Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario'ya Özel Nintendo Ürünleri Bu Ay Türkiye'de

 
     Nintendo Türkiye, Mario'nun 25. yılına özel üretilen yeni Nintendo ürünlerinin bu ay satışa sunulacağını duyurdu. Sınırlı sayıda üretilen bu kırmızı paketli Nintendo ürünleri, Mario hayranlarını mutlu edeceğe benziyor.
 
     New Super Mario Bros Nintendo DSi XL ve New Super Mario Bros Wii paketi olmak üzere iki konsolun da yeni versiyonları Ekim ayında satılmaya başlanacak. Bu ürünlerden DSi paketinin içerisinde Super Mario karakterleri ile süslenmiş DSi XL ve New Super Mario Bros DS oyunu bulunuyor ve 22 Ekim'den itibaren satılmaya başlanacak. Wii paketinde ise kırmızı Wii, kırmızı Wii Remote Plus, kırmızı Nunchuk, New Super Mario Bros Wii oyunu, Wii Sports oyunu ve orijinal Donkey Kong oyunu bulunuyor. Mario'nun 25. yılı şerefine üretilen bu özel Wii paketi ise 29 Ekim'den itibaren raflarda görülebilecek.
 
     Bu iki pakete ek olarak 3 Aralık'ta satışa sunulacak Super Mario All Stars, Super Mario oyunlarını, tarihini anlatan kitapçığını ve tüm oyunlarında bulunan müziklerinin CD'sini içeriyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo Super Mario Bros DSi XL Nunchuk Wii Remote Plus New Super Mario Bros Wii Wii Sports Donkey Kong New Super Mario Bros DS Nintendo Türkiye Mario
Age of Empires Online'ın Detayları ve Yeni Videosu Mass Effect 2'nin DLC'leri XBL'de İndirimli

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız