hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için yeni bir heyecan verici oyun güncellemeleri turunu beraberinde getirdiğini duyurmaktan memnuniyet duyar! Yeni tanıtım filmini ve ekran görüntülerini www.MicroVolts.com sitesinde görebilirsiniz!

    Bu yepyeni güncellemenin bir parçası da “Bitmap” haritası. Geliştiricilerin ofis mekanını temel alan bu harita, savaş alanını ofis masalarının üstüne, bilgisayar ekranlarının ve diğer ofis malzemelerinin arkasına yerleştiriyor. Oyuncular artık geliştiricilerin ofisine içeriden bakabilirler!

     Bu güncellemenin merkezinde MicroVolts oyuncularının en sevilen karakterlerinden biri var: Dışı sert ama altın kalpli oyuncak Knox. Yeni Şef ve Savaşçı kostümü setleri ilhamını Amerika yerlilerinin geleneksel giysilerinden alıyor ve şüphesiz Pow Wow’u geliştiricilerinin ofisinin tam ortasına yerleştirecek! Knox için bu yeni parçaların yanı sıra, yeni Katana arbede silahı ile üç yeni nadir silah ve Pandora için yepyeni bir kostüm seti var ve bunların tümünü MicroVolts'un Kapsül Makinesi’nde bulmak mümkün.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Kingdom Hearts Serisi 10. Yılını Kutluyor The Witcher 2'nin Xbox 360 Sürümüne Epik Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.1.2012 01:14:22

0
Bu oyun Steam'e geliyordu hani. Ne oldu?

sayusufas

27.1.2012 18:51:49

0
Microvolts hakikaten eğlenceli bir oyun ençok zevk aldigim mmo diyebilirim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız