Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Game Informer Duyurusu Left 4 Dead Yapımcısından!


    Bilmem hatırlar mısınız, THQ'nun iflasından sonra yayınlanan listede Turtle Rock Studios'un 10.8 milyon dolar gibi yüksek bir fiyatla birlikte Take Two'ya satıldığını görmüştük. Turtle Rock Studios, bu satış işlemiyle birlikte 'Evolve' isimli projesini de THQ çatısı altından almış, Take Two bünyesine geçirmişti. İşte o 10.8 milyon dolarlık Evolve, bugün Game Informer'a özel bir duyuruyla birlikte karşımıza çıktı!
 
    Daha önce Valve çatısı altında Counter Strike serisi üzerinde çalışan Turtle Rock Studios, Left 4 Dead serisinin ilk yapımcısı olarak göze çarpıyor. Bundan öncesinde multiplayer odaklı yapımlarda kendini sergileyen stüdyo, Evolve ile de multiplayer odaklı çalışıyor.
 
    Belirtilenlere göre Evolve, 4vs1 PvP mücadelelerini içerecek. Evolve'un multiplayerında dört avcı, bir de boss niteliğindeki yaratık yerini alacak. Oyunda farklı karakterler bulunacak ve her karakterin farklı yetenekleri olacak. 'Yeniden oynanabilirlik' göz önüne alınarak oluşturulan Evolve'da rekabetçi yapıya yoğunlaşılıyor.
 
    CryEngine ile geliştirildiğini daha önceden bildiğimiz Evolve, PC, PS4 ve Xbox One için hazırlanıyor. Oyun hakkında daha fazla detay, Game Informer'ın yeni sayısının piyasaya çıkmasıyla birlikte ortaya çıkacak. Merakla bekliyoruz!
 


Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Far Cry: The Wild Expedition Duyuruldu Guild Wars 2'de Bir Dönem Sona Yaklaşıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

smalsrol

12.1.2014 17:03:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger Oyunun yapay zekasından memnun değilsen, alırsın oyunu en zor moda, en güçlü yapay zekayla oynarsın, nedir yani?
Öyle yapmadıgımı nerden biliyorsun ? Lakin zorluk derecesi yapay zekayı arttırmaz, aldıgın hasarı yükseltir.

agathadaemonn

8.1.2014 16:15:35

0
Adından ve oyunun kapında, yerdeki büyük ayak izinden yola çıkarak, oyunun geçtiği evren biraz "Pasific Rim" e benziyor gibi. Mutasyona uğramış dev bossları avlayacağız gibi geliyor bana. Onun peşinden giderken aynı zamanda da küçük olanlarını yollayacaklardır üstümüze. Pek bir oynanabilirlik yok diye düşünüyorum sadece bundan ibaretse. Umarım daha farklı şeyler eklerler. Mesela büyük bir harita üzerinde open world bir oyun olsa, safari jipimize atlayıp yaratığın peşine düşsek..

obantr

8.1.2014 10:32:08

0
Diğer oyunlardan canımız sıkıldığında 20-30 dk'lığına oynayacağımız bir oyun olur. Zaten Multiplayer modları 5 kişilik olacak. Arkadaşlarla 3-5 el Battlefield oynadıktan sonra buna girer rahatlarız sonra başka oyunlar oynarız. Güzel bir oyuna benziyor. Eğlenceli ve hızlı eğer fiyatı 35 doların altında olursa alırım.

EmuMaster

8.1.2014 09:25:49

0
Dedim "şu uncharted 3'e 9.5 verip dead space 3'e 9.75 veren site değilmiydi?" diye hakikaten o siteymiş. Hadi left4dead 3 olsa tamam heyecanlanalım çok şaşıralım diyecemde hakkında bir video bile görmediğimiz oyun hakkında bir duyuru olunca nasıl şaşırılır garip.Kaldıki oyunun detayları verilmesine rağmen hiç çekici gelmedi.

ultraslan06GS

8.1.2014 02:51:15

0
Grafik bekleyenler için iyi bir haber . CO-OP sevenler için ise muthiç bir haber .:)

ultralisan

7.1.2014 23:25:13

-3
Geçiniz bomba fos çıktı

BSC Misafiri

7.1.2014 22:45:32

0
amaç ne konu ne oyunda... bunlar görülmüyor direk mp olayı..

BSC Misafiri

7.1.2014 22:00:17

0
öldük öldük dirildik bu multiplayer ! oyunla,büyük demeye utanmamaları tuhaf.. Bizde gta-red dead gibi büyük bir marka bekliyoduk

bkaakco

7.1.2014 21:03:03

-1
Bu muymuş dediği oyun? Adı sanı duyulmamış yeni bir oyun muydu yani?

Rogue Agent

7.1.2014 20:43:24

-2
dün herif o kadar ballandırınca bi b. sanmıştık tam fail oldu

Hoid

7.1.2014 20:30:57

0
2k games olayları değiştirir kötü oyunları yok adamların .

alito

7.1.2014 20:21:14

0
Sarsıcı açıklama bumuymuş. Çok sarsıldım! Sarsıntıdan panik atak geçiriyorum.

MantarTheGreat

7.1.2014 19:38:43

+1
2K Games boş projelere imza atmaz. Bakalım nasıl olacak?

BSC Misafiri

7.1.2014 19:28:20

0
işte yeni nesil işte nekst cenereyşıns

TaKo

7.1.2014 19:27:08

0
İnanmıyoruuuuuummmm çok şaşırdımmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

smalsrol

7.1.2014 19:25:29

+1
Bir başka eleştirdiğim nokta da, artık her şeyin " yeni nesil " diye adlandırılması. Yeni nesil kelimesinin içi boşaldı artık. En azından benim için hiç bir anlam ifade etmiyor. Benim tek istediğim artık şu yapay zekaya daha fazla önem verilmesi.

a.memo

7.1.2014 19:20:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hay çoklu oyuncunuz batsın ... F2P curcunası, en ağır hikayeleri işleyen oyunlarda bile satış endişesi nedeni ile multiplayer modun eklenmesi ... CoD, BF , Titanfall, şimdi birde bu ... Üzücü gerçekten üzücü.

Birde ağız açık bırakacak şok edecekti . CryEngine ve multiplayer bir oyun . Bu mudur ?
Aynen katiliyorum kardeşim... Şu multi yi bende sevemedim bir türlü... İnsanlar hep aynı şeyi yapmaktan ne anlıyoki ya... Müthiş hikaye yapısı olan oyunlar yerine yemişim hikayeyi bana multi ver adam vuracam ben diyen insan dolu... TAmam asla kimsenin neyi sevip sevmeyeceğine karışma karışmak bana düşmez de zaten ama bu kitlenin çoğalması bizleride etkiliyo... Metro ll yi oynadığımda oh be dedim multisiz hikaye odaklı bir oyun hiç bitmesin istedim resmen... Düşünün eksikleri olmasına rağmen böyle geldi oyun bana ve çok güzeldi... BF yi COD u oynuyorum 4-5 saate bitiyo oyun haydee okadar para çöpe... Yapımcılar biraz hardcore oyunlara yönelsin ya hikaye örgüsü sağlam olan (mümkünse scriptsiz) oyunlar yapsınlar nedir bu mmo çılgınlığı yakında hikaye modu diye birşey kalmayacak ondan korkuyorum...

smalsrol

7.1.2014 19:20:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe
alıntı:

Orijinalden alıntı: smalsrol

alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

şurada 'şaşırmadım' veya 'ağzım açık kalmadı' yorumu yapan kişilerde iki gram oyun kültürü yoktur. game informer'da gta duyurusu falan bekliyordu heralde akıllılar. eskidendi o beyler. pcye ve yeni nesile gta duyuracak adam gider ces'te hem valve konferansında hem sony konferansında çıkar gta'sını duyurur. <br><br>önceden stream teknolojisi gelişmediğinden büyük duyurular bu tip yayınlarla yapılırdı. bundan sonraki haberlerde abartan game informer editörlerinin her söylediklerine kanmayın. artık game informerda ya yeni IP duyurulur, ya da reboot seriler.


Oyun kültürüm yok ya ? :) Bsc misafirliğinden çık da bi görelim kim oldugunu.

Arkadaşın dediği(ikinci kısım) bir nevi doğru. Her Game Informer duyuru haberine gelen yorumlardan ben de şahsen bıktım. God of War, Uncharted ismini falan konuşanlar vardı. CES'te Sony dün gece konferans düzenledi, öyle bir şey olsa orada duyurulurdu yani.

Ki, henüz neredeyse hiçbir şeyi belli olmayan bir oyun ne kadar hayal kırıklığı oluşturabilir orasını da bilemiyorum.
Vallahi ben böyle bir oyun geliceğini biliyordum, ağzım açık kalmadı derken, hem o konuda ucuk oyun bekliyenleri eleştirmek istedim, hem de gameinformarın takındıgı bu tavrı.

demo22

7.1.2014 19:18:51

0
Ohohoo CryEngine ile geliştiriliyor grafik olarak hiç şüphem yok ve konu hikaye oynanış ve diğer etkenler de çok iyi olursa efsane olur.

Quirah

7.1.2014 19:16:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Oyun kültürüm yok ya ? :) Bsc misafirliğinden çık da bi görelim kim oldugunu.
Arkadaşın dediği(ikinci kısım) bir nevi doğru. Her Game Informer duyuru haberine gelen yorumlardan ben de şahsen bıktım. God of War, Uncharted ismini falan konuşanlar vardı. CES'te Sony dün gece konferans düzenledi, öyle bir şey olsa orada duyurulurdu yani. Ki, henüz neredeyse hiçbir şeyi belli olmayan bir oyun ne kadar hayal kırıklığı oluşturabilir orasını da bilemiyorum.

FOX-BytkN

7.1.2014 19:12:31

0
1 boss 4 kişi. Hmm ne kadar yeniden oynanabilirlik olucak bakalım, beklemedeyiz.

BSC Misafiri

7.1.2014 19:10:28

+1
Hay çoklu oyuncunuz batsın ... F2P curcunası, en ağır hikayeleri işleyen oyunlarda bile satış endişesi nedeni ile multiplayer modun eklenmesi ... CoD, BF , Titanfall, şimdi birde bu ... Üzücü gerçekten üzücü. Birde ağız açık bırakacak şok edecekti . CryEngine ve multiplayer bir oyun . Bu mudur ?

Baritoto

7.1.2014 19:10:13

-1
bu muydu yani bomba oyun dedikleri O.o belki güzel oyun olacak ama yani o kadar da ses getirmedi yeni bir yapım olduğu için bende bir serinin oyunu falan gelecek sanıyordum.

smalsrol

7.1.2014 19:09:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri şurada 'şaşırmadım' veya 'ağzım açık kalmadı' yorumu yapan kişilerde iki gram oyun kültürü yoktur. game informer'da gta duyurusu falan bekliyordu heralde akıllılar. eskidendi o beyler. pcye ve yeni nesile gta duyuracak adam gider ces'te hem valve konferansında hem sony konferansında çıkar gta'sını duyurur.

önceden stream teknolojisi gelişmediğinden büyük duyurular bu tip yayınlarla yapılırdı. bundan sonraki haberlerde abartan game informer editörlerinin her söylediklerine kanmayın. artık game informerda ya yeni IP duyurulur, ya da reboot seriler.
Oyun kültürüm yok ya ? :) Bsc misafirliğinden çık da bi görelim kim oldugunu.

BSC Misafiri

7.1.2014 19:07:08

0
şurada 'şaşırmadım' veya 'ağzım açık kalmadı' yorumu yapan kişilerde iki gram oyun kültürü yoktur. game informer'da gta duyurusu falan bekliyordu heralde akıllılar. eskidendi o beyler. pcye ve yeni nesile gta duyuracak adam gider ces'te hem valve konferansında hem sony konferansında çıkar gta'sını duyurur. önceden stream teknolojisi gelişmediğinden büyük duyurular bu tip yayınlarla yapılırdı. bundan sonraki haberlerde abartan game informer editörlerinin her söylediklerine kanmayın. artık game informerda ya yeni IP duyurulur, ya da reboot seriler.

BSC Misafiri

7.1.2014 19:04:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol Ağzım açık falan kalmadı.
Benim ağzım açılmadı bile

smalsrol

7.1.2014 18:58:10

+2
Ağzım açık falan kalmadı.

*Meteora*

7.1.2014 18:54:53

0
Görünüşe bakılırsa oyun güzel fakat, uzun süredir beklenen oyunlardan birisi duyurulsaydı daha makbül geçebilirdi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız