Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 2 Oyunlarında Kayıt Dosyası Aktarımı


     Bildiğiniz gibi Persona 2'nin iki farklı oyunu bulunuyor. Bu oyunlardan bir tanesinin adı Persona 2: Eternal Punishment, diğer oyunun adı ise Persona 2: Innocent Sin. Bu iki PSP oyunu hikaye olarak birbirleriyle bağlantılı ve Atlus da her iki oyunun kayıt dosyalarının bir diğerine aktarımını sağlayabileceğimizi söylüyor.
 
      Atlus'a göre kayıt dosyası aktarımı yapabilmek için bu oyunlardan bir tanesini bitirmemiz şart değil. Kayıt dosyasını bir oyundan diğerine taşıyarak "yeteneklerimizi, canavarlara verdiğimiz komuta listesini ve tarot kartlarımızı" kullanma şansımız olacak.
 
     Bu arada Persona: Innocent Sin'in Avrupa'da piyasaya çıktığını, buna rağmen Eternal Punisment'ın PSP sürümünün Avrupa için henüz duyurulmadığını hatırlatalım. Bu oyun Japonya'da bile 17 Mayıs'ta piyasaya çıkacak. Kim bilir belki de daha sonra Avrupa bölgesine gelir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 PSP Persona remake Atlus Innocence Sin
"Kojima Artık Sony'e Göre Hareket Etmiyor" Sega Bu Yıl 3DS'e Daha Az Destek Verecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız