Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: Crysis 2, Halo Yokedici Olacak


 
     Electronic Arts son dönemlerde bünyesinde önemli First Person Shooter yapımcılarını bulundurarak ve yayıncılık yoluyla bu türdeki en önemli firmalardan birisi konumuna geldi.
 
      Crytek, DICE, Epic, EA LA (Medal of Honor'un yapımcısı) ve en sonunda Respawn Entertainment ile FPS türündeki en önemli isimlerle bağı bulunan firmanın bu konuda büyük konuşması gayet doğal. Hatta Halo yokedici bir oyunlarının olduğunu bile söylüyorlar.
 
     EA Games'ten Frank Gibeau, Crysis 2'nin mükemmel bir yapım olduğunu ve yılların oyunu olma özelliğini taşıyacağını düşünüyor.  Halo yokedici bir oyun yapmak için çalıştıklarını söyleyen Gibeau, bunun Crysis 2 olacağından emin.

     Crysis 2, sadece tek bir pltaforma çıkmasına rağmen 10 milyondan fazla satan Halo 3'ü geçebilir mi? Oyun hakkında ayrıntılı bilgiler açıklanmadığından bilemiyoruz, fakat ilk Crysis oyunundaki bazı hayal kırıklıkları düzeltilmezse bu imkansız gibi görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps pc ps3 xbox 360 Halo Crysis 2
Ninja Gaiden 3 Muhteşem Olacak IGN de Alan Wake'i Beğendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.6.2011 11:00:28

0
avrupada halo daha cok bilinir crysisde öyle ama crysis cevat yerli tarafından yapıldıgı icin türkiyede cok bilinen bir oyundur halo ise fazla türkiyede bilinmez...

Céltics

15.1.2011 15:25:02

0
bu ne ya?

Frostmourne Hungers

9.5.2010 22:03:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

İnsanların iki cümleyi bile yorumlarken , fanlık duvarına toslamaları ne kadar vahim.İki defadır cevap yazıyorsun , ben de sana bir daha oku diyorum.Ben ne diyorum ?
quote:

İyi de Halo oynanışı,grafikleri vs. yüzünden satmıyor.Fanboyların Ms'in bile yapamadığı reklamlarla satışı artıyor
Halo fanboyları yüzünden satıyor demiyorum.Fanboylarının reklamıyla satışı artıyor diyorum.Mevcut kapasitesinin üstüne çıkıyor diyorum.Anlayabildin mi ? Ben her cümlemi sana analiz edeceksem işimiz iş.Konuya girip ''halo gral,akar,yıkar,n1,ailecek tapıyoruz'' tarzı mesaj beklerken tam tersi bir yorumla karşılaşınca,bir titreme geldi sanırım sana. Daha fazla cevap yazmıyorum , zira BSC'de yayınlandığı için haberler,görüntü olarak sorun oluyor alıntı yapıp-kalın yazınca.

BSC Misafiri

9.5.2010 20:47:20

0
Halo berbat gırafikleri olmasına rağman yüksek sistem istiyor cryss iyi gırafikleri olmasına rağman yüksek sistem istemiyor ben cryss seviyorum

On.E

6.5.2010 15:10:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers @Legend_Warrior Yazıyı okuyup yorum yazmak yerine , yazıyı anlayıp yorum yazsan daha sevinirdim.İnsanlar kendilerini Halo'da hissediyorlar diyorum,sen bana Halo'da ki derin konuları araştır diyorsun.. Crysis'in Halo fanları üzerindeki etkisi bu kadar büyümüş demek ki.
Orada yazdığım Fanboyların reklamı ile satıyor anlamını bana açıkla o zaman,Halo'nun Live da 3 yıl geçmesine rağmen hala listelerde 2. olması,en fazla oynanan Multi oyun olması vs. de mi reklamdan..Bu şekilde yazarsan her anlama gelebilir olay eğer amacın da bu değilse..

Frostmourne Hungers

6.5.2010 01:10:49

0
@Legend_Warrior Yazıyı okuyup yorum yazmak yerine , yazıyı anlayıp yorum yazsan daha sevinirdim.İnsanlar kendilerini Halo'da hissediyorlar diyorum,sen bana Halo'da ki derin konuları araştır diyorsun.. Crysis'in Halo fanları üzerindeki etkisi bu kadar büyümüş demek ki.

Project Scorpio

5.5.2010 17:05:42

0
Online arena de benim tercihim Crysis 2 olacaktır Crytek'e güvenim tam ne derlerse yapar bu adamlar:D

On.E

5.5.2010 16:33:46

0
@Frostmourne Hungers Halo 3 fanboy reklamı ile 10 Milyon satıı zaten tamam Halo'da ki derin konuyu vs. araştır da öyle yaz Crysis gibi konusu yüzeysel oyunlar Halo'yu yıkamaz ama şu yıllarda grafik her şeyin önüne geçtiği için Crysis 2 daha iyi denilecek..

HyDro-X-GEN

5.5.2010 14:02:41

0
Halo bir dev, tamam crysis mükemmel bir oyun olsada halo'yu yıkıbilicek güçte degil bence

Frostmourne Hungers

5.5.2010 12:01:52

0
İyi de Halo oynanışı,grafikleri vs. yüzünden satmıyor.Fanboyların Ms'in bile yapamadığı reklamlarla satışı artıyor.İnsanlar kendilerini halo nun bir parçası olarak görüyor.Crysis'te ise gördüğümüz deli gibi grafik,deli gibi oynanış ama bir konu yok.İnsanların kendilerini o evrende hissetmelerini sağlayacak atmosfer,içerik yok.Ha Crysis 2 de multiplayer mükemmel zevkli olur,o zaman sattırır.Ama bu konuyla bir yere varılmaz.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crysis 2
+ TAKİBE
AL
243 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız