Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P için 9 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Neowiz geliştiriciliğini Round8 ekibinin üstlendiği soulslike aksiyon rol yapma oyunu  Lies of P için dokuz dakikalık yeni bir oynanış tanıtım videosu yayınlandı. Bu yeni oynanış videosuyla beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu, atmosferini ve daha fazla detayını öğrenebiliyoruz.
 
Videoda oyun içi mekaniklere göz atılıyor
 
 
 
Yeni yayınlanan 9 dakikalık video içerisinde atmosferin oluşturulmasına katkı sağlayan ilham kaynakları, hikaye örgüsü ve karakterler gibi temel bilgiler yer alıyor. Videonun ilerleyen kısımlarında bu temel bilgileri geçip oyun sistemlerine ve mekaniklerine göz atılıyor. Oyuna giriş niteliğinde olan video sayesinde Lies of P hakkında birçok şey öğreniyoruz.
 
Videoda ilgi çeken çeşitli mekanikler bulunuyor. Gösterilen sistemler arasında oyuncunun keşfettiği çeşitli silahları farklı silahlarla beraber birleştirmeye yarayan mekanik dikkat çekiyor. Silah montaj sistemi olarak karşımıza çıkan bu mekanik sayesinde her silaha farklı nesneler ekleyebiliyor ve benzersiz yetenekler elde edebiliyoruz. Bu sayede farklı farklı güçlerin kilidini açabiliyoruz.
 
Soulslike yapısıyla çıkış yapmaya hazırlanan Lies of P birçok oyuncu tarafından bekleniyor. Oyun 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkmaya hazırlanıyor. Oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Lies of P - 9 dakikalık oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Xbox Game Pass'e Gelecek 10 Yeni Bağımsız Oyun Duyuruldu! Steam'de Obsidian Oyunlarında İndirim: Yüzde 80'e Varan Fırsatlar!

BSC Misafiri

14.6.2023 22:13:10

0
keşke robotlarla savaşmasaydık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız