Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve'un Dedicated Sunucuları ve Oynaması Ücretsiz Sürümü Kapatılıyor

 
   Turtle Rock Studios'un geliştirmiş olduğu 4v1 multiplayer shooter oyunu Evolve Şubat 2015'de çıkmış ve yetersiz içerik ile fazlaca mikro ödeme barındırması sebebiyle pek başarılı olamamıştı. Ardından PC'de oyunun oynaması ücretsiz sürümü Evolve Stage 2 çıkarıldı ve yine çok zaman geçmeden geliştirici artık Evolve üzerinde çalışmalarını durduklarını açıkladı. Bugün yapılan bir duyuru ile de oyunun fişinin neredeyse tamamen çekileceği haberi verildi.
 
   Yayıncı 2K Games tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 Eylül tarihinde Evolve'un dedicated sunucuları kapatılacak ve böylece ranked oynanış, leaderboard ve oyun içi mağaza erişilebilir olmayacak. Ayrıca yine aynı tarihte oyunun oynaması ücretsiz sürümü Evolve Stage 2 de tamamen kapatılacak. 
 
   Yine de oyunun orijinal versiyonu Legacy Evolve'u peer-to-peer matchmaking sistemi ile oynamaya devam edebileceksiniz. Legacy Evolve, ranked oynanışı dışında tüm oyun modlarını içeriyor. Ayrıca yapay zeka rakiplere karşı tek başınıza oynayabileceksiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Red Dead Redemption 2 Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu E3 2018 Basın Konferanslarının Tarihleri ve Saatleri

Tiny Titan

2.6.2018 23:32:26

+9
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız