Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

G2A Çalışanı, Oyun Haber Sitelerine Rüşvet Teklif Etmiş

 
Geçtiğimiz günlerde çalıntı KEY sattığı gerekçesiyle oyun yapımcılarının adeta gazabına uğrayan G2A, şimdi de Adrian isimli çalışanının ünlü oyun haber sitelerine rüşvet teklif ettiği iddiaları ile sarsıldı.
 
Twitter üzerinden ortaya çıkarılan e-postalara göre Adrian isimli G2A çalışanı, geçtiğimiz hafta patlak veren çalıntı KEY iddialarının haber yapılmaması koşuluyla oyun sitelerine hatrı sayılır miktarlarda rüşvet ödemeyi teklif etmiş. Bunu da 'üzeri örtülü bir reklam anlaşması' kisvesiyle kendilerine e-posta olarak göndermiş.
 
Bu e-postayı ifşa edense IndieGames.Com isimli sitenin yazarı olan Thomas Faust... G2A, resmi hesabı aracılığı ile bu gelişmeyi doğrulayarak şunları söyledi:
 
"Bahsi geçen e-postalar herhangi bir şekilde iznimiz olmadan bir çalışanımız tarafından gönderilmiştir. Thomas'tan ve diğer 9 farklı medya kuruluşundan özür dilemek istiyoruz. Bu çalışan yaptığı kabul edilemez davranıştan ötürü ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır." 
 
Sizi bilmiyoruz ama bir çalışanın patronlarının izni olmadan bu derece cüretkar mailler gönderebileceği konusu fazlasıyla şüphe uyandırıyor. Görünen o ki G2A'yi daha çok zor günler bekliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ScreenRant PC G2A
MGS 5 Severler Artık Oyunu John Wick Olarak Oynayabilecekler Coldzera Yedek Oyuncu Konumuna Alındı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2019 06:36:41

0
34 oyun almisim 1.5 senede bir kere dolandirilmadim. Cok saglam ve güvenilir bir site alışveriş için.

KauFmaNXIII

9.7.2019 17:32:19

+3
Sanki adam cebinden rüşvet vermiş gibi konuşmuşlar.G2A dolandırıcı bir site zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız