Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy VII Rebirth Demosu State of Play'den Sonra Geliyor

 
 
Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Final Fantasy VII Rebirth için ücretsiz bir demo geliyor. Demoyu, 7 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan State of Play sunumundan sonra kullanabileceksiniz. Canlı yayın etkinliği 7 Şubat'ta gece yarısı TSİ 02:30'de gerçekleşecek.
 
Final Fantasy VII Rebirth yakında oyunculara sunulacak
 
 
 
Yayınlanan yeni fragmanda şu ifadeler yer alıyor: "Seçimin gücünü hisset. Final Fantasy VII Rebirth demosu artık çıktı. Bu demo, Cloud veya Sephiroth'un yerine geçmenize olanak tanıyor. Oyunun hikayesinin açılış bölümünü oynayabilir ve dünya haritasını keşfedebilirsiniz. Sizin maceranız, sizin seçiminiz."
 
Beklenen seri oyunları arasında bulunan Final Fantasy VII Rebirth, 29 Şubat'ta PlayStation 5 için çıkacak. Diğer taraftan gerçekleştirilecek olan canlı yayın yaklaşık olarak 20 dakika sürecek ve oyuna kapsamlı bir bakış atacak. Ek olarak oynanış detayları ve yeni içerikler de paylaşılacak.
 
Etkinlik için geri sayım 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Konami, Yeni YU-GI-OH! Dijital Oyununu ve Çok Daha Fazlasını Tanıttı! Silent Hill: The Short Message 1 Milyon İndirmeye Ulaştı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy VII Rebirth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız