Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty WWII'nin DLC'lerine Hazır Olun

 
      Call of Duty WWII betasında ortaya çıkan yeni War oyun modu oyundan Scorestreak'leri ve Kill/Death oranlarını çıkartarak sizi, takımınızı ve rakip takımı objektifler peşinde koşturmak için tasarlandı. Oyuncuların beğenisini toplayan yeni oyun modu için yapılan açıklamada ek haritaların eklenemesinden bahsediliyor.
 
     Sledgehammer Games'ten Scott Whitney, eğer oyuncular sevdiyse War modunu genişletmeyi isteriz şeklinde bir açıklama yaptı. Her sene Season Pass ile bolca satış yapan bir seriye daha fazla imkan tanıyoruz galiba.
 
     Umarız bu modu genişletiriz derken ücretsiz haritalar çıkarmayı da kastetmişlerdir. Ya da Season Pass ile gelecek DLC paketlerine War modu için de haritalar eklenir. Firmanın stratejisini göreceğiz. Şimdilik önümüzdeki PC betasına bakalım.
   

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: WWII Activision Sledgehammer Games
L.A Noire'ın Switch Sürümü Ünite Üzerinde 1080p, Elde 720p Olacak Fortnite'ın Battle Royale Modu Oynaması Ücretsiz Olarak Çıktı

BSC Misafiri

26.9.2017 19:21:27

0
Haberde yanlış bir cümle var.. Yapımcılar henüz oyun çıkmadan DLC planları yapmaya başlamış sanırım demişsiniz. Hayır, ana oyundan içerik çalıp ya da Multide zaten yaptıkları skin, silah vs'ler ana oyundan çıkarıp bize DLC diye kakalayacaklar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty World WarII
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız