Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Indivisible'ın Yeni Fragmanında Savaş Sistemi ve Karakterler Gösteriliyor

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Lab Zero Games, Indivisible için yeni bir fragman yayınladı ve bu fragmanda oyunun savaş sistemi ve karakterleri kısaca gösteriliyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Indivisible benzersiz gerçek zamanlı savaş mekanikleriyle birlikte çarpıcı elle çizimi sanat ve animasyon içeren bir aksiyon RPG / Platform oyunudur. Düzinelerce oynanabilir karakter, zengin hikaye anlatımı, öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor oynanışıyla ve tartışmasız kalitesiyle bilinen usta marka Lab Zero Games ile kendini bu fantastik dünyaya bırak!

Hikayemiz, isyankar bir çizgiye sahip kızımız Ajna'nın etrafında dönüyor. Babası tarafından kırsal bir kasabanın eteklerinde yetişmiş, vatanı saldırıya uğradığında hayatı kaosa sürüklenmiş ve bu saldırı sonrasında gizemli bir güç içinde uyanmış.

Oyunun büyük fantezi dünyası, karakterleri ve estetik tasarımı çeşitli kültürlerden ve mitolojilerden esinlenmiş. Ajna arayışı boyunca bir çok "Vücut" ile karşılaşacak: Soğurabileceği ve onunla savaşması için peydah edebileceği insanlar. Soğurabilecek birçok Vücut ve her birinin kendi hikayesi ve kişiliği var. Uzak topraklardan insanları birleştirerek, Ajna kendisini, yaşadığı dünyayı ve en önemlisi onu nasıl kurtaracağını öğrenecek.
 
Indivisible 8 Ekim'de Kuzey Amerika'da, 11 Ekim'de Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Indivisle Skullgirl Zero Lab RPG Anja adventure macera
Dying Light 2 Dört Yıl Boyunca İçerik Desteği Alacak Sniper Ghost Warrior Contracts ‘Kolchak Harbor’ Oynanış Videosu

TheStarBox

27.9.2019 08:30:46

0
İndiego da dünyanın parasını topladı bu oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Indivisible
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız