Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MicroVolts İzleyici Güncellemesini Yayınlıyor


     Rock Hippo Productions aksiyon yüklü MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts için, oyuncuların takımları izleyerek öğreneceği İzleyici Güncellemesinin yayınlanacağını duyurmaktan memnuniyet duyar. Oyuncular karakterleri için yeni eşyaları ve yepyeni bir sunucuyu da deneyebilir.

     Yeni Gözlemci Modu, oyunculara her maçın yakın ve kişisel görüntüsünün izlendiği en iyi koltuğu ayırdı. Oyuncular artık takımın savaşlarını tepeden izleyebilir, rekabeti inceleyebilir ve yeni stratejileri öğrenebilir.

     Tabii ki, MicroVoltsçular bu güncellemedeki yeni eşyaları da sabırsızlıkla beklemeli: Kapsül Makinesi yeni öğelerle dolu; oyun içi Dükkan ve Web Mağazası da yeni ürünlerle donatıldı. Naomi yeni “Çiçekli Kimono”suyla savaş alanında gösteriş yapıyor ve Knox “Beysbol Tutucusu” üniformasıyla takım oyuncusu olduğu Micro World’ü gösteriyor.

     Daha çok MicroVoltsçuya yer açmak için, MicroVolts Ekibi mevcut “Alkalin” ve “Lityum” sunucularına ilave olarak, “Nikel” adlı yeni bir sunucu ekliyor. Bu, oyunculara ve tecrübeli savaşçılara, yepyeni bir sunucuda yeni arkadaşlar edinme, daha önce hiç bombalamadıkları kişileri bombalama ve kargaşa yaratma fırsatı veriyor.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
"The Last of Us Karakterleri Alışılmışın Dışında" Diablo 3 için 100 Adet Beta Key Veriyoruz!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız