Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek'in Geliştirdiği Far Cry Oyununun Kaynak Kodları Sızdırıldı

 
 
Crytek tarafından geliştirilen ilk Far Cry oyununun tam kaynak kodları internete sızdırıldı. Bu sızıntıyla beraber ilgilenenler kodları indirebilir ve mod yapımcıları bu oyuna yeni modlar getirebilir. 
 
Oyuna ilerleyen süreçte yeni geliştirmeler gelebilir
 
 
 
Elbette kaynak kodlarıyla beraber oyunun temel yapısına mod geliştiricileri ulaşabilir ve bu kapsamda yeni geliştirmeler içeren modları oyuna dahil edebilir. Yine bu kapsamda hayranlar doğal Işın İzleme teknolojisiyle beraber yeni efektleri oyunda görmek isteyebilir. Far Cry'ı tamamen yeni bir sürümle oynamak belki de eskilere götürebilir. 
 
İlgilenenler kaynak koduna buradan bakabilir ve indirebilir. Bilindiği kadarıyla bu kaynak kodları oyunun 1.34 sürümünü içeriyor.
 
Diğer taraftan mod geliştiricisi 'Leonj_' şu anda ilk Far Cry oyunu için FarCry Returns adlı bir mod üzerinde çalışıyor. FarCry Returns, oyunun resmi olmayan bir devam oyunu niteliğinde karşımıza çıkmayı hedefliyor ve ek içerikleri bünyesinde barındırıyor. Bu pakette yeni mekanikler, yeni sesler, yeni grafikler, yeni animasyonlar, ek görevler, bölgeler ve daha fazlası yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming farcry
Oyun Muhabbeti 3. Bölüm: Sanat Tasarımıyla Ön Plana Çıkan Oyunlar RPCS3 Geliştiricileri Playstation 4 Emülatörü Üzerinde Çalışıyor

BSC Misafiri

3.7.2023 17:55:49

0
serinin en iyi oyunu. crytek'in en iyi oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız