Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kingston Technology'den StarCraft II Turnuvası


     Dünyanın en büyük ve kendi alanında lider bağımsız bellek teknolojileri üreticisi Kingston Technology, kendi HyperX ürün serisinin 10. yılını ücretsiz ve online bir etkinlik olan StarCraft II oyun turnuvası ile kutlayacağını duyurdu. HyperX, ilk duyurulduğu 2002 yılından bugüne, bilgisayar meraklıları, oyun tutkunları, sistem toplayanlar ve overclock tiryakisi performans çılgınlarının vazgeçemediği bir bellek teknolojisi oldu.

     StarCraft II oyun turnuvasına evsahipliği yapmak, Kingston için bir gurur kaynağı olmakla kalmıyor, aynı zamanda, markanın sadık müşterileri ve oyun fanlarının dünyanın bu lider bellek teknolojisine gösterdiği güvene karşılık bir minnettarlık ifadesi olarak da değerlendiriliyor. Dünyanın dört bir yanından oyunseverlerin rekabet edeceği bu turnuvada final karşılaşmalar, Las Vegas’ta, önümüzdeki yılın Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Uluslararası CES 2013 Elektronik Fuarı günlerinde yapılacak. Profesyonel sekiz oyuncunun da aralarına katılacağı 16 finalist, HyperX Şampiyonası’nın ilk galibi olabilmek ve ayrıca toplam değeri 15 bin dolar olan dört ödülden birini kazanabilmek için kıyasıya yarışacak.

     Herkese açık olan HyperX Şampiyonası için 17 Eylül 2012’de açılan kayıt dönemi, 27 Eylül 2012’de sona erecek. Kaydolmak için herhangi bir ücret ödemek de gerekmiyor. Online oyun yarışması, 1 Ekim -30 Kasım 2012 tarihleri arasında sürecek. Canlı final karşılaşmalar 7-8 Ocak 2013 tarihlerinde Uluslararası CES 2013 Fuarı günlerinde yapılacak. Yarışmalarda birinci gelen ve HyperX Şampiyonu olan katılımcı 7 bin Amerikan Doları kazanırken, ikinci olan 4 bin 500, üçüncü olan 2 bin 500 ve dördüncü olan 1.000 dolarlık ödülleri hak etmiş olacak.

     Kingston HyperX Bölüm Müdürü Dara Sun, HyperX’in 10 yıllık başarılı geçmişinden ilham alan oyun endüstrisini daima desteklediklerini belirterek, “Bellek teknolojilerimizin tutkunu olan oyun fanları ve sadık müşterilerimize olan minnettarlığımızın ve saygımızın bir ifadesi olan bu eğlenceli etkinliği düzenlemekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu şampiyona birbirleriyle keyifli bir ortamda rekabet etme olanağı bulan katılımcılarımıza aynı zamanda büyük ödülleri kazanma fırsatı da verecek” dedi.

     Yarışmanın şartları ve süresinin, kurallar, turnuva yapısı, haritalar ve ödüller hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen http://hyperx.evilgeniuses.net/ adresini ziyaret ediniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2
Yakuza 5 - TGS 2012 Videoları David Rutter: Metacritic, Not Veren Öğretmen Gibi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız