Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2 Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu

 
   Red Dead Redemption 2 henüz dijital mağazalarda ön siparişe açılmadı ancak Xbox Games Store aracılığıyla oyunun ön sipariş bonusları ortaya çıktı.
 

Red Dead Redemption 2 için ön sipariş ver ve şunlara da sahip ol:
 
• Savaş Atı
• The Outlaw Hayatta Kalma Kiti
• Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için Nakit Bonusu
• GTA Online'da harcayabileceğin 500.000 GTA Doları bonus. Red Dead Redemption 2 için XBox üzerinde Microsoft mağazasından ön sipariş verdikten sonra bu 500.000 GTA Doları bonusu Microsoft mağazasında “$500,000 for Grand Theft Auto Online” için arama yaparak indirebilirsin.
 
Ayrıca, 31 Temmuz'a kadar ön sipariş verirsen Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için özel bir Define Haritası da bonus olarak geliyor.
 
   Rockstar Games, geçtiğimiz ay resmi websitesi üzerinden yaptığı açıklamada özel sürümler hakkında ilk detaylar dahil olmak üzere Red Dead Redemption 2 için daha fazla bilginin Haziran ayında paylaşılacağını söylemişti. Muhtemelen oyunu E3'te göreceğiz.

   Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
Anthem Kapak Tasarımı Evolve'un Dedicated Sunucuları ve Oynaması Ücretsiz Sürümü Kapatılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

6.6.2018 06:27:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: dragonbornx ps4 için almaya gerek yok zaten 1 sene sonra hatalarından arınmış, güncellemeleri almış, daha iyi grafiklerle, bütün dlc leriyle üstelik Türkçe yama ile pc de oynarız sıkıntı yok <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bandit.gif" align="middle" border="0" alt="">
yanlış hatırlamıyorsam rockstar ve sony rdr 2 için ortaklık duyurmuştu .. ilk oyunda pc ye çıkmadı malumun.. çıksın çıkmasın demiyorum .. rockstar pc bizim için çok değerli falan dediler ama 3. trailer da pc emareside yoktu.. böyle oyunlar hatalı çıkmıyor zaten örnek god of war.. detroit... çıkar çıkmaz alıcam

stun

6.6.2018 05:55:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yok ya ? Ben sürekli adamların karnını doyurucamda onlar eğer işlerine gelirse Türkçe çıkaracak yok efendim öyle. Ben bir müşteriyim benmi satıcıyı memnun edicem satıcımı beni memnun edicek benim ilgimi çekmeye çalışmayan bir markanın ürününü neden satın alayım ? Basarım korsanı madem Türk müşterilerin senin için ifade etmiyor. Bize Türkçe beklemeyin dersen sende Türk parasını beklemiceksin o kadar.
arkadaşlar şu tripler türk kızı tripleri.. altından mı sanıyorsunuz türk oyuncularını '' türk kızlarının kendini altından sandığı gibi.. türkçe çıkar yada çıkmaz .. ilk oyunu goty olmuş bir oyun çok fazla satıcaktır merak etme.. san satın almasan bile burda bile çok fazla satıcaktır.. ilk alanlardan biri ben olucam

veterangamer

4.6.2018 22:27:21

0
ps4 için almaya gerek yok zaten 1 sene sonra hatalarından arınmış, güncellemeleri almış, daha iyi grafiklerle, bütün dlc leriyle üstelik Türkçe yama ile pc de oynarız sıkıntı yok

İdrak İstimlak

4.6.2018 21:47:46

0
Türkiye oyun pazarında dünyanın en büyük 15 ülkesinden biridir. Yapsınlar Türkçe, millet alıp, oyununu oynasın...

Queen Hentai

4.6.2018 19:53:51

0
Sırf daha fazla satsın diye millete yem atıyorlar, milette yiyor. Afiyet olsun.

BSC Misafiri

4.6.2018 18:57:13

0
Bonusu belli olsa ne olur fiyatlar uçuk PS4’de. 369 ila 499 ? arasında değişiyor pakedine göre.. :) poffff

aykut291

4.6.2018 18:17:31

0
Yeterli değil demekki. Sene alıyo olabilirsin bende alıyorum ama onlar bunu yeterli seviyede görmüyor. Ben kendim bizzat şahidim Halblade adamlar Türkçe altyazı yaptılar fiyatıda çok düşüktü 80 tl psn den satışa çıktı Steamde daha ucuzdur gitti benim arkadaş korsan oynadı oyunu. Dedim niçin korsan oynuyosun dio 5 10 saatlik oyuna 80 tl nie para veriyim. Zihniyet bu anlatabiliyomuyum. Ülkemizde insanlar bilinçsiz. Bu oyunu yapanların emek sarf ettiği ve bir maliyeti olduğu bu işden para kazanmak zorunda oldukları konusunda zerre kadar bilgisi yok insanların Beleş varken neden para verip oynıyim kafasını yaşayan insanlar çok! Adamlar neden boşuna Türkçe yapmakla uğraşsın sen olsan uğraşırmısın sana soruyorum. Bir ürün geliştirdin Yunanistanda hiç talep görmedi satmadı gider Ürününü satmak için uğraşırmısın Uğraşmassın tabiki gider diğer pazarlara yönelirsin Türkiyeyide adamlar bir pazar olarak görmüyor. Çünkü Ülkemizde bu oyunları korsan oynayanların sayısı çok çok fazla. Nezaman adamlara biz büyük bir pazar olduğumuzu gösteririz ozaman yaparlar emin olki yaparlar. Ticarette ırk din dil mehsep yoktur. Ticarette para nerde akıyosa ona yatırım yapılır. Dünyanın bütün global şirketleride bu bilinçle haraket eder. Umarım Ülkemizde bilinçli isanların sayısı dahada artar ve Türkçe dil desteğini bütün Oyunlarda görürüz.

wattonx

4.6.2018 02:58:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarangoz Steam profilime bak orijinal oyun dolu korsan hiç oynamadım bugüne kadar hatta ilk ets2 ile başlamıştım. Playstation da oyunlarım hep kutulu. Bugüne kadar yama dahili hep türkçe olanları oynadım. Ben bir oyunun hikayesini anlayamıyorsam o oyun benim için çöptür. İngilizcem yeterli derecede var fakat çoğu olayları anlayamıyorum. Beni oyundan soğutuyor. Hatta ilk Gta 5 i ben ps4 de almıştım. Sonra pc için türkçe yapıldı diye tekrar satın aldım sonra içine ettiler. Ben de yemin ettim bir sonraki oyun türkçe olmazsa almayacağım diye. Almam da korsanını zaten indirmem. Şimdiye kadar satın aldıkta ne oldu hem? O kadar oyun satıldı ama R* ben türkçe yapmayacağım dedi. O kadar imza toplandı üstüne gidildi hatta Sony Türkiye de bu konuda baskı yaptı ama firma yok biz yapmayacağız, düşünmüyoruz dedi. Belli ki Türk oyuncuyu sevmiyorlar. Diğer Türkçe oyunlar çok satılıyor diye türkçeye çevirilmedi hem. Türkçe değilse bu oyun benim için çöptür. Bu kadar. İsterse gerçek gibi olsun hikayesi, grafiği umrumda değil.
Deli lan bu site :D neşe kaynağım

BSC Misafiri

4.6.2018 01:01:26

0
He kardeş he.Senin ülkende orjinal oyun alan insan sayısı bir elin parmağı kadar onlarda pubg ciler.adam senin dilini niye eklesin oyuna.

BSC Misafiri

4.6.2018 00:03:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarangoz Türkçe olmayacağı için satın almayacağım tek çöp oyun. GTA V bile türkçe oynayamadım konsolda. Bi mok anlayamayacaksam neden aldım ben bu konsolu? Oyundan soğudum zaten.
Dostum acilen büyümeniz lazım.

BSC Misafiri

3.6.2018 22:45:27

+4
Yok ya ? Ben sürekli adamların karnını doyurucamda onlar eğer işlerine gelirse Türkçe çıkaracak yok efendim öyle. Ben bir müşteriyim benmi satıcıyı memnun edicem satıcımı beni memnun edicek benim ilgimi çekmeye çalışmayan bir markanın ürününü neden satın alayım ? Basarım korsanı madem Türk müşterilerin senin için ifade etmiyor. Bize Türkçe beklemeyin dersen sende Türk parasını beklemiceksin o kadar.

aykut291

3.6.2018 21:49:42

0
Dostum iyimisin sen kafanmı güzel ÇÖP oyun derken! Oyun daha çıkmadı bile ki bu Oyunun çöp olacağını düşünüyosan hayatında hiç çöp oyun ounamadın veya hiç hayatında Oyun oynamadın! Piyasadaki mevcut Türkçe oyunları satın aldınmı yoksa korsanmı oynadın Türkçe oyun olmasını istiyosa millet satın alıcaklar. Adamlar Türkiyede oyunlar çok satmıyor die yapmıyolar! Nezaman İngiltere gibi ABD gibi Oyunlar çok fazla sayıda satar ozaman adamlar yapmaya başlarlar ben korkuyorum yakında Sony de yapmayacak God of War ve Detroid in Türkçe altyazılı geldiğine şükrediyorum ilerleyen zamanlarda artık onuda göremiycez die korkuyorum ben Bırakın bu ayakları artık gidin çalışın Oyun oynuyosanızda Oyunu satın alın bukadar basit!

wattonx

3.6.2018 00:56:46

0
Ön siparişe açsalarda alsak 300 lira verebileceğim tek oyun 50 lira biriktirdim bile :)

Jack Rabbit Slims

2.6.2018 23:32:59

+4
RDR2'nin online modu olmayacak mı ki parayı RDR için değil GTA Online için veriyor? İlginç olmuş.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız