Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayonetta Yönetmeni Hideki Kamiya, PlatinumGames'ten Ayrılıyor

 
 
Hideki Kamiya, 12 Ekim 2023 tarihinde PlatinumGames'ten ayrılacağını duyurdu. Kamiya, PlatinumGmaes'te oyun tasarımcısı, yönetmen ve başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Şirketi 1 Ekim 2007'de şu andaki CEO Atsushi Inabata ile eski çalışanlar Shinji Mikami ve Tatsuya Minami ile beraber kurdu.
 
Kamiya birçok projeyi yönetti
 
 
 
Kamiya, PlatinumGames'te bulunduğu süre boyunca Bayonetta ve The Wonderful 101 adlı oyunları yönetti. Bunlarla sınırlı kalmadı aynı zamanda Sol Cresta'da yaratıcı yönetmen olarak görev yaptı. Yapılan bu duyurudan önce Capcom'un Viewtiful Joe ve The Wonderful 101 oyunlarından sonra kendi adını taşıyan ayrıca "hero" üçlemesinin son oyunu olduğu söylenen Project G.G. kod adlı yeni bir oyunu yönetiyordu. 
 
Kamiye ayrılış süreci ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Resmi PlatinumGames X hesabında duyurulduğu gibi 12 Ekim 2023'te PlatinumGames'ten ayrılacağım. Bu durum uzun süreli bir düşüncenin akabinde ortaya çıktı ve verilmesi hiç de kolay bir karar değildi. Ancak bu kararın benim için en iyisi olduğunu düşünüyorum."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sega dmc bayonetta
Smalland: Survive the Wilds, 7 Aralık'ta Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Detaylar Far Cry 1 için Fan Yapımı VR Modu Yayınlandı: Tam Destek

aykut291

26.9.2023 18:18:42

0
Umarım başka bir firmada gene Bayonetta tarzı bambaska bir oyun yapma şansı bulabilir.Gerçekten Bayonetta Devil My Cry gibi mekanikli oyunları Oyun Dünyasına kazandıran nadir isimlerden biridir kendisi.Bayonetta 1,i zamanında keyif alarak oynamıştım ve sonra Nintendo komple satın aldı 2 ve 3 ü oynamak isterdim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız