Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evolve ve Left 4 Dead Oyunlarını Geliştiren Turtle Rock Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

 
   Evolve ve Left 4 Dead ile tanıdığımız Turtle Rock Studios, GamesIndustry aracılığıyla yaptığı duyurusunda Perfect World Entertainment ile anlaşma yaptıklarını ve bunun üzerine yeni bir oyun çıkaracaklarını duyurdu. Free to Play yani oynaması ücretsiz olarak sunulacak yapımın türü ise co-op, FPS ve karanlık fantezi unsurlarının birleşiminden oluşacak.
 
   Turtle Rock Studios kurucularından Phil Robb açıklamasında, topluluğumuzun bizden beklediği oynanış tarzı olan yeni bir evrende geçecek yeni bir marka yaratıyoruz, dedi ve bunun da kendilerinin en iyi olduğu online aksiyon FPS türünde bir yapım olacağını belirtti.
 
   Unreal Engine 4 ile geliştirilen yapımın henüz bir ismi yok ancak 2018 yılında gelmesi bekleniyor. Platformlara gelince oyunun PC'ye geleceği doğrulandı, konsollar için net bir açıklama yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Shenmue III, 15 Aralık Tarihinde PC'de Ön Siparişe Açılacak Titanfall 2, TR PSN Store'da 89 TL
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hoid

14.12.2016 17:51:23

0
Millet bunların ne mal olduğunu gördü pek oyunlarının satacağını düşünmüyorum . EVOLVE çöpünün 300 $ dan fazla tutan DLC içeriği vardı . Paragöz firmaları insanlar sevmiyor . Borderlands lar ilk çıktığında da böyleydi tonlarca DLC vardı ve ilginçtir DLC içeriğinin büyük bir kısımın kozmetik ürünler oluşturuyordu . Oyun zaten FPS sen ne kıyafeti satmaya çalışıyorsun ... Ayrıca VALVE source engine 2 ile bir kaç tane artwork sızdırmıştı Left for Dead 3 ile ilgili . Bu aradalar pek sakin VALVE , bir sızıntı daha bekliyorum ben Belki kış indirimlerinin içine gizlerler bir şeyler . Hani bulması da keyifli oluyor bakmayın böyle yazdığıma

BSC Misafiri

14.12.2016 07:26:38

0
farklı şeyler denemeleri cesaret işi ve oyuncular içi güzel. evolve teoride güzel bir oyun ama pratikte pek tutmadı. tabi oyunu yüksek fiyatlı satmaları da insanları biraz soğuttu. optimizasyon sıkıntıları vs vs... umarım bu oyun yine paralı olur ama uygun bir fiyata. fikirleri güzel inşallah teoride de tutar. umudum var. saygılar...

MassiveDeviL

13.12.2016 20:57:54

0
Kesinlikle katılıyorum.

2K

13.12.2016 20:17:03

+1
Evolve başarılı bir oyun değildi, oyunu satın alanlar kısa sürede oynamayı bıraktı ve az oyuncu sayısından dolayı artık sonunda free to play'e geçtiler. Evolve'da takım oyunu çok önemli eğer bir kişi bile işini yapmıyorsa kaybediyorsunuz. Bu aslında iyi bir özellik ama genelde online oyuncu profili takımı umursamayan kişilerden oluştuğu için sinir oluyordunuz. Bu tarz bir mod olsun ama takım oyunun çok gerekmediği farklı modların olması yararlarına olur. Bir de oyunun tutacağına eminiz diye 500 tane, fiyatları da yüksek DLC koymasalar oyuncuların nefretini kazanmazlar.

fresheyır

13.12.2016 19:57:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL evolve satın aldık ön sipariş ile. oyunu aylarca oynadım; benim için güzeldi. sonra tüm karakterlerin ve canavarların levellerini "elite" yaptım, ondan sonra sen çık gel oyunu "free to play" yap .. hadi anlarım sıkıntı yok; sonra bi girdim aylar sonra tüm karakterlerin ve canavarların leveli en düşüğe gelmiş .. Ulan TURTLE ROCK! kim cacık oyununa tekrar kasacak !!! kim o kadar vaktini tekrar harcayacak !!! yaptığın oyunda aynısı olur umarım !! batarsın da çıkamazsın !!!!
Bakınız müşteri memnuniyetsizliği Bu arada şu adamlarda iyi ki bi l4d yapmışlar yani bundan sonra her oyunu coop ve karanlık temada yapıyorlar

MassiveDeviL

13.12.2016 18:54:05

0
evolve satın aldık ön sipariş ile. oyunu aylarca oynadım; benim için güzeldi. sonra tüm karakterlerin ve canavarların levellerini "elite" yaptım, ondan sonra sen çık gel oyunu "free to play" yap .. hadi anlarım sıkıntı yok; sonra bi girdim aylar sonra tüm karakterlerin ve canavarların leveli en düşüğe gelmiş .. Ulan TURTLE ROCK! kim cacık oyununa tekrar kasacak !!! kim o kadar vaktini tekrar harcayacak !!! yaptığın oyunda aynısı olur umarım !! batarsın da çıkamazsın !!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız