Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS İle Sistem Karşılaştırmaları


 
    Dün IGN, 3DS'in teknik özelliklerini açıkladığında kimileri bunu yeterli bulurken bazıları ise burun kıvırmıştı. Şimdi bu sistemin ne kadar iyi olduğunu anlamak mayetinde günümüz el konsolları ve akıllı telefon sistemleri ile karşılaştırmaya ne dersiniz?
 
    Aşağıdan 3DS'in günümüz avuç içi konsolları olan DSi, PSP ile karşılaştırmasına göz atabilirken, bunun altındaki resimden güçlü 'medya oynatıcı ve akıllı telefonlar' ile olan kıyaslamasına göz atabilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS karşılaştırma
Medal of Honor'a Ön Sipariş Videosu Foundation 9'un Xbox Live'daki Büyük Başarısı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.10.2010 22:38:15

0
gerçekten bende alıcam ztn videolarını izledim harika türkiyede niye nintendo tutmuyo anlamıyorum? ne güzel herkesde nintendo 3ds olsa düşünsenize picto chatle herkesle sohbet ettiğinizi pokemonda tks ettiğinizi elinizde 3ds gördüklerinde sen delimisin nesin gidip psp alsana bu gerizekalı alet yerine yerine vaaay şua bak 3ds almış şu şu özelliğine bakabilirmiyim vs dediklerini...

BSC Misafiri

24.9.2010 13:30:16

0
Sırf mario oynamak için bile alınır donanım olarak ne çok iyi nede çok kötü en azından bir gpu'su var zaten konsolda önemli olan cpu değil gpu'dur hele el konsolunda ayrıca cpu'da kötü sayılmaz iki tane cpu bence gayet iyi çıktığı gün bir tane alıcam.

sharpblade

24.9.2010 11:40:59

0
Arkadaşlar ya sizin donanımdan anladığınız yok yada boş boş konuşuyorsunuz. Nintendo 3DS görüldüğü gibi PSP den çok üstün bir makine. Arkadaşın teki 3DS işlemcisi PSP ye göre düşük demiş ama iyi baksıno arkadaş 266Mhz ARM11 X 2 işlemci yazıyor yani alette 2 adet 266Mhz ARM11 işlemci var. Anlıyacağınız çift işlemcili. Diğer bir artıya gelirsek PSP kendi işlemcisi üzerinden grafik hesaplıyor. Oysaki 3DS'in kendi grafik işlemcisi var 133Mhz DMP PICA220. 3D ekranınıda unutmamak gerek...!!!

BSC Misafiri

24.9.2010 10:52:20

0
sistem özellikleri psp.den çok da iyi değil gördüğüm kadarıyla. hatta işlemci hızı daha düşük. sanırım nintendo yine donanıma önem vermemiş. 3. boyut vs özelliklerle ön plana çıkarmaya çalışmış konsolu. ilerleyan zamanlarda bir de "3DS HD" ya da "3DS +" çıkarırsa şaşmayın.

jrazrael

24.9.2010 08:44:29

0
burada cümleni yazarken virgüllersen daha anlamlı olur. Çünkü 2 anlam çıkıyor burdan bekledigim gibi degil oyunları, psp den çok üyü olcagını sanmıyorum. Psp god of war yeter tatmin edici degil bekledigim gibi degil, oyunları psp den çok üyü olcagını sanmıyorum. Psp god of war yeter tatmin edici degil birde daha cihazı ve oyunlarda herhangi canlı bir görüntü görmeden nasıl yargılayabiliyorsun anlamış değilim.

BSC Misafiri

24.9.2010 08:23:55

0
bekledigim gibi degil oyunları psp den çok üyü olcagını sanmıyorum psp god of war yeter tatmin edici degil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız