Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher'ın Geliştiricisinden Yeni Bir RPG

The Witcher 2 oyuncuları büyülemişti

     The Witcher ve The Witcher 2: Assassin's of Kings ile RPG oyuncularını büyüleyen CD Project şimdi yepyeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladı. Tabi ki bu oyununun türü de beklendiği gibi RPG olacak. CD Project'in blogunda duyurulan iş ilanı sayesinde firmanın yepyeni bir oyun üzerinde çalıştığını anlıyoruz. O iş ilanındaki şu sözler öne çıkıyor:
 
    "Tamamen yeni ve farklı bir oyun üzerinde çalışmayı isteyen insanlar arıyoruz."
 
     Bu oyunun karmaşık, çizgisel olmayan ve yetişkinlere yönelik bir RPG olacağını da söyleyen yetkililer şu an için başka bir ayrıntı vermediler. Buna rağmen yetkililerin şu sözü dikkat çekici:
 
     "Oyunda silahlar veya kılıçların olmasının bir önemi yok, biz burada sadece iyi zaman geçiriyoruz, yani nasıl bir oyun yapacaksak, fantastik dünyada geçen bir oyun olması şart değil."
 
    CD Project The Witcher serisi kadar başarılı bir oyun yaptıktan sonra ne tür bir oyun yaptıkları bizce de çok önemli değil. Yine de fantastik dünyaya ait öğeleri çok iyi kullandıklarını belirtmek gerek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360 RPG
Amazon, GTA V'i Aralık Ayına Listeledi! "Kojima Artık Sony'e Göre Hareket Etmiyor"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kumdaoyna

13.5.2012 12:11:48

+3
CD Projekt'en babam çıksa yerim :D

REV0

13.5.2012 10:54:21

0
Yurtdışı menşeilli bir dergide, oyunun gelecekte geçen bir RPG olabileceği yazılmıştı. Eğer yazıldığı gibi çıkarsa, diğer alanlarda olduğu gibi Bioware bi tokat daha yiyecek CD Project'den. Ben kesinlikle hayır demem gelecekte geçen sci-fi temali RPG fikrine, CDP'den çıkacak böyle bir RPG her durumda Mass Effect'i çöpe attırır, özellikle 3'ün finali, one-day DLC, finalden sonra BW yönetiminin milletle dalga geçmesi, derken oyun ve BW yeterince zararı yedi zaten. Duyursunlar oyunu, ön sipariş etmem bir olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız