Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bayonetta Steam'de İlk Haftasında 100 Bin Kopya Sattı

 
   11 Nisan tarihinde SEGA tarafından PC için sunulan Bayonetta'nın Steam'deki satış miktarı belli oldu. 
 
   Steam Spy'ın verilerine göre de Bayonetta Steam'deki ilk haftasında 100,000'den fazla kopya satmayı başardı.
 
   PlatinumGames'in geliştirmiş olduğu aksiyon hack and slash oyunu Bayonetta ilk olarak 2010 yılında konsollar için çıkış yapmıştı. Oyunun PC portunda gelişmiş grafik seçenekleri ve 4K / 60 FPS (ara sahneler 30 FPS) desteği bulunuyor. Bayonetta Digital Deluxe Edition şu anda Steam'de 60,00 TL, Playstore üzerinde ise 36,00 TL ile satılmakta. 
 
    Bayonetta şu anda PS3, Xbox 360, Wii U ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
sega dmc bayonetta
PSN Önümüzdeki Hafta Bakıma Giriyor Mini NES'in Üretimi Durduruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

23.4.2017 21:54:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry Alakasız bir soru ama Bayonetta'daki bayan lezbiyen mi?

stalker(1979)

20.4.2017 01:03:14

+3
quote:

Orjinalden alıntı: TearsForFears Misafir üyelikler yine forumun ortasına sıçıp gitmiş. Ne gerek var şu misafir üyeliğe üyelik açmak zor iş sanki yıllardır kapatmıyorsunuz
Gerçek üyelikleriyle gerçekten ne düşündüklerini yazmaya g.tleri yemiyor abisi o yüzden :)

BSC Misafiri

19.4.2017 22:01:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Lan trolcüm senin konsolunda 720 p oynadın biz 4k oynuyoz.Nextgen oynuyormuş bak hele konsol bebesine hem ağlıyor hem cahil,keşke ölsen(ilber ortaylı şakasıydı tabi)
10 sene önce 4K yoktu ondan oynayamadım ama 10 sene sonra torrentten de olsa oynamana sevindim çünkü konsol haberlerinde ağlamaya azıcık ara verirsin. Platinum Games'te bu komik satış rakamını görünce umarım dersini almıştır.
Şimdi de oynayamazsinki :)) oynayamayacaksın da. Evlat Platinum Games dersini alsa bile sen alamıyacaksın o belli seviyen yetmiyor anlaşıldı,o çok övündüğün konsolların ps2 olsun ps3 olsun nostalji yapasın geldi oynayabiliyormusun ps4 de sen ondan haber ver,hayatında ilk konsolunu almış sanırsın everest in zirvesinde,böbürlenmek gibi olmasın ps1 hariç tüm ps konsollarım var ama nedense senin gibi fanboyluk yapamıyorum,Pc herzaman daha makul geldi bana ki korsan muabbeti de sacma ps3 xbox 360 satış rakamlarının en büyük sebebi korsan oynatmasıdır,cahil diyince de gücüne gidiyor birilerinin ama öylesin,zamanında grafik önemli değil hikaye hikaye ex oyun deyip kendinizi 720p ye mahkum edip şimdi 2 konsolcu fanboylar birbiiri ile takışıyor bizim 1080p 60 fps sizin 960p felan filan size inan gülüyorum,ne oldu da birden 1080p 60 fps manyağı oldunuz,bu ne iki yüzlülük bu ne fanboyluk,arkadaş gücüne gitmeyecek, oynadığın zımbırtıdaki oyuna da Pc de yapıyorlar.Bak şimdi sen ps4 kırılsın veya xboxone o zaman gör satış rakamlarını.Üzücü olan korsan olsa da siz konsolcular online oynamak için bile para vermeye devam edeceksiniz ondan kurtuluş yok. 1080 yada 960p 30-60 fps de size mutluluklar. Geriden gelen kim acaba 10 yıl önceki çözünürlükten bahsediyorlar 1080p devam devam aynen böyle.

Guest-BB2CECC18

19.4.2017 18:29:45

+1
Harika seçeneklerim var dediğin oyunların hiçbirinin bayonettayla alakası yok. Grim dawn, path of exile izometrik kamerayla oynanan, dövüş mekanikleri farklı olan bir oyun. Hack and slash diye bayonetta ile grim dawnı aynı kefeye koyamazsın. Birde diablo 2 demişsin yahu! Bayonetta nın grafikleri, kombosu, dövüş mekanikleri ne kadar iyi hiç mi açıp bakmadın oyunun videosuna. Ama sen hack and slash diye genelleme yapıyordun değil mi? Oyun neden konsola özgü kalsın istiyorsun seneler sonrada olsa pc ye gelmiş. Benim bu oyundan haberim yoktu, pc ye gelince haberim oldu. İyiki pc ye gelmiş oyunu beğendim alıp oynayacağım eski dmc oyunlarına benziyor. Grafikler iyileştirilmiş ama günümüz grafik seviyesini yakalayamaz nede olsa 7 sene önce çıkmış ama ne iyi ne kötü oynanabilir seviyede. Grafik takıntısı olmayanlar çok beğenecektir. Oyun 20 dolardan çıkmış fiyatıda gayet uygun.

Venomstr

19.4.2017 16:52:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster bazı arkadaşlar birkaç haklı sebep söyleyerek eleştirmişler. bir arkadaş yıl muhabbetini anlamıyorum demiş. Ben de konsola özel olan bir oyunun 10 yıl sonra pc ye gelmesini anlayamıyorum.Bırak oyun konsola özel olarak kalsın ya da pc ye gelecekse 1 yıl içinde gelsin. Saygıyla karşılarım ve ilgimi çeken bir yapımsa alır oynarım. Ama 10 sene önce çıkan bir oyunun pc ye gelmesi , oyuncuları düşündükleri için değil ne koparırsak kardır mantığıdır. Ayrıca konsol fanboylarına bak işte pc de satmıyor demeleri dışında bir artısı yok. Zaten arkadaşlar her konuyu pc konsol rekabetinde değerlendiriyor. Kısacası benim kullandığım platforma başka bir platformun 10 nesil önce kullandığı bir oyun geliyorsa bu ilgimi çekmiyor . Bir arkadaşta oyunun efsane olduğunu ve buna değeceğini , günümüzde 200 liralık oyunların birçoğundan iyi old. vs hack and slash tarzı oyunlar arasında gayet iyi olduğu tarzda yorum yapmış. Eminim iyidir ve dediğiniz gibi 200 lira günümüzde birçok oyun için değmiyor. Hack and slash tarzına gelecek olursak , eğer bu türü oynamak istersem açar Diablo 2 ye devam ederim.Summoner Necro ya da bu sefer tabuları yıkıp Barbar kasarım . ya da Grim Dawn ile bilmediğim bir dünyaya girer ve deliler gibi oynarım , üstelik fiyatı indirimsiz 40 lira ve 4k desteği de var. Hiç biri olmadı param yok gider Path of Exile indirip muhteşem görselliğiyle beraber güzel bir oyun keyfi çekerim. 10 yıl önce çıkan bir oyuna 60 lira vermek yerine harika seçeneklerim var..
Kardeş sen de oyunu bilmiyorsun diye acayip saçmalamışsın. Diablo ile bu oyunun ne alakası var? Bayonetta'nın ne olduğunu bilmiyorsun diye Trollemen gerekmiyor.

speedymaster

19.4.2017 14:52:26

0
bazı arkadaşlar birkaç haklı sebep söyleyerek eleştirmişler. bir arkadaş yıl muhabbetini anlamıyorum demiş. Ben de konsola özel olan bir oyunun 10 yıl sonra pc ye gelmesini anlayamıyorum.Bırak oyun konsola özel olarak kalsın ya da pc ye gelecekse 1 yıl içinde gelsin. Saygıyla karşılarım ve ilgimi çeken bir yapımsa alır oynarım. Ama 10 sene önce çıkan bir oyunun pc ye gelmesi , oyuncuları düşündükleri için değil ne koparırsak kardır mantığıdır. Ayrıca konsol fanboylarına bak işte pc de satmıyor demeleri dışında bir artısı yok. Zaten arkadaşlar her konuyu pc konsol rekabetinde değerlendiriyor. Kısacası benim kullandığım platforma başka bir platformun 10 nesil önce kullandığı bir oyun geliyorsa bu ilgimi çekmiyor . Bir arkadaşta oyunun efsane olduğunu ve buna değeceğini , günümüzde 200 liralık oyunların birçoğundan iyi old. vs hack and slash tarzı oyunlar arasında gayet iyi olduğu tarzda yorum yapmış. Eminim iyidir ve dediğiniz gibi 200 lira günümüzde birçok oyun için değmiyor. Hack and slash tarzına gelecek olursak , eğer bu türü oynamak istersem açar Diablo 2 ye devam ederim.Summoner Necro ya da bu sefer tabuları yıkıp Barbar kasarım . ya da Grim Dawn ile bilmediğim bir dünyaya girer ve deliler gibi oynarım , üstelik fiyatı indirimsiz 40 lira ve 4k desteği de var. Hiç biri olmadı param yok gider Path of Exile indirip muhteşem görselliğiyle beraber güzel bir oyun keyfi çekerim. 10 yıl önce çıkan bir oyuna 60 lira vermek yerine harika seçeneklerim var..

BSC Misafiri

19.4.2017 06:11:43

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pc'cilere ayıp ediyorlar gerçekten, bayınetta 8 sene sonra Halo falan 10 sene sonra çıkıyor, red dead ne zaman çıkacak 50 sene sonra mı, neyse ya siz cs:go lol'e devam edin:d
Sen oynayabiliyon mu olum şuan konsolunda bu oyunu ondan haber ver gow 1 2 oynayabiliyon mu ondan haber ver.Adamlara bak la ne ezikler kendi konsolun oyunlarını bile oynayamazken biz seri olarak arşivliyoz.

BSC Misafiri

19.4.2017 06:11:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Lan trolcüm senin konsolunda 720 p oynadın biz 4k oynuyoz.Nextgen oynuyormuş bak hele konsol bebesine hem ağlıyor hem cahil,keşke ölsen(ilber ortaylı şakasıydı tabi)
10 sene önce 4K yoktu ondan oynayamadım ama 10 sene sonra torrentten de olsa oynamana sevindim çünkü konsol haberlerinde ağlamaya azıcık ara verirsin. Platinum Games'te bu komik satış rakamını görünce umarım dersini almıştır.

GhostTurk61

19.4.2017 03:42:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: GhostTurk61
quote:

Orjinalden alıntı: speedymaster pc ye 8 sene sonra gelmiş bir oyunu ne satın alırım ne de oynarım . 8 sene önce olsa heyecanlanırdım belki ama vasat görselliği aşmayan , free to play oyunları andıran sıradan bir oyun gibi duruyor. 60 lira parası ise muhteşem olmuş... steam burada kimden ne koparırsak mantığıyla hareket etti galiba. Bu arada oyunları parayla almaya çalışan azınlıktan biriyim ama oyunun değmesi lazım, çöplere ne para veririm ne de oynarım .
VASAT görsellik mi? bu oyun neredeyse on numara beş yıldız! Bayonetta oyunları iyidir 20 yıl geçse oynanabilen oyunlardır. Bu oyunların ne kadar eski olduğunun bir önemi yok. Gören sanki karakterlerin eli ayağı belli olmuyor piksel piksel oyun.Bence 60 tl oldukça makul bir fiyat aynı zamanda bu oyun 60 tlden fazlasını hak ediyor.İnsanlar günümüzde kötü oyunlara 200 tl verirken eksi ama neredeyse bir klasik olan oyuna 60 tl fazla demek hangi mantığa sığar? bence hack and slash oyunlarını seviyorsan al oyna ama hayatında hack and slash görmediysen boşa yorum yapma oyunu kötüleme.
kusa bakma dostum mesajı yanlış okumuşum :D artık artık alşkanlık olmuş gece gece okuyunca fazla sert cıktığım için özür dilerim.

GhostTurk61

19.4.2017 03:36:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: speedymaster pc ye 8 sene sonra gelmiş bir oyunu ne satın alırım ne de oynarım . 8 sene önce olsa heyecanlanırdım belki ama vasat görselliği aşmayan , free to play oyunları andıran sıradan bir oyun gibi duruyor. 60 lira parası ise muhteşem olmuş... steam burada kimden ne koparırsak mantığıyla hareket etti galiba. Bu arada oyunları parayla almaya çalışan azınlıktan biriyim ama oyunun değmesi lazım, çöplere ne para veririm ne de oynarım .
VASAT görsellik mi? bu oyun neredeyse on numara beş yıldız! Bayonetta oyunları iyidir 20 yıl geçse oynanabilen oyunlardır. Bu oyunların ne kadar eski olduğunun bir önemi yok. Gören sanki karakterlerin eli ayağı belli olmuyor piksel piksel oyun.Bence 60 tl oldukça makul bir fiyat aynı zamanda bu oyun 60 tlden fazlasını hak ediyor.İnsanlar günümüzde kötü oyunlara 200 tl verirken eksi ama neredeyse bir klasik olan oyuna 60 tl fazla demek hangi mantığa sığar? bence hack and slash oyunlarını seviyorsan al oyna ama hayatında hack and slash görmediysen boşa yorum yapma oyunu kötüleme.

Guest-BB2CECC18

19.4.2017 01:14:13

+8
Misafir üyelikler yine forumun ortasına sıçıp gitmiş. Ne gerek var şu misafir üyeliğe üyelik açmak zor iş sanki yıllardır kapatmıyorsunuz

Cemlat

19.4.2017 00:33:12

+2
Şu yıl muhabbetini hiç anlamıyorum. Oyunu oynayıp eğleniyorsan kaç yıl önce çıktığının ne anlamı var. Gurur meselesi filen mi bu, ben güncel olmayan oyun oynamam diye. Böyle oyunlara da şans verin mesela ben tablet ten emulatörle fire emblem 7 oynamaya başladım gece gündüz gidiyor 10 numara oyun.

speedymaster

19.4.2017 00:15:27

0
pc ye 8 sene sonra gelmiş bir oyunu ne satın alırım ne de oynarım . 8 sene önce olsa heyecanlanırdım belki ama vasat görselliği aşmayan , free to play oyunları andıran sıradan bir oyun gibi duruyor. 60 lira parası ise muhteşem olmuş... steam burada kimden ne koparırsak mantığıyla hareket etti galiba. Bu arada oyunları parayla almaya çalışan azınlıktan biriyim ama oyunun değmesi lazım, çöplere ne para veririm ne de oynarım .

BSC Misafiri

18.4.2017 23:19:27

+1
Pc'cilere ayıp ediyorlar gerçekten, bayınetta 8 sene sonra Halo falan 10 sene sonra çıkıyor, red dead ne zaman çıkacak 50 sene sonra mı, neyse ya siz cs:go lol'e devam edin:d

BSC Misafiri

18.4.2017 22:30:32

+1
ama kim takar bunu yillanmis oyun pc korsan raceciler oynasin biz bitireli cok oldu next gen takiliyoruz artik :) :) :)

BSC Misafiri

18.4.2017 22:30:26

+1
oyun 10 yıllık O_o ne bekliyodunuz acaba 50 milyon falan mı?

Guest-E87629FD5

18.4.2017 21:16:15

0
Alakasız bir soru ama Bayonetta'daki bayan lezbiyen mi?

dikiştutmazsabri

18.4.2017 21:07:15

+2
Kendi hesabından yazamayan şu ezik bsc misafir adı altında yorum yazıyor. Kaale alıp cevap vermeyin.

BSC Misafiri

18.4.2017 21:05:10

+1
Para verip 20 dolarlık oyunu bile almıyorlar eminim kaç katı torrent'den indirmiştir, pc renastered race işte.

BSC Misafiri

18.4.2017 20:59:56

+2
Günlük kullancısı sayısı 10 mlyondan fazla olan bir platforma,çıkacağı 1 hafta öncesinden bilinen 9 senelik bir oyunun ilk haftadaki satış sayısı 100 bin,resmen komedi.(ki alanların hepsi daha önceden konsolda oyunu satın almış ve oyunu bilen kişilerdir.Yoksa oynamamış olanların adresi belli, codex tir)

BSC Misafiri

18.4.2017 19:52:03

+1
PC Remastered Race'cılar eski oyunu coşkuyla karşılayıp 100bin sattı diye seviniyor... Konsolda 2 milyon ve üstü satan Next gen oyunlar var!

Megathrone26

18.4.2017 17:57:10

+2
Playstore steamim yari fiyatina veriyor sasirdim acikcasi
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bayonetta ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız