Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P ve Wo Long: Fallen Dynasty İş Birliği Duyuruldu

 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici Round8 Studio, çıkışı yaklaşan soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lies of P ile Team NINJA tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Wo Long: Fallen Dynasty arasında bir iş birliğini duyurdu. İş birliğine ilişkin özel ayrıntılar ve detaylar açıklanmadı.
 
Soulslike yapım Lies of P Eylül'de geliyor
 
 
Dikkat çeken atmosferiyle beklenen yapımlar arasında yer alan Lies of P, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Pinokyo'nun hikayesini bizlere sunmayı hedefleyen oyunda karanlık bir döneme adım atıyor ve zorlu düşmanlarla beraber mücadele ediyoruz.
 
Zorlu bir yapının ve karanlık bir atmosferin karşımıza çıkacağı oyunda dinamik silah kombinasyonlarını bir araya getirebiliyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı silah kombinasyonlarıyla beraber düşmanlara aman vermiyoruz. Farklı farklı becerilerin yer aldığı oyunda yeteneklerimizi geliştirebiliyoruz ve yenilerin de kilidini açabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Xbox: 343 Ekibi Halo Üzerinde Çalışmaya Devam Edecek Valheim için 4 Yeni Mod Yayınlandı: Hava, Kara ve Deniz Canlıları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız