Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3 Muhteşem Olacak


 
     Klasik bir seri olan Ninja Gaiden, Xbox'ta mükemmel bir dönüş (PS3'te Sigma) yapmıştı. Tecmo Koei'ye bağlı Team Ninja'nın tüm zamanların en iyi aksiyon oyununa imza attığı söyleniyordu ve bu söylentiler de haksız değildi.
 
     Ninja Gaiden 2'nin beklentilerin altında bir oyun olması ve ilk oyunun hayranlarının büyük bölümü tarafından beğenilmemesinin ardından oyunun yönetmeni Tomonobu Itagaki'de Tecmo Koei'den ayrıldı.
 
     Peki Ninja Gaiden serisi devam edecek mi? Bu soruyu Tecmo Koei'den Yoshiki Sugiyama yanıtladı. Yetkili serinin kendileri için çok sevilen ve önemli bir yapım olmasının yanı sıra oyunun hayranlarının büyük beklentileri olduğunu söyledi.
 
    Sugiyama, bunun yanı sıra "yeni Ninja Gaiden oyunu geldiğinde mükemmel olacak" diyerek seriyi devam ettirmekte kararlı olduklarını gösterdi. Biz de ilk oyundaki kaliteyi yakalamalarını diliyoruz.
 
kaynak    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dövüş team ninja microsoft xbox 360 ninja gaiden II ninja gaiden
Mayıs Ayında Xbox Live'da Neler Göreceğiz EA: Crysis 2, Halo Yokedici Olacak

BSC Misafiri

5.5.2010 22:39:51

0
Namıssızlar tecmo yeni oyun çıkmicek ulen'' dediydi hani
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız