Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS: Snake Eater 3D'nin E3 Videosu Yayınlandı

Bir Metal Gear Solid oyununu 3D olarak oynayacak olmak bile heyecan verici

    2011 yılında Nintendo 3DS için piyasaya çıkacak olan Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'nin E3 2011 tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun 3DS'in özelliklerinden nasıl faydalandığı gösteriliyor.
 
    Oyunun bu videosunda öncelikle 3D özelliği vurgulanmış. Konami'nin Pro Evolution Soccer'ın 3DS versiyonunda 3D özelliğini çok başarılı bir şekilde kullandığını göz önüne alırsak Metal Gear Solid: Snake Eater'da da başarılı olacaklarını öngörebiliriz.
 
    Ayrıca oyunun 2 ekranda nasıl oynanacağı da videoda görülüyor. Alt ekranda harita, eşya seçimi gibi özellikler bulunuyor ve dokunmatik ekranı kullanarak bu seçimleri hızlıca yapabiliyoruz.
 
    Snake Eater'ın 3DS'e özgü bir diğer özelliği ise "Camouflage Photography System" olmuş. Cihazın kamerası ile çektiğimiz desenleri Snake'in giysisine aktarabileceğiz. Artık gerisi hayal gücünüze kalmış.
 
    Bunların yanı sıra Gyro sensör özelliğini de oyunda kullanma şansımız olacak. Videoda gördüğünüz gibi Snake, asma köprü üzerinde yürürken 3DS'in bu özelliğinden yararlanıyoruz.
 
    Bu arada videonun sonundaki komik sürpriz de çok hoş olmuş. Yeni ekran görüntüleri be videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
PS Plus Kullanıcılarına Bedava SOCOM 4 DLC'si Alice: Madness Returns'ün Çıkış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

=ROAcH=

5.6.2011 16:00:52

0
arkadaşlar yorumuma kızdıysanız eksiyi yapıştırın ama niyetim kötü değildi eğlence olsun diye yaptım

Haykıran Bıngıldak

4.6.2011 01:32:02

0
İyide haber nintendo ile ilgili. Ne alaka uncharted. Ben hiç sanmıyorum nintendo ile yakından ilgilendiğini Sony ilk gözün ağrın belli ki ondan vazgeçmiyorsun. İlk göz ağrıları çok sevilir. Bir haber gördünmü hemen sony ile yarıştırmaya kalkıyorsun. Ve genellikle sony üstünse o konuda yapıyorsun yorumunu.( sadece sana değil lafım genele) Psn olayı resmen skandaldı. Yurtdışında resmen sonyyi yerden yere vurdular Burda yorumlara bakıyorum psn açılsın da başka bişe istemiyorum felan lafları. Eğer herkes burdakiler gibi olsaydı belki hacklendiğinden haberiniz dahi olmazdı ve adamlar güvenliği arttırıp bu kadar hediye imtiyaz vs yapmazlardı Rekabet her zaman iyidir eğer sen bir kişiyi sürekli pohpohlarsan ona bi rahatlık gelir ve daha fazlasını vermez. O yüzden her gelen yeni şeyi sorgusuzca kabul etmeyin. grafik iyi ama ekranı küçük ''Off şahane grafikler'' değil Niye ekranı küçük bunun demelisin.

kurosakibrk

3.6.2011 20:09:38

0
kardesim ben burda sony yi falan savunmuyorum fakat videoda gözüken grafik kötü ve ngp trailerinde uncharteddan sahneler verilmisti ordaki grafik bundan daha iyidi vede sen hemen işi cocukluga vurmussun bunun cocuklukla alakası yok benim izlenimim bu saygı duymalısın

=ROAcH=

3.6.2011 19:50:05

0
BEN:yoşi orda ne işin var la mario neyine yetmiyo YOŞİ:mario prenses ilen birlikte kaçtı sneyk sağolsun gel bakam ben 3ds de bi işe girdim en azından trailerde oyna dedi BEN:hıııııııı anladım ne diyem hayırlı olsun YOŞİ:sağol gel senide oynatak BEN:yok la benim işim gücüm var adios(GÜÜÜÜÜÜÜÜÜM) GEBER YOŞİİİİİİ HEHEHEHEHEHEHE NOT:gerçekte sevgi dolu sayılırım :)

Haykıran Bıngıldak

3.6.2011 16:06:48

0
Görseller oyunun gerçek görünümü hakkında hiçbirşey ifade etmez. Geçen sene nintendo e3 konferasında yayınladığı videoların bu video ile alakası yok. Uncharted için de böyle olmayacağını kimse iddaa edemez. Bide şu benim babam senin babanı döver tarzı çocukça şeyleri bırakalım. Sonyi savunmassan elindeki ps3 ü almaz merak etme.

kurosakibrk

3.6.2011 13:35:30

+1
şu ana kadar uncharted golden abyss'in görsellerine bakarak ngpnin grafikte daha üstün oldugunu söyleyebiliriö
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız