Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor

 
 
Önemli bir yere sahip olan Final Fantasy serisi için yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Final Fantasy 7 Rebirth'ün ticari olarak düşük performans gösterdiği ve az kazandırdığı ortaya çıkıyor.
 
Final Fantasy 7 remake'in son oyunu da yolda
 
 
 
Niko Partners'ın araştırma ve yönetmeni Daniel Ahmad tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre PlayStation 5 konsolları için çıkış yapan bu oyun seri içerisinde kötü bir satışla karşı karşıya kalıyor. Şubat ayında piyasaya sürülen yapım ne yazık ki beklentiyi karşılamıyor ve düşük bir performans gösteriyor.
 
Güncel Rebirth satış verilerini açıklamayan yayıncı Square Enix oyunun ilk üç günde 3,5 milyonu aştığını aktardı. Rebirth, PS5'in 50 milyon satışa ulaşmasından birkaç ay sonra piyasaya sürüldü.
 
Geçtiğimiz hafta pazar araştırma şirketi Ampere Analysis, Rebirth'ün çıkışı ile beraber günlük 2,21 milyon aktif kullanıcıya (demo oyuncuları dahil) ulaştığını belirtti. Son olarak Square Enix geçtiğimiz günlerde hayranlarına Final Fantasy 7 remake üçlemesinin üçüncü ve son bölümünün durumu hakkında bir güncelleme sağladı. Bu kapsamda oyunun 3 yıl içerisinde sunulabileceğini bildirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle ryo aksiyon macera
Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2024 11:33:14

0
İlk oyunun birebir aynısı combatı keyif vermiyor ilk oyun ilk kan olduğu için idare etmişti ama ikinci oyunda da aynı combat kabak tadı verdi. bir tuşa basıyorsun 10 tane vuruş yapıyor. combat çok önem arz ediyor ve sıkıcı ara sahneler ve odun gibi karakterlerin hiçbirşeyle etkileşim kuramadan ilerlemesi de çabası olmuş inşallah ders olurda sonraki oyunda birşeyleri değiştirirler.

BSC Misafiri

18.4.2024 20:09:29

0
Şahsen bir RPG gazisi olarak beğendim,tabiki eski versiyonunu oynamış biri olarak nostaljik duygularım var.Sevmedim şeylerde var, acık dünya güzel ama aynı şeyleri tekrarlamak çok saçma bir hata, biraz daha keşfetmek duygusu gizemli olaylar lazım bir acık dünyada.su ubisoft formülünden nefret ediyorum.artık kulelere tırmanmak oyuncu hayatımın kavusu oldu.Ama su bi gerecek oyunun hikayesi,dövüs systemi mini gameler(kart oyunu,yarıšları falan) grafik çok iyi.RPG segmenti sevenler için güzel oyun...acık dünyada ila herşeyi yapmakda çok zorunlu değil ve yapmayınca veya birazını yapsan bile oyun süresi uzun. FF7 Rebirth son yılların FF 11 den itibaren cıkan cöp oyunlarına bakınca çok büyük bir sıcrayış...tabiki altyapısı sağlam

thevincent

17.4.2024 21:11:02

0
tamam oyun boş değil ama ilk oyunu oynadığımda alın size bıkana kadar ff7 oyunu demişler. diyaloglar hikaye uzatıldıkça uzamış haliyle oyuncularda sıkılmıştır. diğer eski ff ler için remake yapılsaydı daha çok tutardı

BSC Misafiri

17.4.2024 20:49:16

0
Şu oyuna boş diyen yorumları da ne kadar ciddiye almak gerek acaba? Bunlarda kendilerine oyuncu diyorlar şimdi. Bu tiplere yeni bir title bulmak lazım. Olay çünkü beğenip, beğenmeme de değil.

BSC Misafiri

17.4.2024 15:44:49

0
Şöyle ki şu an itibari ile Remake( Yani ilk oyun)'den daha az satış yapmış durumda. Hatta bir konsol exc oyun olan Pikmin 4 ile karşılaştırırsak yine daha az satış yaptığını görüyoruz. Bu saçmalığın sebebi tamamen Sony. Israrla oyunu exc tutmaya çalışıp, sonrasında 5-6 ay sonrasında bilgisayara çıkarıyorlar. Aynısı FF16 satışlarında da gözüktü. Bu oyunların ilk günden Pc ve hatta xbox tarafına da gelmesi şart artık. Square neye güvenerek hala bu saçma anlaşmaları yapıyor Sony ile anlayabilmiş değilim. Devir exc devri değil artık.

aykut291

17.4.2024 08:24:55

0
Kötü çünkü o yüzden 3 saat kadar vidosunu seyrettim.Habire aynı şeyleri yapıp duruyorsun.Git konuş düsman çıksın öldür başka hiçbir halt yok.Bide çok marifetmiş gibi oyuna Açık Dünyada eklemişler Ubisoft,an hallice ordan görev al yap.Bomboş araziyi dolan.İnsanlar soğudu artık bu tarz şeylere doydu.Yapımcılar şunu sorgulasın artık Baldurs Gate 3 neleri iyi yaptıda bukadar sevildi. Elden Ring neleri iyi yaptıda bukadar patladı bunu incelesinler analiz etsinler öyle yapsınlar Oyunlarını Final Fantsy ben bildim bileli herzaman aynı 13 14 15 16 17 her oyundada aynı şeyleri yaptırarıyorlar yeter da insanlar bıkar artık farklı bir mekanik koy.Farklı görev zonciri koy.Yapımcılar Oyuncuların ne istediklerini bilmiyor kendi kafalarına göre inatla yapıyorlar ondan sonra beklentimizk karşılamadı satışlar düşük bla bla hikaye.

BSC Misafiri

17.4.2024 00:45:25

0
bomboş oyun 1 saat zar zor katlandım

BSC Misafiri

16.4.2024 21:46:42

0
sadece ps5e özel yaparlarsa ne bekliyorlar bilmiyorum sen god of war gibi fanı olan bir seri misin the last of us veya .gayet normal .nintendo kadar kasmayın xbox dahil hepsine çıkarın .

BSC Misafiri

16.4.2024 20:13:06

0
PC'ye yarım sene ya da bir sene beklemeden çıkartmak için yapılmış bir açıklama daha. Hatırlarsak Square Enix benzeri konuşmaları FFXVI için de yapmıştı ve oyun çok kısa bir süre sonra PC'de çıkışını yapacak. Square Enix'in bundan sonra platform özel ya da süreli özel işine gireceğini hiç sanmıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII Rebirth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız