Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 1 için Fan Yapımı VR Modu Yayınlandı: Tam Destek

 
 
Far Cry hayranlarına hitap edecek yeni bir mod yayınlandı. Mod geliştiricisi Holger “cabalistic” Frydrych, ilk Far Cry oyununun VR dünyasına uyarladı ve artık bu oyunu tamamıyla sanal gerçeklik deneyimiyle oynayabilirsiniz.
 
VR modu için tam destek sunuluyor
 
 
 
Far Cry VR modu tam hareket cihaz desteğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular artık elleriyle silahları doğrultabiliyor, doğal bir şekilde nişan alabiliyor ve silahları stabil bir şekilde tutmak için iki elini kullanabiliyor. 
 
Mod içerisinde sadece bu yenilikler yer almıyor aynı zamanda artık elinizdeki bıçağı / palayı fiziksel olarak sallayabiliyor ve merdivenleri manuel olarak tırmanabiliyorsunuz. Ek olarak ana kontrolcüyle beraber işaret ederek bazı noktaları da hedefleyebiliyorsunuz. 
 
Mod ilginizi çektiyse aşağıdan indirebilirsiniz.
 
 
Mod tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming farcry
Bayonetta Yönetmeni Hideki Kamiya, PlatinumGames'ten Ayrılıyor Xbox Patronu Phil Spencer: Xbox Oyuncuları Japon Yapımı AAA Oyunlar Bekleyebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.9.2023 23:03:42

0
serinin açık ara en iyi oyunu

BSC Misafiri

25.9.2023 21:58:25

0
NCK: Ne güzel oyundu. Bir alman yapımı filmi de vardı. Crysis 4 nasıl bir oyun olacak acaba? Son teknoloji ekran kartlarını eritecek türden, acaba Crysis 4'ü oynatır mı dedirtecek türden bir şey mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız