Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Kojima Artık Sony'e Göre Hareket Etmiyor"

Sony bu nesilde önemli destekçilerinin diğer firmalar için de çalışması ile büyük zarar gördü

     Hideo Kojima'nın "Playstation" markasıyla ne kadar yakın olduğunu herkes çok iyi biliyor. Metal Gear Solid serisi başta olmak üzere oyunlarını "Playstation" odaklı olarak geliştiren Kojima, Sony'nin en büyük ortaklarından biriydi. 
 
     Sony'nin her ev konsolunun çıkış döneminde bir Metal Gear Solid oyunu piyasaya çıkaran Kojima, artık strateji değiştirmiş. Paris'teki MK2 Bibliothèque etkinliğinde konuşan Kojima'nın açıklamalarından çıkan sonuçlar şu şekilde:
 
* Kojima ve ekibi şu ana kadar Sony'nin donanımları ve onların evrimine göre hareket etmiş, ama artık öyle olmayacak. Kojima'ya göre "cloud gaming" denilen sistem oyun dünyasındaki evrimin sıradaki önemli noktası.
* Fox Engine, 2-3 yıl içerisinde oyunlarda kullanılıyor olacak. 
* Fox Engine demosu Project Ogre ile bağlantılı değil
* Metal Gear Rising: Revengeance E3 fuarında oynanabilir olacak
* Kojima, Snake'in hikayesi ile ilgili söyleyeceklerinin bitmiş olabileceğini, ama The Boss ile ilgili hala söyleyecek sözlerinin olduğunu belirtiyor.
* Kojima ayrıca, Batı'da da Kojima Productions stüdyosu açmak istiyor. Bu nedenle GDC'de eleman alımı konusunda çalışmaları oluyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
The Witcher'ın Geliştiricisinden Yeni Bir RPG Persona 2 Oyunlarında Kayıt Dosyası Aktarımı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.5.2012 00:49:32

0
Arkadaşın biri "mgs serisi batmaya doğru gidiyor" demiş. Uzun zamandır karın kaslarım ağrıyana kadar gülmemiştim, saol..

onrsvnc

13.5.2012 14:37:56

0
mgs serisinin tüm oyunlarını oynadım hatta mgs 4 için arkadaşımdan yalvar yakar yepyeni konsolunu bi süre rehin alıp mgs4 ü de kiralayıp oynadım benim gibi de mgs oyuncusu çoktur hala satar oyunları... tabi hepsi benim gibiyse ne sony ne kojima 5 kuruş kazanamaz orası ayrı hahaha

Kazumatr

13.5.2012 12:47:36

+2
Madem öyle tüm konsol firmaları birleşsin ortaklaşa bir konsol çıkartsınlar yapımcılarda tek konsola oyun çıkartıp satınlar bunca kafa patlatmanın alemi yok ki :D

Kasatka

13.5.2012 12:31:21

+2
Final Fantasy ve Tekken gibi yapimlarda senin gibi dusunduler ve su an hallerine bak. Multi olmak her zaman COK SATMAK anlamina gelmezzzzz.

BSC Misafiri

13.5.2012 12:19:53

0
mgsyi ass cree. gears of war gibi nesillik serilerle karistirmayin nihayetindd yirmi bes yili devirmistir ve loz ya da mario serileri gibi degerlidir. tukenmez ne kadar oyun yapsan da

BSC Misafiri

13.5.2012 11:24:25

0
MGS serisi de batmaya doğru gidiyor. Rising den bir cacık olmaz... Sony'de bu durumu gördü takmıyor Tekken ve DMC nin hali ortada...

nightwolfking79

13.5.2012 10:52:29

0
kendini her platformda tanıtmak istiyordur herhalde...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız