Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Empires Online'ın Detayları ve Yeni Videosu

 
     Age of Empires serisinin değişen tarzı ve oyun yapısı ile Online olarak döndüğü Age of Empires Online, Microsoft Game Studios ve Robot Entertainment tarafından geliştiriliyor. Microsoft'un yeni yazılımlarını ve donanımlarını tanıttığı ve Manhattan'da gerçekleşen bir sunumda oyunun özellikleri anlatılırken aynı zamanda yaklaşık 7 dakikalık oyun içi görüntülerinin gösterildiği yeni bir video yayınlandı.
 
     Kotaku tarafından kaydedilen bu videoda, Microsoft'tan bir temsilci oyunun ayrıntılarını anlatıyor. Genel olarak serinin önceki oyunları ile benzer bir oynanışa sahip AoE Online, adından da anlaşılacağı üzere online oynanışa önem vermiş. Kaynak toplama, gelişme, binaları geliştirme, görev sistemi ve teknoloji ağacı gibi özellikler gösteriliyor. MMO oyunlarındaki görev, XP, PvP, ödüller, seviye atlama ve inventory gibi alışıldık öğelere rastlıyoruz. Konu olarak Yunanistan'ın işlendiği oyunda PvP arenalar ve co-op senaryolar da bulunuyor. Ayrıca videoda diğer oyuncuların başkentlerini ziyaret ederek onlarla ticaret yapıp yeni eşyalar üretebileceğiniz (Craft sistemi) belirtiliyor.
 
     Age of Empires Online'ın 2011'de PC için çıkacağı açıklanırken kesin bir çıkış tarihi verilmiyor. Kamera ile çekilmiş videoya (Off-Screen) aşağıdaki resimden ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Age of Empires Online PC Microsoft Strateji Online Robot Entertainment Microsoft Game Studios Games for Windows Live Röportaj Oynanış Off-Screen
"Black Ops, Medal of Honor'dan 3 Kat Fazla Satar" Mario'ya Özel Nintendo Ürünleri Bu Ay Türkiye'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yugiohcu

13.10.2010 18:34:10

0
hmm sanırım paralı indirmicem arkadaşlar

yugiohcu

13.10.2010 18:32:07

0
hmmmmmmm güzele benzio bi bakam internetten

Rain-Man

12.10.2010 10:27:55

0
Güzel haber teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Empires Online
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız