Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Foundation 9'un Xbox Live'daki Büyük Başarısı


 
     Bazı firmalar çok ünlü olmasalar da büyük işler yapıyorlar. Bunlardan birisi de Foundation 9 Entertainment. Xbox Live'ın bu önemli firması başarısı ile göz dolduruyor.
 
     Gamasutra'nın bildirimine göre Foundation 9 Entertainment Top 5'te yer alan oyunları ile 22 milyon dolarlık bir gelir sağlamış. Xbox Live'da bulunan oyunların %15'inde parmağı bulunan şirket örnek vermek gerekirse 300 oyundan 45 tanesinde rol oynamış.
 
      Foundation 9 Entertainment bünyesinde Backbone Entertainment, Double Helix, Griptonite, ImaginEngine, Pipeworks ve Sumo Digital gibi önemli geliştiriciler bulunuyor. Firma bugüne kadar
Capcom'dan Marvel vs. Capcom 2, Super Street Fighter II Turbo HD Remix ve Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix, Hudson'dan Bomberman gibi önemli oyunlarda boy gösterdi.
 
      Foundation 9 CEO'su James North-Hearn firmalarının oyun endüstrisinin gizli silahı olduğunu belirtti ve ekledi "Bir çok oyuncu adımızı bilmiyor, ama dünyanın en büyük ve en çok sevilen yayıncıları oyunlarını bütün türlere ve platformlara uyarlamak için bize geliyor"
 
      Xbox Live'da uzun süre lider olan ve inanılmaz satış rakamlarına ulaşan Marvel vs Capcom 2'nin bu platforma uyarlanmasında rol oynayan bu firma umarız başarısını devam ettirir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Live Foundation 9 Entertainment
Nintendo 3DS İle Sistem Karşılaştırmaları Master Chief Amerikan Bağımsızlık Savaşında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız