Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS 5 Severler Artık Oyunu John Wick Olarak Oynayabilecekler

 
Hideo Kojima'nın KONAMI ile birbirine girmeden elinin değebildiği son Metal Gear Solid oyunu olan MGS 5: Phantom Pain için mod yapımcılarından ilginç bir haber geldi.
 
Eğer siz de bir MGS fanıysanız ve oyunu Keanu Reeves'in canlandırdığı John Wick karakteriyle oynamak istiyorsanız artık bu mümkün.
 
JinMar isimli bir mod yapımcısı tarafından geliştirilen bu modun bir grafik modu olduğunu unutmamak gerek. Yani Keanu Reeves'in sesini de duymak istiyorsanız şimdilik Snake'i seslendiren Kiefer Sutherland ile yetinmek durumundasınız.  
 
Eğer siz de oyunu bir de Keanu Reeves ile deneyimlemek isterseniz modun indirme sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Bungie'den Destiny 2'nin Ryzen 3000 Sorununa İlişkin Açıklama: "Araştırıyoruz" G2A Çalışanı, Oyun Haber Sitelerine Rüşvet Teklif Etmiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız