Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fortnite'ın Battle Royale Modu Oynaması Ücretsiz Olarak Çıktı

 
   Epic Games, Fortnite'ın Battle Royale modunu herkes için oynaması ücretsiz olarak sundu. İlgilenenler epicgames.com üzerinden indirip hemen oynamaya başlayabilirler.
 
   Fortnite'ın Battle Royale modu 100 kişilik devasa bir harita üzerinde oynanıyor ve oyuncular ihtiyaç duyduğu teçhizatları toplayarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor.
 
   Geçtiğimiz hafta Epic Games'in bu modu oynaması ücretsiz olarak yayınlayacağını açıklamasından sonra PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricisi Bluehole'un Başkan Yardımcısı Chang Han Kim endişelerini dile getirerek, Epic Games'in PUBG'ye referans vererek kendi Fortnite oyunlarının modunun kendi oyun topluluklarında ve basında reklamını yapmasını doğru bulmadıklarını belirtmiş ve bunun kendileriyle hiç konuşulmamış olmasını doğru bulmadıklarını söylemişti.
 
   Fortnite şu anda $39.99 fiyat ile erken erişimde bulunuyor. Tam sürüm 2018 sonlarında çıkacak ve çıktığında oyun ücretsiz olacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
Call of Duty WWII'nin DLC'lerine Hazır Olun Star Wars: Battlefront II İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.6.2020 21:25:33

0
Abi oyun yuklenmiyor soyluyorkincihaza uygun deyil abi

smartenes

27.9.2017 14:56:27

0
BlueHole'un Epic Games'e neden gider yaptığını anlayamadım bir türlü. Pubg, Unreal Engine 4 ile yapılmış bir oyun. Epic Games'te Unreal Engine serisinin yaratıcısı, bedava olarak dağıtan da kendisi.

2K

27.9.2017 00:18:22

0
Epic demek istiyor ki PUBG oyununda ortaya konulan çok az emek var bakın biz iki ayarlama ile yaptık ve bedava veriyoruz. Tabi PUBG yapımcısı doğal olarak bu durumdan rahatsız. Yeni Unreal'ın betası için indirmiştim Epic Launcher'ı ama denemek isteyen arkadaşlar bilmeyebilir böyle Steam benzeri bir uygulama indirmeniz gerekiyor ne yazık ki. PC'de artık Steam, Battlent, Epic Launcher, Gog, Uplay, Origin her yerimiz bu tarz uygulamalar oldu. İşin kötü yanı Steam dışındakiler için aldığım oyunları unutuyorum bir süre sonra.

michael01

26.9.2017 20:32:01

0
konsollara yok mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız