Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IGN de Alan Wake'i Beğendi


 
     Xbox 360'ın en önemli oyunları arasında olması beklenen Alan Wake beklentileri karşılamış gibi görünüyor. Dünyanın en büyük oyun sitelerinden IGN UK'ye göre Alan Wake beklendiği gibi devrimsel bir oyun değil, ama mükemmel.
 
     Alan Wake'in televizyon dizileri stilinde ilerleyen hikayeye yapısına sahip olduğunu söyleyen site, ışıklandırma ve çevre tasarımı ile grafiksel olarak neredeyse mükemmel bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu vurguladı.
 
     Seslendirmelerin her zaman aynı kalitede olmamasına rağmen çok kaliteli olduğu, hızlı ve hassas savaş sisteminin iyi işlediği de oyuna yapılan övgülerdi. Sitenin oyunda eksik bulduğu en önemli nokta ise (10 saatlik oyun süresine rağmen) oyunun kısalığı oldu. Nightmare modunda daha fazla ayrıntılı ve oyun süresi bulabileceğimiz de incelemede vurgulandı.
 
     Xbox 360 sahipleri mükemmel bir oyunla karşı karşıya gibi görünüyor. Bu türü sevenler oyun piyasaya çıkar çıkmaz zaten en kısa sürede edinecektir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alan Wake Remedy Xbox 360 Microsoft Action
EA: Crysis 2, Halo Yokedici Olacak Gears of War 3'ün İlk Görüntüleri Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Beriko

5.5.2010 10:12:42

0
Dün live'da bi baktim , arkadasim oyunu oynuyor bile. Sordum Nete düştü mü diye?? Düştü ve mükemmel olmuş dedi.. İyice heyecanlandırdı beni

jrazrael

5.5.2010 09:55:47

0
Merakla bekliyoruz umarım bizide datmin eder...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız